Andreal 2 123 Opublikowano 22 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2017 Dla mnie się kompletnie nie podoba. Porównałbym to do źle dobranego tatuażu. Pokryłeś całą powierzchnię pada grafiką, o ile twarze są w miarę ok. (choć nie mój gust) to reszta jest niepotrzebna i nieczytelna. A nie myślałeś o czymś bardziej subtelnym? Powiedzmy o wrzuceniu grafiki tylko na jedną, odsłoniętą część pada? Wybacz za wykorzystanie grafiki, ale na przykład coś takiego mam na myśli: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2017 Teraz jest faktycznie sztos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 22 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2017 Ale brzydkie mordy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly PL 10 Opublikowano 8 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2017 Opłaca się kupić pada ze starym wejściem na słuchawki za gorsze? Czy szukać z wejściem 3.5? Zaznaczam, że używany byłby tylko jako drugi pad do grania ze znajomymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2017 No jak nie potrzebujesz podlączać do niego headseta to raczej tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 8 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2017 ten pad z mini jackiem.....nie różni się naprawdę niczym - ewentualnie wersja One S ma gumowane gripy.jeśli chcesz pada dla 'playera 2' to dobrym wyborem będzie najtańszy sprawny bez jacka, to po prostu się opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 8 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2017 Ale ten jack 3.5 to nie jest głupi pomysł. Ostatnio ogrywałem Halo 5 z synem na karku (jako widz), co by nie stresować innych domowników odgłosami laserków-blasterków ja grałem na słuchawkach pod optykiem, a syn przysłuchiwał się na kablu podpiętym do mojego pada :) No i w końcu każdy w domu ma swojego dźoja, ja białego, córka wybrała moro zimowe, a syn ocean shadow (bo limitki z halo 5 nie znalazłem...) Co do różnic, pad z mini jackiem ma BT, ten bez nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 8 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2017 Ja mam od kilku dni pada od Ski... Jest super. W końcu ludzkie bumpery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly PL 10 Opublikowano 8 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2017 Na codzień używam pada z XO S. Chyba się skuszę za te 50 zł :p choć szkoda, że nie ma Bluetooth bo zawsze można to wykorzystać z kompem bez problemu jakby była taka potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scythe 0 Opublikowano 27 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2017 Hej forumowicze, czy posiada ktoś pada w wersji - Recon Tech? - https://www.microsoft.com/pl-pl/store/d/xbox-wireless-controller-recon-tech-special-edition/8rxdhlrqc2c8?icid=Cat-Xbox-ContentPlacement-1-Cambria Jestem ciekawy jak się sprawdza w użytkowaniu, czy te gumowe uchwyty to zaleta czy wada? Chodzi mi o jakość gumy. Czy ten większy zasięg bluetooth jest prawdziwy czy tylko marketingowy pic na wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 28 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2017 Pady od Ski maja większy zasięg. Od teraz mój pad nie gubi zasięgu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scythe 0 Opublikowano 28 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2017 Pady od Ski maja większy zasięg. Od teraz mój pad nie gubi zasięgu. Dzięki za info. Czy mógłbyś sprecyzować o co chodzi z "Pady od Ski maja większy zasięg"? Trochę nie jestem w temacie i nie bardzo rozumiem, Ski to jakiś model pada czy co? Albo prościej, której pady oprócz Recon Tech mają większy zasięg? Cytuj Odnośnik do komentarza
bloody_gipsy 70 Opublikowano 28 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2017 (edytowane) Co z tego skoro czasami same się rozłączają z dupy. Edytowane 28 czerwca 2017 przez bloody_gipsy Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 28 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2017 Mam w domu 3 różne pady s-klasse , żaden ani razu samoistnie się nie rozłączył, no chyba, że akumulatory padły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 28 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2017 Mi się day1 potrafił rozłączyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2017 day1 to dramat w porownaniu do tego od Ski Cytuj Odnośnik do komentarza
bloody_gipsy 70 Opublikowano 28 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2017 (edytowane) Mi się day one nie rozłączył nigdy za to ten od s co jakiś czas lubi. A to mój 2 pad do s. W pierwszym kierunek się spierdzielił. Dobrze te pady leżą ale wykonanie jak za 250 zeta to kiepskie jest. Edytowane 28 czerwca 2017 przez bloody_gipsy Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 Miałem w sumie 2 sztuki wersji bez Jacka oraz elite. Prawdę mówiąc nigdy nie było żadnych problemów z rozłączaniem, chociaż zasięg jest wyraźnie mniejszy niż np w 360tce. Losowość tych disconnectów jest pewnie taka jak ze świerszczącymi S-kami... Wczoraj nawet rozebrałem swojego pada elite bo na imprezie chyba ktoś podlał przyciski A i B piwkiem... Wyczyściłem i jest ok- a przy tym mogę powiedzieć że ten kontroler ma w środku aż 3 płytki drukowane, wyjątkowo dobrze spasowane komponenty i szereg elementów tłumiących klikanie przycisków - props dla MS. Szczególnie zaskakuje gniazdo jack- nie przylutowano go do pcb, tylko osadzono na elastycznych pinach, dzięki temu nie można go uszkodzić przy ciągłym podłączaniu/ odłączaniu słuchawek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 069 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 Czy można jeszcze dostać te pady do S-ki z Forza Horizon 3 w zestawie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 Już dawno nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 069 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 To był kod wysyłany przez MS czy znajdował się w pudełku? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 Pewnie w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 069 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 Czyli jest szansa na drugi obieg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 Kod Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 W sumie w czasie promocji już dali II biegi, najpierw było pudło (mam :)), a później kod. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi