Opublikowano 15 grudnia 20168 l Pełną wersję kupię dopiero jak wymaksuje dostępne 3 poziomy i gra mi sie nie znudzi, ale chyba jednak sie nie znudzi bo wciągnęło mnie maksowanie poziomów. I gra nie jest wcale taka łatwa. Zagrałem tez z dwoma randomami i rozpykałem leszczyków
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Podawajcie swoje id żeby móc się zmierzyć w pojedynkach 2677 1454 4870 Za nic nie mogę znaleźć ostatniej czarnej monety w 1 planszy Ostatania czarna moneta jest przy końcówce, gdy przed nami jest ostatnia sekwencja cegła, pytajnik, cegła to w tej pierwszej ceglę ku,wa xD ciezko to wytłumaczyć haha, sam nie wiem czy kupie ale gra faktycznie wciąga i co najważniejsze, nie jest prosta Edytowane 15 grudnia 20168 l przez kubson
Opublikowano 15 grudnia 20168 l A faktyczne, dzięki. Teraz jak na złość czwartej nie mogę zdobyć przez te obesrane odbijanie się w powietrzu od jednej cegły xD. Btw. trafiam na straszne miernoty w pojedynkach. Wyniki w stylu 150 do 20. Czy to ci słynni mobilni gracze? Dobra już nie ważne, jednak już mnie biją ;_; Koniecznie zalogujcie się na konto Nintendo, fajne bonusy dostaniecie No i ogólnie otwiera się dostęp do sklepu z monetami/ticketami itd. Edytowane 15 grudnia 20168 l przez ragus
Opublikowano 15 grudnia 20168 l >ta rywalizacja z kulegami Heh, Mario już jest na pierwszym miejscu w ściąganych grach i na 6 miejscu w najbardziej dochodowych.
Opublikowano 16 grudnia 20168 l Bardzo przyjemna gierka, a bańka cofająca i ułatwiająca zrobienie poziomu na 100% to chyba ukłon w kierunku młodych graczy. 1676-9845-9058 Edytowane 16 grudnia 20168 l przez Cottage
Opublikowano 16 grudnia 20168 l no jest feeling marianów, zachowana fizyka skoków co chyba najważniejsze, gra wygląda jak wyjęta z wii u, co do gameplayu to easy to play hard to master, przejść od a do z żaden problem ale zebrać po drodze wszytsko to niezły s(pipi)esyn. narazie nie kupie xd
Opublikowano 16 grudnia 20168 l 4929-7146-1092 Jest Mario, jest fun . Bardzo przyjemna bra, w sam raz na odpalenie w drodze do/z pracy.
Opublikowano 16 grudnia 20168 l Bardzo przyjemnie się gra, aż korci żeby kupić...;/ Mój Player ID: 0198-6177-1824
Opublikowano 16 grudnia 20168 l Kupiłem i powiem wam, że warto, te następne światy omg świetny Marian i grafik na poziomie wiiu, wow.
Opublikowano 16 grudnia 20168 l 3 pierwsze plansze wymiksowane, czarne monety zdobyte, lecimy dalej. Aha, w trybie multi nie polecam mierzyć się z Japończykami ;_;
Opublikowano 16 grudnia 20168 l Wiadomo kiedy to pojawi się na ANdroida? Na Androida masz "specjalną" wersję:
Opublikowano 16 grudnia 20168 l Jezusie, dobre to jest. NIespodziewalem sie. Typowy Marian i levele na kilkadziesiat sekund. Dzis loilem w kolejce na stacji benzynowej Polecam
Opublikowano 16 grudnia 20168 l Wiadomo kiedy to pojawi się na ANdroida? czytałem że na androbiede z powodu piractwa nie bedzie
Opublikowano 16 grudnia 20168 l Wiadomo kiedy to pojawi się na ANdroida? czytałem że na androbiede z powodu piractwa nie bedzie A gdzie to czytałeś?
Opublikowano 16 grudnia 20168 l http://www.eurogamer.pl/articles/2016-12-16-super-mario-run-debiutuje-na-ios-ale-co-z-androidem No może nie całkiem ale jeszcze trochę czasu minie
Opublikowano 16 grudnia 20168 l Szkoda, że trzeba być cały czas online ale od gry ciężko się oderwać niektóre planszy graficznie zachwycają a gameplay to miód
Opublikowano 17 grudnia 20168 l Jak chcecie dostać raka to polecam poczytać recenzje użytkowników na AppStore. "Gra ch,ujowa bo za 10 euro a powinna być za darmo. 1 gwiazdka" Zawsze czułem, że większość ludzi grających na telefonikach to zwierzęta, teraz się tylko w tym umocniłem.
Opublikowano 17 grudnia 20168 l recenzje to jakas patologia, kazdy pisze ze swietna gra, super sterowanie, levele, grafika i feeling.. no ale trzeba zaplacic az £7.99 wiec ocena leci w dol xD "Personally I don't agree with paying real money in exchange fro 24 virtual levels, and I know other people will agree with me." no ale co zrobisz ? nic nie zrobisz