Skocz do zawartości

Plamki od antyperspirantu

Featured Replies

Opublikowano

to co bys polecal szejdj w ramach wspolmiernych efektow?

• Odpowiedzi 63
  • Wyświetleń 22,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dwie połowki kokosa pod pachami?

• Pytanie raczej, czemu fa w kulce nie jest tutaj.

• Korzystam z NIVEA MEN COOL KICK. Wcześniej był to AA. Zdarzało się też ADIDASA kupić no i generalnie jest przypał, na niektórych t-shirtach powstały już 'skorupy' z antyperspirantu. Szkoda wyrzucać, b

Opublikowano

nie wiem :) kiedyś czytałem, że nivea to zło, więc przekazuję wiedzę dalej.

Ja używam:

54031_236712_1280_720_2922.png

bo mi przypomina:

WL4R6463.jpg

Opublikowano

ShotType1_328x328.jpg

Sztyft tak blokuje pory, że nie pocę się po tym kompletnie. Nawet jak na weselu wywijałem w niebieskiej koszuli. Właśnie, muszę znowu zakupić, nie wiem co mnie podkusiło do Nivea (pewnie dlatego, że akurat był w Biedrze), a po Nivea, to mam pachy mokre jakbym nic nie użył.

Opublikowano

Rexona wygrywa z nazwą na 7 wierszy.

(Ta biała)

Opublikowano

moze po prostu trzeba zrezygnowac z masturbacji podczas prasowania?

Opublikowano

Moze zacznijmy od mniej radykalnych zmian, co?

Opublikowano

Gdzie jest ankieta?! Dajcie ankietę.

Bo nie wierzę, że tyle ludzi używa tych kulek analnych pod pachy zamiast normalnie się psiknąć.

No i nie ma to jak wejść do tematu z nowym postem, a to kuwa TYLKO GŁOS W ANKIECIE.

• 3 lata później...
Opublikowano

plamy, te ktore ciezko doprac, tworza sie glownie przez sole aluminium i talk zawarte w antyperspirantach. warto zwracac uwage na sklad bo nie wszystkie je maja.

Opublikowano

Etiaxil długotrwałe nie można stosować. Mamuśki koleżana miała operację, bo jej się pot zaczął wytwarzać i zbierać pod skóra (?).

Opublikowano

no bo takie blockery to glupota. gruczoly potowe mamy po to zeby organizm sie schladzal, nie da sie tego przeskoczyc i nie nalezy tego blokowac. najwazniejsze zeby nie smierdzialo i nie brudzilo ubran a mokre plamy pod pachami w upale czy po wysilku sa calkowicie naturalna sprawa.

Edytowane przez tehrokc