kts 2 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Pan Hiv-Sriv jest słaby jak tech spec Wii U. Ten człowiek dawno nie powinien pisać recenzji..... Typowy Capitan America Player...... Verdun to naprawdę symulator I Wojny Światowej Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Kts pro tip: "..." Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Włączyłem dzisiaj i zassało 1.5 gb. Niby ciut lepiej, ale nadal drewno. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Verdun to super gierka dla fanów red Orchestra,ludzie którzy nir mają pojęcia o takich gatunkach gier nie powinni w ogóle pisać. Call of duty wychowalo graczy bez refleksu i mózgu którzy są stanie wejść do gry i ugrać dobry wynik. Do dzisiaj taki syndrom pozostaje i gracz w którym mu nie idzie, nie pisze jestem słaby tylko "jestem dobry w coda a tu mi nie idzie więc coś ta z grą jest nie tak 2/10. Ja verdun polecam pomimo niedorobek. 1 Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Verdun to super gierka dla fanów red Orchestra,ludzie którzy nir mają pojęcia o takich gatunkach gier nie powinni w ogóle pisać. Call of duty wychowalo graczy bez refleksu i mózgu którzy są stanie wejść do gry i ugrać dobry wynik. Do dzisiaj taki syndrom pozostaje i gracz w którym mu nie idzie, nie pisze jestem słaby tylko "jestem dobry w coda a tu mi nie idzie więc coś ta z grą jest nie tak 2/10. Ja verdun polecam pomimo niedorobek. Podpisuję się pod tą opinią,zresztą samo TripWare już wspominało jak to COD zrujnował pokolenie graczy w fpsy: Call of Duty "has almost ruined a generation of shooter players," says Tripwire Interactive Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Czyli w Verdun nie ma odnawiającej się energii, autocelowania i strzałki za którą mamy podążać? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Nic z tych rzeczy. Nie ma też oznaczania wrogów, wskrzeszania, apteczek. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 lutego 2020 Opublikowano 2 lutego 2020 Gra niedawno dostała buffa, poprawiona została na wszystkich polach, jest to jedyna tego typu strzelanka na konsolach, więc polecam obadać. Zawsze ktoś gra. Walka w maskach gazowych przy zrzuconym na okopy fosgenie Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 3 lutego 2020 Opublikowano 3 lutego 2020 Ja grałem na premierę i drewno mnie odrzuciło od dalszej rozgrywki. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 lutego 2020 Opublikowano 3 lutego 2020 No to dalej jest drewno (w końcu to jest gra robiona w garażu), ale trochę mniejsze, z lepszą grafiką, mechaniką, strzelaniem i większą zawartością. Polecam sobie wrócić i sprawdzić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi