Skocz do zawartości

Pomóż Ficusiowy, wylecz go z raka!

Featured Replies

Opublikowano
Miśki, misiaczki, możecie stać się częścią historii, możecie wziąć udział w niebywałym zdarzeniu. Możecie sprawić, że jeden z najbardziej zatwardziałych klapów tego forum sięgnie po sprzęt znacznie lepszy i ciekawszy. Dołóżcie swoją cegiełkę, by nasz przyjaciel Ficuś nareszcie posiadał inną konsolę niż SONY. Sprawdzie, by ten wiecznie w(pipi)iony ze wścieklizną macicy ślunski kumpir poczuł magię heteroseksualnego Nintendo. By żyło się lepiej, by człowiek poznał radosną stronę życia. Nie zawiedźcie go! 

• Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

POMAGAM

chciałem wysłać pision groszy ale najmniej można zetta :/ a nie stać mnie na taką dobroduszność

Opublikowano

3DS? Gdzie tu ratunek przed rakiem? Gdyby to był Gameboy, NES, SNES albo chociaż Nintendo 64 to można by jeszcze pomyśleć. Ficuś wyleczy cię tylko zakup psx-a albo ps2.

Opublikowano
  • Autor

Myślę, że lepszym wyjściem dla Ficusia jest kupno nowszego sprzętu niż retro Nintendo. a na 3DSie ma przebogatą bibliotekę gier z DSa dodatkowo, także rak może być skutecznie leczony. A PSX/PS2 odpada, bo chodzi o to, by go odciągnąć od Sony :potter:

Opublikowano

nie ma tyle pieniedzy na świecie żeby uleczyć każdego na tym forum co ma downa albo raka, zaczynajac od autora tego tematu

Opublikowano
  • Autor

mnie z niczego leczyć nie trzeba, a sam zainteresowany wyraził chęć powstania takiego tematu, także tego :) 

Opublikowano

Pińcet złotych? Przecież ten różowy chodzi na KiGu za 339 z Yoshim. Ktoś tu próbuje nas na hajs zrobić?  :wujaszek:  :oh_you:

Opublikowano
  • Autor

Pińcet złotych? Przecież ten różowy chodzi na KiGu za 339 z Yoshim. Ktoś tu próbuje nas na hajs zrobić?  :wujaszek:  :oh_you:

przeczytaj opis. :gayos:

Opublikowano

przeczytaj opis. :gayos:

Dobra, mój błąd  :dog:

Opublikowano

+ Dodał MODERATOR
dawno w ryj nie dostales co?
Opublikowano

Proponowałbym jeszcze zrzutkę na protezy cohones dla użytkownika Yeti.

Opublikowano

Pytanie zasadnicze: czy Ficek da rade obsłużyć konsolę innego producenta, niż Sony? Nie sądzę.

Opublikowano

Zebrano 0zł, dobrze wam idzie.

Opublikowano

Zbierzcie mi na bilet do japonii, zrobię każdemu zakupy wymarzonych gierek. W KFC nie uciułam takiej kasy.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Śmiechłem, fajna akcja, dam pieniążki. Najlepszy dla Ficusia będzie biały zestaw z Zeldą ALBW. Idealny na start dla takiego betona. Tylko co będzie jak Ficuś obrazi naszą ulubionę Zeldę? Da się jakoś odzyskać hajs w takim przypadku?

Opublikowano

Ficuś dostaje propozycję otrzymania 3DS-a, a Nintendo tymczasem prewencyjnie spier*ala na smartfony. Przypadek? ;)

Opublikowano

wplacaj, nie (pipi) :P 

Opublikowano

Mnie rozbroił link do innej aukcji na której dziewczyna walczy z zanikiem mięśni. Tutaj śmiech  a tam walka o życie.

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)

Opublikowano

Samo życie kolego, nic nie poradzisz.

Opublikowano

Ch.uja mu wysle na konto. Tylko P L A Y S T A T I O N na zawsze w serduszku. Nie ma takich zrzutek na jakies gejostwa.

Opublikowano

Trochę już mu się uzbierało!

Opublikowano

jest dobrze, wierze ze dobijamy do limitu