Sleeper 3 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Jakie jest wasze ulubione dema z czasopism magazynów z gierkami https://www.youtube.com/playlist?list=PLXUtKfBdY-4zIhIZFanhuJVCEV_6hVqlw tutaj są wszystkie dema To jest dobra opcja dla każdego kto chcę zgarnąć jakieś ciekawe gry na plejaka czekam na sugestie Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 ooo nareszcie jakiś ciekawy temat Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Bo pierwszy mój PSM! Numer 4/99 z okładką Raziela z Soul Reaver. 22 złote - w tamtych czasach był to twardy orzech do zgryzienia - gazetka z demówkami, czy pirat:/ Swoją drogą, akurat wychodziłem z kolegą z salonu gier Arcade. Starszy jechał autem i mi wręczył tą gazetkę. Chciałem błyskawicznie znaleźć się w domu i grać w demko! Później zamówiłem archiwalię, bo zmylił mnie napis "14 pełnych wersji gier", które okazały się indykami yaroze: No, ale co się nagrałem z siorą w Gravitation, to moje DLACZEGO DZISIAJ NIE MA DEM? Jakbyśmy przed premierą pograli w demko No Man Sky, czy złożylibyśmy preorder? Przyznam, że czasem marząc o jakiejś grze, grałem non stop w demko odkrywając wszystkie sekrety i to było piękne. A gdy już dozbierałem do tego pirata - czar pryskał i tak level z demka był najlepszy:) Cytuj
Sleeper 3 Opublikowano 14 września 2016 Autor Opublikowano 14 września 2016 Ja pamiętam jak grałem demo w gran turismo był limit czasu na przejechanie te czasy nie powrócą ale dla mnie psx nie umrze Cytuj
Bud 11 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 (edytowane) Demo One z rybkami: Do dzisiaj ta muzyczka z menu przypomina mi miliard wspaniałych, beztroskich chwil i wspomnień. A na demie robiło się z kumplami zawody kto szybciej ukończy level w Crashu, czy też sam rozkminiałem jak przejść ten dziwny fragment z Tombi <nostalgic> Edytowane 14 września 2016 przez Mac89PL Cytuj
EvilGucio 17 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 (edytowane) Nigdy nie zapomnę Demo Drivera 2 w którym spędziłem mnóstwo czasu, dostępny był tylko tryb gry ''Quick Chase'' w którym na czas ścigaliśmy inny samochód, oczywiście ja w ogóle nie byłem tym zainteresowany tylko parkowałem sobie samochodem, wysiadałem z niego, jeździłem zgodnie z przepisami, podziwiałem okolice (tak miałem z 10 lat ) i tak dalej. Problem w tym, że jak odjechałem za daleko to przerywało grę więc miałem opanowany ten wycinek mapy co do metra ^_^ Edytowane 13 października 2016 przez EvilGucio Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi