michal 558 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Odkryłem dopiero w 2014 mając 29 lat ale gdy pierwszy raz usłyszyłem utwory ''Sweat Loaf'' czy ''22 going on 23'' poczułem się jakby ktoś postawił przede mną drzwi, które przenoszą w inny wymiar ludzi. Psychodela, mix różnych dzwięków i genialne pomysły na piosenki jak chociażby w wałku ''Hay'' potwierdzają opinię, że to obok Faith No More najważniejszy zespół muzyczny założony w latach 80tych XX wieku. Takiej bezkompromisowości i siły wyrazu rzadko gdzie można spotkać w rockowych bandach o punku nie wspominając. Wystarczy tylko zerknąć na ich koncert z lat 80tych czy ten utwory takie jak One Hundred milion people dead, eindhoven chicken, all day, day of the dying alive czy shah sleeps in lee harveys grave powinny znajdowac sie w ksiazkach ze zdrowa muzyka i przewodnikiem dla ludzi z otwartym umyslem.
Masorz 13 197 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 Nie znam, fajne to jest? Która płyta najlepsza?
michal 558 Opublikowano 8 września 2016 Autor Opublikowano 8 września 2016 Locust abortion technican, humpty dumpty lsd i pozniej butthole surfers + pcppep.
tukan 1 917 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 Locust abortion technican, humpty dumpty lsd i pozniej butthole surfers + pcppep. ale chu/jowizna, ledwo przebrnąłem prze pierwszą płytę, zmusiłem się do drugiej i wytrzymałem raptem parę kawałków
michal 558 Opublikowano 8 września 2016 Autor Opublikowano 8 września 2016 (edytowane) nie dziwie się. Tobie nie powinna wchodzic dobra muzyka. To przecież aksjomat bradziu. Edytowane 8 września 2016 przez _M_
michal 558 Opublikowano 7 marca 2018 Autor Opublikowano 7 marca 2018 grupa pracuje nad nowym albumem. Ja już robię pod siebie z wrażenia. aha te słynne <szczekającepsy> to tytuł jednej z ich piosenek
django 549 Opublikowano 8 czerwca 2018 Opublikowano 8 czerwca 2018 Nie wiem czemu temat jest otwarty. Naprawiam.
Rekomendowane odpowiedzi