Gość Frostbite Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 Amerykanski zespol punk rockowy zalozony w Los Angeles. W sumie przez ponad 30 lat dzialalnosci nagrali 16 albumow z czego ostatni True North jest wg mnie naprawde dobry. Zespol jest legenda i jest jednym z najbardziej wplywowych jezeli chodzi o sprzedaz albumow na calym swiecie w swoim gatunku. Wczoraj widzialem koncert z tego roku i dziadki spisuja sie nadal dobrze na zywo z czego Greg brzmi znosnie pomimo swojego wieku. Tutaj wspomniany przeze mnie koncert: A Wy co myslicie o tym zespole? Dla mnie jak chodzi o punk rock to sa w czolowej 3-ce moich ulubionych zespolow w gatunku Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 (edytowane) mam go w du/pie Edytowane 8 września 2016 przez koval 2 Cytuj
Masorz 13 243 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 Mój kumpel słuchał zawsze jakichś chujowych punk rocków i Bad Religion już zawsze będzie mi się z nim kojarzył. Cytuj
ogqozo 6 617 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 (edytowane) Ciężko mi się zawsze ogląda te koncerty, muzyka na płytach jest tak szybka i mocna, a tu stoi facio w t-shircie i praktycznie recytuje. Tak wiem, ja też kiedyś będę miał 60 lat. Ech. Ale wiele ich płyt uwielbiam. "Against the Grain" to jakieś (pipi)e arcydzieło - ta szybkość, ta bezpretensjonalność, żadnej zbędnej sekundy, te melodie, teksty. Edytowane 8 września 2016 przez ogqozo Cytuj
michal 574 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 Ciężko mi się zawsze ogląda te koncerty, muzyka na płytach jest tak szybka i mocna, a tu stoi facio w t-shircie i praktycznie recytuje. Tak wiem, ja też kiedyś będę miał 60 lat. Ech. Ale wiele ich płyt uwielbiam. "Against the Grain" to jakieś (pipi)e arcydzieło - ta szybkość, ta bezpretensjonalność, te melodie, teksty. Gdybym lubił chipsy i piwo, to powiedziałbym, że to muzyczny odpowiednik chipsów i piwa. a Butthole Surfers? Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 Od tego utworu się zaczęło. Dobra kapela. 1 Cytuj
ogqozo 6 617 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 (edytowane) Fak, jakbym nazwę Bad Religion poznał oglądając takie wideo to raczej nigdy bym nie planował słuchać ich ani sekundy dłużej. Edytowane 8 września 2016 przez ogqozo Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 (edytowane) Ignite lepszy z tych klimatów, mają ładniejsze melodyjki i lepszy wokal. Ale BR też spoko, miło mi się kojarzy z czasów THPS2. Edytowane 8 września 2016 przez TheAceOfSpades Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 haha, 3 sekundy wytrzymałem z tą muzyką xD Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 Co wy (pipi) wiecie o punk rocku Cytuj
michal 574 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 Bad Brains zjada wszystkie dead kennedys, black flag i zylion innych bandów punkowych. Prócz Butthole Surfers. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 Gdyby wy(pipi)ac z bb rege to ujdzie Cytuj
BieŃ 925 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Najlepsza kapela punkowa i zdecydowanie w top 3 moich kapel zyciowych.Niesamowite teksty,muzyka...ja ich uwielbiam. Na ich pierwszym koncercie w PL wypogowalem sie za cale zycie. Cytuj
Postal 638 Opublikowano 10 maja 2019 Opublikowano 10 maja 2019 Nowa płyta, przed chwilą premiera była. Cytuj
killjoy 5 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia Dziwnie się tego słucha na tle ostatnich wydarzeń. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi