Najtmer 1 082 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 genialne jest tylko dojenie graczy przez Ubisoft. Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) Z tymi Remasterami to oni wszyscy tak. Niestety. Choć z tym AC to przymkne na to oko ;D Edytowane 4 Listopada 2016 przez lennox Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Ja tam mam kilka remasterów w kolekcji na PS4, a będę ich miał jeszcze więcej. Na premierę żadnego nie kupiłem, więc nie wspieram tego procederu, ale do niektórych tytułów przyjemnie wrócić raz jeszcze, dodatkowo mając lepszą oprawę czy nowy zestaw trofeów do wbicia (szczególnie ta ostatnia wymówka jest dla mnie ważna, bo mając tak olbrzymie zaległości, wręcz nie wypada mi grać znów w to samo, ale skoro są trofea...). Ezio Collection nabędę, jak cena zejdzie do około 70zł, podobnie jak wszystkie moje dotychczasowe remastery (TLoU, Darksiders II, Tomb Raider, Dark Souls II i Metro). Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Czy oni zmienili tylko filtr i dali widoczność detali, które przy zbiliżeniu na PS3 wyglądają identycznie? No remaster Tlou czy GTAV to to nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Ano dokładnie tak. Ja gram od wczoraj. Mimo wszystko dobrze się bawię te gry miały klimat. Fajnie się do nich wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Czy oni zmienili tylko filtr i dali widoczność detali, które przy zbiliżeniu na PS3 wyglądają identycznie? No remaster Tlou czy GTAV to to nie jest A przepraszam remaster TLoU to jest jakiś cudowny? Framerate, tekstury i photo mode. Wow tyle nowości, wow wow remaster taki dobry, brak uszanowanka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Czy oni zmienili tylko filtr i dali widoczność detali, które przy zbiliżeniu na PS3 wyglądają identycznie? No remaster Tlou czy GTAV to to nie jest A przepraszam remaster TLoU to jest jakiś cudowny? Framerate, tekstury i photo mode. Wow tyle nowości, wow wow remaster taki dobry, brak uszanowanka. No to jednak więcej niż w przypadku tego portu AC, który chodzi, jak chodził, wygląda ciut lepiej i żadnych bajerów nie dorzucili. Są Remastery i remastery, AC jest w grupie tych gorszych, z Dishonored np. W sumie to nawet nie remaster, ale bardziej port, coś na zasadzie Assassin's Creed IV Black Flag - nikt nie nazwał tego "definitive edition", choć na PS4 wygląda lepiej. Żeby nie było, że hejtuję - jak już pisałem - kiedyś kupię. To będzie bardzo długie kiedyś, bo jeszcze mam jedną część na PS3 (Rogue), później wszystko co wyszło na PS4 no i wtedy, za jakieś 50zł... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Nie pier.dolta juz o tym dziadostwie kiedy plotki glosza, ze w Watch Dogs 2 cos o AC Osiris ktory mialby sie dziac w Egipcie wspomnieli. Jakie to mogloby byc przeepickie to ja ci panie.... Powrocilbym do tej zacnej serii Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Kuźwa Egipt? Ja wiem, że takie ploty i w ogóle, ale jak to sobie wyobrażasz? Skok ze szczytu piramidy w wóz z piaskiem? Wszędzie pustynia i trofeaum za wejście na każdy czubek piramidy, celem synchronizacji? Okres bardzo fajny, ale jakoś za ch... nie widzę tam miejsca dla Assassinów. Już prędzej czasy Króla Artura i klimaty średniowieczno-rycerskie bym przygarnął, ale najbardziej i tak będę za feudalną Japonią - kuźwa, przecież to najsensowniejszy pomysł z możliwych - jakiś klan Ninja to tamtejszy odłam bractwa asasynów - nosz kurde, naturalniejszej podstawy chyba nigdy nie znajdą... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 setting w egipcie może namieszać Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 wredny ale wiesz, że egipt nie składa się tylko z piramid, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Każdy przecież wie że w Egipcie nie było siana. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Kuźwa Egipt? Ja wiem, że takie ploty i w ogóle, ale jak to sobie wyobrażasz? Skok ze szczytu piramidy w wóz z piaskiem? Wszędzie pustynia i trofeaum za wejście na każdy czubek piramidy, celem synchronizacji? Okres bardzo fajny, ale jakoś za ch... nie widzę tam miejsca dla Assassinów. Ale ty wiesz, że te piramidy stoją obok miasta i te wszystkie zdjęcia to ludzie robią to specjalnie są tak pokazane, żebyśmy myśleli, że są gdzieś na środku pustyni? Poza tym Kair - dzisiaj 8mln miasto, w XV wieku wyglądało majestatycznie. Dużo dachów, wąskich uliczek, rzeka Nil co płynie przez miasto. Mimo, że to UBI to chyba wziąłbym w day one. