Opublikowano 9 września 20168 l Miśki, misiaczki, możecie stać się częścią historii, możecie wziąć udział w niebywałym zdarzeniu. Możecie sprawić, że jeden z najbardziej zatwardziałych klapów tego forum sięgnie po sprzęt znacznie lepszy i ciekawszy. Dołóżcie swoją cegiełkę, by nasz przyjaciel Ficuś nareszcie posiadał inną konsolę niż SONY. Sprawdzie, by ten wiecznie w(pipi)iony ze wścieklizną macicy ślunski kumpir poczuł magię heteroseksualnego Nintendo. By żyło się lepiej, by człowiek poznał radosną stronę życia. Nie zawiedźcie go! https://zrzutka.pl/g4bt43
Opublikowano 9 września 20168 l POMAGAM chciałem wysłać pision groszy ale najmniej można zetta a nie stać mnie na taką dobroduszność
Opublikowano 9 września 20168 l 3DS? Gdzie tu ratunek przed rakiem? Gdyby to był Gameboy, NES, SNES albo chociaż Nintendo 64 to można by jeszcze pomyśleć. Ficuś wyleczy cię tylko zakup psx-a albo ps2.
Opublikowano 9 września 20168 l Autor Myślę, że lepszym wyjściem dla Ficusia jest kupno nowszego sprzętu niż retro Nintendo. a na 3DSie ma przebogatą bibliotekę gier z DSa dodatkowo, także rak może być skutecznie leczony. A PSX/PS2 odpada, bo chodzi o to, by go odciągnąć od Sony :potter:
Opublikowano 9 września 20168 l nie ma tyle pieniedzy na świecie żeby uleczyć każdego na tym forum co ma downa albo raka, zaczynajac od autora tego tematu
Opublikowano 9 września 20168 l Autor mnie z niczego leczyć nie trzeba, a sam zainteresowany wyraził chęć powstania takiego tematu, także tego
Opublikowano 9 września 20168 l Pińcet złotych? Przecież ten różowy chodzi na KiGu za 339 z Yoshim. Ktoś tu próbuje nas na hajs zrobić?
Opublikowano 9 września 20168 l Autor Pińcet złotych? Przecież ten różowy chodzi na KiGu za 339 z Yoshim. Ktoś tu próbuje nas na hajs zrobić? przeczytaj opis.
Opublikowano 9 września 20168 l Pińcet złotych? Przecież ten różowy chodzi na KiGu za 339 z Yoshim. Ktoś tu próbuje nas na hajs zrobić? przeczytaj opis. Dobra, mój błąd
Opublikowano 9 września 20168 l Proponowałbym jeszcze zrzutkę na protezy cohones dla użytkownika Yeti.
Opublikowano 9 września 20168 l Pytanie zasadnicze: czy Ficek da rade obsłużyć konsolę innego producenta, niż Sony? Nie sądzę.
Opublikowano 9 września 20168 l Zbierzcie mi na bilet do japonii, zrobię każdemu zakupy wymarzonych gierek. W KFC nie uciułam takiej kasy. Edytowane 9 września 20168 l przez ping
Opublikowano 9 września 20168 l Śmiechłem, fajna akcja, dam pieniążki. Najlepszy dla Ficusia będzie biały zestaw z Zeldą ALBW. Idealny na start dla takiego betona. Tylko co będzie jak Ficuś obrazi naszą ulubionę Zeldę? Da się jakoś odzyskać hajs w takim przypadku?
Opublikowano 11 września 20168 l Ficuś dostaje propozycję otrzymania 3DS-a, a Nintendo tymczasem prewencyjnie spier*ala na smartfony. Przypadek?
Opublikowano 11 września 20168 l Mnie rozbroił link do innej aukcji na której dziewczyna walczy z zanikiem mięśni. Tutaj śmiech a tam walka o życie. Edytowane 11 września 20168 l przez Heviro (Fanboy BDG)
Opublikowano 16 września 20168 l Ch.uja mu wysle na konto. Tylko P L A Y S T A T I O N na zawsze w serduszku. Nie ma takich zrzutek na jakies gejostwa.