zagroo 4 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 Mieszkam za granicą i szukam jakieś sprawdzonej strony do oglądania, szczególnie sportu. Najlepiej jakby była płatność PayPal, zalezy mi też na dobrej jakości. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 do sportu super jest sopcast 1. ściągasz sopcasta 2. na facebooku lubisz profil https://www.facebook.com/SopCastHD/?fref=nf 3. przed meczami będziesz miał linki do do wklejenia w sopcasta 4. oglądasz Cytuj
-DamiaN- 169 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 lub weeb.tv jak niemiałem satki to tylko tej strony uzywałem, wykupując premium masz w HD wszystkie kanały bez przycięć. 1 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 A co z tą stronką "telewizjada" czy jakośtak. Już zamknięta? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 A co z tą stronką "telewizjada" czy jakośtak. Już zamknięta? Na razie trwają prace techniczne by wprowadzić usługę premium, ale to trwa od maja więc.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi