Opublikowano 14 września 20168 l Miałem właśnie założyć temat o tym jaki był wymagający dzień pracy, ale oświeciło mnie, że o tym jest ten temat. No to był wymagający. Co robicie po wymagającym dniu pracy? Bo ja chyba zaraz skoczę na siłownię, co by rozprostować kłykcie, nabrać masy mięśniowej i dać odpocząć głowie po 10h myślenia. A jak wrócę, to coś zjemniom. co to jest za praca że musisz w niej myśleć?
Opublikowano 14 września 20168 l Tutaj możemy pisać, kiedy dopiero udało nam się włączyć komputer/kąsole. Mi chyba dzisiaj po 16ej. Jutro zobaczymy.
Opublikowano 18 września 20168 l za wpisy "na masorza" banuję. jak tylko dostane moderke. Ja Ci tak dobrze zrobiłem w Filmowym a tu obgadywanie jakieś.
Opublikowano 1 grudnia 20168 l Autor co macie na biurkach do zabawy/zajęcia czymś rąk podczas myślenia? Jakieś kulki, lego, mała piłka z koszem, darty?
Opublikowano 1 grudnia 20168 l Autor edit: co jest (pipi)a xD http://allegro.pl/mini-ogrodek-zen-medium-sredni-na-biurko-i6613051064.html#thumb/4