Gość Rozi Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 https://www.youtube.com/watch?v=8b3JM5RLLZw Witam. Oto gra, którą kupiło pewnie z 5 osób w Polsce. Super strzelanka w klimatach Wielkiej Wojny, stawiająca na realizm, bez biegania z szałem pipy jak w Battlefieldzie 1 i bardzo satysfakcjonująca i wymagająca. Aktualnie kosztuje 63 złote dla posiadaczy Plusa, więc to jak darmo za takiego shootera. Jak grałeś w Red Orchestrę (ja nie grałem), to będziesz jak w niebie. Co prawda nie wszystko jest takie idealne i gra cierpi na spadanie klatek, ale patch już w drodze. Gorąco polecam. Cytuj
Wredny 9 547 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Ale grałeś, czy jesteś z ekipy developerskiej? Bo zabrzmiało, jakbyś się sugerował jedynie trailerem Gadałem z ludkiem (jednym z tych pięciu, co kupili) i podobno kicha, mapy niby spoko, ale boty lagują, co doprowadza do szału. Gierka wyraźnie wydana na szybko, byle tylko przed BF1 zdążyć i zgarnąć paru desperatów, spragnionych takich klimatów. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Grałem, już prawie 10 godzin na liczniku. Fakt, gra w trybie Frontlines potrafi chrupnąć, ale co z tego, skoro satysfakcja z zabicia wroga jest miliard razy większa niż w Battlefieldzie? Twórcy z resztą już pracują nad patchem. Bez beznadziejnych celowniczków i lunet, historyczne bataliony, bronie, bulgotanie krwi w gardle postrzelonego przeciwnika. Tak, ja to lubię i gram z chęcią. Cytuj
messer88 6 471 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Jak wygląda multi w tej grze? Bo w sumie to się zastanawiam ale martwi mnie właśnie liczba osób które grę w ogóle kupiły.. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Tzn. co masz dokładnie na myśli? Są 4 tryby: Frontlines, team deathmatch, zwykły deathmatch i Squad Defense, gdzie bronisz się przed falami wrogów (w ten tryb możesz grać również offline). Ludzi co kupiło grę jest pewnie koło tysiąca, ale zawsze około 300 osób gra, więc trafić na pełną mapę nie ma problemu. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Gierka wyraźnie wydana na szybko, byle tylko przed BF1 zdążyć i zgarnąć paru desperatów, spragnionych takich klimatów. Sama gra jest dostepna od 2013 roku na pc, chyba ze miales na mysli konsolowy port. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 gierka nie zostanie przypadkiem wydana również na Xbox One? Cytuj
messer88 6 471 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Ludzi co kupiło grę jest pewnie koło tysiąca, ale zawsze około 300 osób gra, więc trafić na pełną mapę nie ma problemu. O to mi chodziło, czy nie będzie właśnie pustek - gra wydaje się dość niszowa. Cytuj
kts 2 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 .... i ja biegam z "kijem" typu one shot one kill..... Mega satysfakcja z zaje... Niemca/ Francuza....jak kolega Rozi wspomina Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 gierka nie zostanie przypadkiem wydana również na Xbox One? Zostanie, ale jeszcze nie wiadomo kiedy. @messer ciężko powiedzieć, póki co zawsze trafia się do gier pełnych, więc jest ok. Przy premierze Battlefielda pewnie będzie tak samo. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 września 2016 Opublikowano 21 września 2016 Rozi ma rację, około 300 ludzi gra. Dodatkowo wyszedł niedawno patch, więc już wszystko działa płynnie. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 21 września 2016 Opublikowano 21 września 2016 Zapomniałeś się przelogować. Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 21 września 2016 Opublikowano 21 września 2016 Ja wziąłem na premierę i jak na razie tylko raz to włączyłem. Kaszka z manną, gra technicznie i wizualnie na poziomie średniaka z ps2. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 21 września 2016 Opublikowano 21 września 2016 przeciez to widac od razu ze ta gierka to kiszka Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 21 września 2016 Opublikowano 21 września 2016 Jak na indie gierkę robioną przez amatorów na silniku Unity to i tak nie jest to zły szpil. Sam fakt, że chcieli się zmierzyć z tematyką WWI, a samą rozgrywkę zrobili bardziej "spokojną" względem innych pif paf to zaliczyć trzeba na plus. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 września 2016 Opublikowano 21 września 2016 No ale kaszanka, bo za trudne i nie ma HDR Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 21 września 2016 Opublikowano 21 września 2016 Wszystkim nie dogodzisz. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 21 września 2016 Opublikowano 21 września 2016 gierka nie zostanie przypadkiem wydana również na Xbox One? Zostanie, ale jeszcze nie wiadomo kiedy. @messer ciężko powiedzieć, póki co zawsze trafia się do gier pełnych, więc jest ok. Przy premierze Battlefielda pewnie będzie tak samo. Rozi ma rację, około 300 ludzi gra. Dodatkowo wyszedł niedawno patch, więc już wszystko działa płynnie. Zapomniałeś się przelogować. Ładny fail. Czyżby tata miał konto na forumku? Albo dziadek? Cytuj
triboy 973 Opublikowano 21 września 2016 Opublikowano 21 września 2016 Ahahaha nikt nie odpisywał, więc sam to zrobił Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Gra dostała 2 w ostatnim numerze PE. Kto ma rację Rozi czy HIV? Jak Rozi zna się na rapie tak samo jak na grach to ja dziękuję. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Ja grałem na pc i nie zgadzam sie z ocena, chyba ze konwersje na konsole z(pipi)ali, bo recki nie czytałem jeszcze. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 na PC wyszła dużo wcześniej, może być o wiele lepiej dopracowana. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Ja grałem na pc i nie zgadzam sie z ocena, chyba ze konwersje na konsole z(pipi)ali, bo recki nie czytałem jeszcze. Nic nie zje.bali, po ostatnim patchu chodzi płynnie. Graficznie nie ma fajerwerków, ale mi to wystarcza do dobrej zabawy. Już chyba z 30 godzin ponad nabiłem, codziennie wieczorami gram i jest super. Ocenę 2 to się chyba daje dla totalnego gó.wna, co się w to grać nie da, no ale jak się recenzję zaczyna od SŁABA GRAFIKA, to nie ma się czego dziwić. @eminemem, pls skończ, januszu. Cytuj
messer88 6 471 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Pewnie recenzował jakiś melepeta dla którego gra okazała się za ciężka i woli postrzelać z automatów w bf xD Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Hiv jara sie Call of duty i driverem, więc te Verdun może niezłą szpilą być Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi