Skocz do zawartości

Super Mario Run

chmurqab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pełną wersję kupię dopiero jak wymaksuje dostępne 3 poziomy i gra mi sie nie znudzi, ale chyba jednak sie nie znudzi bo wciągnęło mnie maksowanie poziomów.

I gra nie jest wcale taka łatwa.

Zagrałem tez z dwoma randomami i rozpykałem leszczyków :cool:

Opublikowano (edytowane)

Podawajcie swoje id żeby móc się zmierzyć w pojedynkach

2677 1454 4870

Za nic nie mogę znaleźć ostatniej czarnej monety w 1 planszy :/

Ostatania czarna moneta jest

przy końcówce, gdy przed nami jest ostatnia sekwencja cegła, pytajnik, cegła to w tej pierwszej ceglę

ku,wa xD ciezko to wytłumaczyć haha, sam nie wiem czy kupie ale gra faktycznie wciąga i co najważniejsze, nie jest prosta

Edytowane przez kubson
Opublikowano (edytowane)

A faktyczne, dzięki.

Teraz jak na złość czwartej nie mogę zdobyć przez te obesrane odbijanie się w powietrzu od jednej cegły xD.

Btw. trafiam na straszne miernoty w pojedynkach. Wyniki w stylu 150 do 20. Czy to ci słynni mobilni gracze?

Dobra już nie ważne, jednak już mnie biją ;_;

Koniecznie zalogujcie się na konto Nintendo, fajne bonusy dostaniecie No i ogólnie otwiera się dostęp do sklepu z monetami/ticketami itd.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Yce2OKb.png

>ta rywalizacja z kulegami

Heh, Mario już jest na pierwszym miejscu w ściąganych grach i na 6 miejscu w najbardziej dochodowych.

Opublikowano (edytowane)

Bardzo przyjemna gierka, a bańka cofająca i ułatwiająca zrobienie poziomu na 100% to chyba ukłon w kierunku młodych graczy.

1676-9845-9058

Edytowane przez Cottage
Gość Orzeszek
Opublikowano

no jest feeling marianów, zachowana fizyka skoków co chyba najważniejsze, gra wygląda jak wyjęta z wii u, co do gameplayu to easy to play hard to master, przejść od a do z żaden problem ale zebrać po drodze wszytsko to niezły s(pipi)esyn. narazie nie kupie xd 

Opublikowano

3 pierwsze plansze wymiksowane, czarne monety zdobyte, lecimy dalej.

Aha, w trybie multi nie polecam mierzyć się z Japończykami ;_;

Opublikowano

Jak chcecie dostać raka to polecam poczytać recenzje użytkowników na AppStore. "Gra ch,ujowa bo za 10 euro a powinna być za darmo. 1 gwiazdka"

Zawsze czułem, że większość ludzi grających na telefonikach to zwierzęta, teraz się tylko w tym umocniłem.

Opublikowano

recenzje to jakas patologia, kazdy pisze ze swietna gra, super sterowanie, levele, grafika i feeling.. no ale trzeba zaplacic az £7.99 wiec ocena leci w dol xD 

"Personally I don't agree with paying real money in exchange fro 24 virtual levels, and I know other people will agree with me." 

no ale co zrobisz ? nic nie zrobisz