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Mimo, że to UBI to chyba wziąłbym w day one. Powiedział koleś co gra obecnie w watch dogs 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) Tyle, że kiedy były one budowane to Kair jeszcze nie istniał i piramidy były sporo oddalone od osad ludzkich i pałacu Faraonów. Na czas budowy postawili tam jakieś miasteczka robotnicze. Piszę o tym bo czytałem, że następna cześć AC ma się dziać jeszcze przed "Altairem". Więc jeśli tak będzie to faktycznie wokół tylko pustynia. Niemniej, te klimaty chętnie zobaczę w AC. Ale póki nie potwierdzą co i jak to są to raczej luźne rozmowy Edytowane 18 Listopada 2016 przez lennox Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Mimo, że to UBI to chyba wziąłbym w day one. Powiedział koleś co gra obecnie w watch dogs 2 Assasyn to jednak rak przodujący Panie Kierowniku. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 KAŻDY Assasyn >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Watch Dogs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Zeschłe gówno>>>>>>>>>>>>>>>>>>>skisłe rzygi. ...tek. Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 bardzo, Bardzo, BARDZO lubiłem AC2 - a cała "Ezio-trylogia" w moim osobistym rankingu jest w ścisłej czołówce gier.Nie chcę nawet patrzeć na nowe odsłony AC, naprawdę liczyłem że ten sremaster da radę....jednak oglądając różne filmy na YT myślę sobie - wydają grę po kilku latach, nie zmienili NIC, co-nie-co zje.balito już jest po prostu okradanie ludzichciałem kupić - jak nigdy...coś "odnowionego" dzięki Ubisoft, daliście dupy, jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Kuźwa Egipt? Ja wiem, że takie ploty i w ogóle, ale jak to sobie wyobrażasz? Skok ze szczytu piramidy w wóz z piaskiem? Wszędzie pustynia i trofeaum za wejście na każdy czubek piramidy, celem synchronizacji? Okres bardzo fajny, ale jakoś za ch... nie widzę tam miejsca dla Assassinów. Ale ty wiesz, że te piramidy stoją obok miasta i te wszystkie zdjęcia to ludzie robią to specjalnie są tak pokazane, żebyśmy myśleli, że są gdzieś na środku pustyni? Poza tym Kair - dzisiaj 8mln miasto, w XV wieku wyglądało majestatycznie. Dużo dachów, wąskich uliczek, rzeka Nil co płynie przez miasto. Mimo, że to UBI to chyba wziąłbym w day one. Same piramidy nie stoja w srodku miasta tylko na kraju, wiec niezla lokacja, konczy sie miasto i dokladnie tam gdzie zaczyna sie pustynia stoja te kolosy. I wiem co mowie bo bylem i nawet chodzilem w srodku jednej( jakiejs malej na uboczu) lata temu gdy jeszcze tam chrzescijan nie obdzierali ze skory. W ogole to mozliwosci i klimatu jest od zaje.bania. Ten kto gral w gre Faraon na piece, albo czytal ksiazke Prusa ten wie jakie to miodne czasy i miejsce. Gdyby Dac tam niewolnistwo wykorzystywane do budowy piramid, kult bostw, zyciodajny Nil pelen aligatorow... a wstystko spalone promieniami pustynnego slonca w HDR. Jak dla mnie megahit murowany. Ale sama Japonia wydaje sie byc jak najbaerdziej fajna opcja, Indie, Chiny, wszedzie tam gdzie folklor moglby wylewac sie z ekranu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 pograłem dzisiaj 1h w AC II . Ta gra jest szkaradnie brzydka i chyba nic względem wersji na x360 nie poprawili. No poza loadingami bo trwają max 5 sekund Kiedyś grafika była dla mnie piękna Co do rozgrywki to spoko stary dobry assasyn ale wolę brotherhood i revelation. Tutaj za mało opcji mamy no i walka z unikami a nie kontrami . Nie planuję na razie przechodzić raczej od czasu do czasu sobie włącze aby porobić kilka zadań czy jedną sekwencje. GRa kosztowała mnie malutko to i warto było kupić. Nie polecałbym jednak za pełną cene bo to port po najniższej lini oporu. A no i port też ma patcha ale małego na szczęście (małego na tej generacji) bo 500 mb . Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 ...czy kupił to ktoś w ogóle, przeszedł ? mam okazję wziąć tanio używkę i się zastanawiam, czy da się w to drewno przyjemnie grać.Ubi już na mnie nie zarobi, ale może chociaż miły chłopaczyna z OLXa dołoży sobie do innej gry.-bardzo lubiłem te 3 części AC, ale to było lata temu.warto, teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Warto. Bierz. Ja się dobrze bawię. Wiadomo, że to subiektywne... ;) ale to moje zdanie ;) Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Niech szczyści tego co wsadził trofiki z DLC do podstawy w AC:Revelation. "Podziw Warrena Vidica" potrafi wykończyć nerwowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi