kubson 3 189 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 dokladnie, a te pady nancona meh brzydkie to i szkoda kasy imo to juz lepiej ladowac w V2 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 V2 ogólnie pad super, dedykowana apka, ciężar, akumulator. No ale wykonanie jak dla mnie żenada za taką cenę. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 23 września 2020 Opublikowano 23 września 2020 Też nie wyobrażam sobie granie bez łopatek. No sprawdzam cenę tego v2 i trochę dużo 750 zł. Względem starszej wersji największą różnice będzie dla mnie robił ten guzik do zrzutów. I teraz pytanko...wiadomo że kliknięciem przyciskiem łatwiej i szybciej to zrobić ale skoro starsze pady są kompatybilne z nowa konsola to czy zrzuty i zapisywanie filmików będzie można robić np przez Xbox button, wyświetla się podręczne menu, tam jakąś zakładka do zrzutów i wybieramy interesujaca nas opcje. Był filmik ostatnio...dopatrzyl się ktoś czegoś? Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 Mam problem z przyciskiem A w padzie, w serwisie to naprawiają czy wymieniają na nowe? Cytuj
MaZZeo 14 193 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 zepsuł mi się Elite Series 2 a w zasadzie to odpadła gumowa obwoluta wokół przycisku od ustawiania czułości trigerrów, te z tyłu po obu stronach dało się oczywiście bez gumowej obwoluty przestawić te triggery ale było to mocno niewygodne skorzystałem z 12 miesięcznej gwarancji i wysłałem do serwisu we Frankfurcie pada, pani z infolinii MS poleciła by wysłać gołego pada - bez pudełka, pokrowca i żadnych akcesoriów (analogów, krzyżaka i łopatek). po niecałym tygodniu odesłali mi nowego pada z podstawowymi akcesoriami - jedną parą analogów, krzyżakiem i 4 łopatkami. Efekt taki że mam gratis dodatkowe akcesoria więc całkiem spoko. Nie jest spoko natomiast że pad za 700zł dalej się pierdoli i dużo osób zgłasza problem z m.in. driftującymi analogami albo bumperami działającymi podwójnie. Mam nadzieje że dostałem jakąś nowszą rewizję i nie powtórzy się problem. Tak chciałem się podzielić tym doświadczeniem żebyście wiedzieli że idealnie nie jest. W międzyczasie wróciłem jednak do Elite 1 którego jeszcze mam, mocno dojechanego ale działa jeszcze sprawnie i serio różnica między jednym a drugim jest duża. Te pare niuansów robi robotę. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 30 października 2020 Opublikowano 30 października 2020 Czekam na V3 z przyciskiem share, może wtedy uda im się ogarnąć dauna xD no chyba ze w między czasie V1 mi się rozleci to nie będę mieć wyjścia Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Dziś odebrałem nowiutkiego Elite V2 i już wrócił do sklepu. Przyciski a i b nie łapały za każdy razem. Skandal. 7,5 stówy i podstawowe przyciski nie działają. Chyba będzie trzeba się odzwyczaić od łopatek (dualshock4 + przystawka to złoto). Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Klasyk, oby kolejny był lepszy Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Ciekawe czy w tych dodawanych do owych konsol nie będzie takiego bubla. Bo wtedy po co mi konsola z rozjebany padem? Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Nie wiem co oni sobie myślą. Skandal, że nawet w elite wystepuje ten problem. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Elite 2 to niezły bubel, jedynka pod tym względem dużo lepsza tylko te nieszczęsne gumy Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 Kojarzy może ktoś czy Elite 2 w tamtym roku był na czarnym piątku? Ewentualnie jaka była to obniżka? Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 Godzinę temu, Szymek napisał: Kojarzy może ktoś czy Elite 2 w tamtym roku był na czarnym piątku? Ewentualnie jaka była to obniżka? A czy w ubiegłym roku to nie była gdzieś w listopadzie dopiero premiera elite 2? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 Teraz, lpcl napisał: A czy w ubiegłym roku to nie była gdzieś w listopadzie dopiero premiera elite 2? A może...pewnie masz rację. To w takim razie kojarzy ktoś jak wyglądały promocje na czarny piątek z elite 1? Cytuj
estel 806 Opublikowano 27 listopada 2020 Opublikowano 27 listopada 2020 Elite 2. Czy ktoś też zauważył u siebie brak kliku na jednej z łopatek (konkretnie P3, czyli lewa górna łopatka z tyłu pada)? Wszystkie inne działają z satysfakcjonującym klikiem, ta jedna bez. Cytuj
MaZZeo 14 193 Opublikowano 28 listopada 2020 Opublikowano 28 listopada 2020 Mam już drugiego Elite 2 imię zauważyłem nic takiego Cytuj
estel 806 Opublikowano 28 listopada 2020 Opublikowano 28 listopada 2020 Ok. Odeślę do MS. Zobaczymy. Niby pierdoła, ale wkurza mnie w padzie za 7 stów. Cytuj
michal 558 Opublikowano 30 listopada 2020 Opublikowano 30 listopada 2020 pad za 7 stow... no no... majętni jesteście. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 30 listopada 2020 Opublikowano 30 listopada 2020 Ja chyba odsyłam kolejny raz i jak wróci to pewnie olx. Awaryjność tego pada w moim przypadku jest przerażająca. Szkoda nerwów jak w kwietniu skończy się gwarancja. A to RB działa podwójnie, a to A się zacina, a to z nowu B działa dziwnie, dryfowanie gałek, koszmarne luzy i martwa strefa na gałkach. Za dużo już tego przerobiłem, w tej cenie to jakaś abstrakcja ile on ma problemów i niewiele z tym robią i poprawiają.Szkoda, bo pad naprawdę ekstra, ale jakościowo i mnie kaplica. Cytuj
estel 806 Opublikowano 30 listopada 2020 Opublikowano 30 listopada 2020 2 godziny temu, michal napisał: pad za 7 stow... no no... majętni jesteście. Przekonała mnie argumentacja mojej partnerki - na pasji się nie oszczędza ;D 1 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 30 listopada 2020 Opublikowano 30 listopada 2020 6 godzin temu, Moldar napisał: Ja chyba odsyłam kolejny raz i jak wróci to pewnie olx. Awaryjność tego pada w moim przypadku jest przerażająca. Szkoda nerwów jak w kwietniu skończy się gwarancja. A to RB działa podwójnie, a to A się zacina, a to z nowu B działa dziwnie, dryfowanie gałek, koszmarne luzy i martwa strefa na gałkach. Za dużo już tego przerobiłem, w tej cenie to jakaś abstrakcja ile on ma problemów i niewiele z tym robią i poprawiają. Szkoda, bo pad naprawdę ekstra, ale jakościowo i mnie kaplica. No ja też mam ostatnio problemy z LB, nie łapie czasami, mocno wkurzające ale poza tym jest ok i obawiam się, że jak wyślę to dostanę gorszy szrot niż ten co mam. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 a ten pad kosztowal taniej jak 700? poluje poluje i najtaniej widzialem 749 bodajze. Wiadomo cos o jakies poprawionej wersji/moze nowe tak sie nie sypia? no i jak ewentualna reklamacja to rozumiem bezsposrednio do Microsoftu i oni podsylaja kuriera tak? pewnie gdzies z miesiac wtedy to trwa...wole sie dopytac Cytuj
estel 806 Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 Właśnie reklamowałem swojego. Miałem problemy z założeniem ticketu i musiałem iść przez support. Ciężko było to znaleźć, ale się udało. Wysyłka była banalna, pada owijasz folią i pakujesz do paczki, i zanosisz do punktu dla kurierów (UPS chyba). Za przesyłkę płaci MS. Pada mi naprawili i odesłali w ciągu 2-3 tygodni. Byłem zapewniany na infolinii, że dostanę nowego, ale odesłali mi mój egzemplarz, wiem bo numer seryjny jest taki sam. Ogólnie bezproblemowa naprawa, a samego pada najtaniej widziałem za 699 w MM rok temu. 1 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 na nowa wersje nie ma co się napalać bo ten został wydany w 2019, chociaż nie powiem przygarnąłbym Elite v3 z sharing button Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 Teraz, kubson napisał: na nowa wersje nie ma co się napalać bo ten został wydany w 2019, chociaż nie powiem przygarnąłbym Elite v3 z sharing button A ja taki, który jest w 100% sprawny bo teraz to mocna loteria jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi