creatinfreak 3 826 Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Adapter masz za 60zł na allegro. Już nie bądź taka cebula. Przynajmniej będziesz pewny, że wszystko będzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 @creatinfreak naprawdę miesiąc takich wydatków, że te 40zł może zrobić różnicę. Jak wyjdzie, że nie warto to przemęczę się na kablu do następnego miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 No to graj na kablu przez ten miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 (edytowane) Ja podłączam pada przez adapter Asusa z BT4.0, dokładny model podam Ci w edycji posta za jakieś fwie i pół godziny jak dojadę do chaty. Zero problemów, działa jak natura chciała. @Paolo de Vesir https://www.ceneo.pl/43876735 - dokładnie ten adapter. Edytowane 5 Lipca 2020 przez Bzduras Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 W dniu 5.06.2020 o 15:24, kubson napisał: Współczuje od podsiadanie xboxa nigdy nie mailem problemu z kontrolerami, jedynie w elite po 3 latach intensywnego użytkowania gumy z gripow zaczęły schodzić, ale zamówiłem zamienniki i jest okej W moim Elite V1 pojawił się ten sam problem. Można wiedzieć skąd zamawiałeś i czy te zamienniki dobrze się sprawują? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Amazon eXtremeRate Rubberized Right Left Side Rails, Replacement Rear Handle Grips, Back Panels Faceplates Kits for Xbox One Elite Controller (Model 1698) https://smile.amazon.co.uk/dp/B01M0Q0QI8/ref=cm_sw_r_cp_api_i_WqBaFb9BS88KY Bardzo fajne wyglądają jak oryginał, jedyny problem jaki teraz mam z elite to te gumy na bokach zaczynaja odchodzić a tego wymienić już się nie da 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Troszkę drogo. Nowego pada udało mi się niecałe 2 lata temu wyrwać za 320zł więc wydawanie 100zł za te gripy to lekka przesadza ;] A pasują może te od zwykłych padów? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 One często na promce są ja kupiłem swoje za 11.99 nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 W dniu 5.07.2020 o 12:39, Bzduras napisał: Ja podłączam pada przez adapter Asusa z BT4.0, dokładny model podam Ci w edycji posta za jakieś fwie i pół godziny jak dojadę do chaty. Zero problemów, działa jak natura chciała. @Paolo de Vesir https://www.ceneo.pl/43876735 - dokładnie ten adapter. Dziekuje kolego, kupione i smiga jk zloto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 @Bzduras okazało się że przed BT nie działa audio z gniazda słuchawkowego :/ idzie to obejść jakos? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Chyba nie ma opcji, sam tez szukalem jak gralem w indyczki na pc Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Przez USB też nie zadziała. Niestety, ale jack jest aktywny tylko w przypadku podłączenia pada do konsoli, na PC tego nie ogarniesz - musisz wpinać się ze sprzętem prosto do kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Kooorwa, uroki PCta są dla mnie widoczne z miejsca ale takie małe (pipi)iniki psują jednak odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 (edytowane) Nie no głupoty piszecie, audio działa z pada po kablu USB i tym oficjalnym donglu. Po BT nie działa audio i granie więcej niż na jednym padzie. To znaczy grać się da ale nie jest to przyjemne bo zrywa czasem. Tak samo czasem da się wyczuć input laga w gierkach arcade. Po kupieniu dongla od MS jest bardzo dobrze nawet na dwa pady. Edytowane 12 Lipca 2020 przez Ukukuki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 O, to dzięki za sprostowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Dobra na 5ghz działa o niebo lepiej. Wszystko w co grałem w pełni grywalne. Ale nadal muzyka w Forzy ma ścinki drobne. Większy ruch i cyk nagle rozmywa się wszystko. Może nie jakos mega, ale zawsze. Do tego SOR4 nie jest perfect. IMO nadal przenośnie lepiej gra sie na Switchu. Ale jak się wczulem to dwie plansze poszły. Ale to tyloo beta, więc dla mnie jako dodatek mega. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Wysłałem elite ponownie, oczywiście golas bez gałek i łopatek, wrócił cały komplet, dziękuję Panie Microsoft , będą dodatkowe gałki.Ale jakość tych padów taka sobie, nie jestem z tego zadowolony, tego pewnie też coś zaraz strzeli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Luzy w gałce jeszcze większe, A się blokuje, B dziwnie się naciska, ten pad to dramat xDZa takie pieniądze jakość tego urządzenia jest mega słaba, przynajmniej u mnie. Kolejny pad z problemami, raczej ponowna wysyłka do serwisu. Jak znowu przyjedzie bubel to raczej pójdzie na handel. Zawiedziony jestem, bo to naprawdę kosmiczny pad pod wieloma względami Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 30 minut temu, Moldar napisał: Luzy w gałce jeszcze większe, A się blokuje, B dziwnie się naciska, ten pad to dramat xD Za takie pieniądze jakość tego urządzenia jest mega słaba, przynajmniej u mnie. Kolejny pad z problemami, raczej ponowna wysyłka do serwisu. Jak znowu przyjedzie bubel to raczej pójdzie na handel. Zawiedziony jestem, bo to naprawdę kosmiczny pad pod wieloma względami No mój wrócił w podobnym terminie, na razie w miarę ok, oprócz tego cholernego rozłączania, ale to zupełnie losowo tj. dzisiaj 2 razy na 20 min. a ostatnio to z tydz. temu. Generalnie potwierdzam, że jakość raczej kiepska, zwłaszcza za taką cenę. Trochę nie wróży to zbyt dobrze w perspektywie nowej generacji i jej awaryjności. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Dalej macie problemy z elitem V2? Bo planuje kupić bo sobie nie wyobrażam grania bez łopatek. Ewentualnie jest jakaś bezprzewodowa alternatywa na Xboxie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 U mnie bez większych zmian, 3 pad, A się blokuje, luzy w gałkach z martwą strefą klasycznie takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Ja cały czas siedzę na jedynce, od dwójki trochę odpycha mnie wbudowany akumulator, no ale jak mi się rozpadnie v1 to nie ma wyjścia, chyba ze wypuszcza ulepszona wersje z tym dodatkowym przyciskiem share? Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Albo czekać na ruch nacona, bo dostali licencję na robienie padów do Xbox. Może do premiery coś się ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 U mnie nadal nic pomimo ostrego katowania go w Devilu. Wszystko działa jak powinno, raz się rozsynchronizował day one i to tyle moich problemów z V2. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 No nic, zamówi się i zobaczy. Jeżeli będą problemy to się odda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi