kubson 3 189 Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 dokladnie, a te pady nancona meh brzydkie to i szkoda kasy imo to juz lepiej ladowac w V2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 V2 ogólnie pad super, dedykowana apka, ciężar, akumulator. No ale wykonanie jak dla mnie żenada za taką cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Też nie wyobrażam sobie granie bez łopatek. No sprawdzam cenę tego v2 i trochę dużo 750 zł. Względem starszej wersji największą różnice będzie dla mnie robił ten guzik do zrzutów. I teraz pytanko...wiadomo że kliknięciem przyciskiem łatwiej i szybciej to zrobić ale skoro starsze pady są kompatybilne z nowa konsola to czy zrzuty i zapisywanie filmików będzie można robić np przez Xbox button, wyświetla się podręczne menu, tam jakąś zakładka do zrzutów i wybieramy interesujaca nas opcje. Był filmik ostatnio...dopatrzyl się ktoś czegoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Mam problem z przyciskiem A w padzie, w serwisie to naprawiają czy wymieniają na nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 zepsuł mi się Elite Series 2 a w zasadzie to odpadła gumowa obwoluta wokół przycisku od ustawiania czułości trigerrów, te z tyłu po obu stronach dało się oczywiście bez gumowej obwoluty przestawić te triggery ale było to mocno niewygodne skorzystałem z 12 miesięcznej gwarancji i wysłałem do serwisu we Frankfurcie pada, pani z infolinii MS poleciła by wysłać gołego pada - bez pudełka, pokrowca i żadnych akcesoriów (analogów, krzyżaka i łopatek). po niecałym tygodniu odesłali mi nowego pada z podstawowymi akcesoriami - jedną parą analogów, krzyżakiem i 4 łopatkami. Efekt taki że mam gratis dodatkowe akcesoria więc całkiem spoko. Nie jest spoko natomiast że pad za 700zł dalej się pierdoli i dużo osób zgłasza problem z m.in. driftującymi analogami albo bumperami działającymi podwójnie. Mam nadzieje że dostałem jakąś nowszą rewizję i nie powtórzy się problem. Tak chciałem się podzielić tym doświadczeniem żebyście wiedzieli że idealnie nie jest. W międzyczasie wróciłem jednak do Elite 1 którego jeszcze mam, mocno dojechanego ale działa jeszcze sprawnie i serio różnica między jednym a drugim jest duża. Te pare niuansów robi robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Czekam na V3 z przyciskiem share, może wtedy uda im się ogarnąć dauna xD no chyba ze w między czasie V1 mi się rozleci to nie będę mieć wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Dziś odebrałem nowiutkiego Elite V2 i już wrócił do sklepu. Przyciski a i b nie łapały za każdy razem. Skandal. 7,5 stówy i podstawowe przyciski nie działają. Chyba będzie trzeba się odzwyczaić od łopatek (dualshock4 + przystawka to złoto). Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Klasyk, oby kolejny był lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Ciekawe czy w tych dodawanych do owych konsol nie będzie takiego bubla. Bo wtedy po co mi konsola z rozjebany padem? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Nie wiem co oni sobie myślą. Skandal, że nawet w elite wystepuje ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Elite 2 to niezły bubel, jedynka pod tym względem dużo lepsza tylko te nieszczęsne gumy Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Kojarzy może ktoś czy Elite 2 w tamtym roku był na czarnym piątku? Ewentualnie jaka była to obniżka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Godzinę temu, Szymek napisał: Kojarzy może ktoś czy Elite 2 w tamtym roku był na czarnym piątku? Ewentualnie jaka była to obniżka? A czy w ubiegłym roku to nie była gdzieś w listopadzie dopiero premiera elite 2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Teraz, lpcl napisał: A czy w ubiegłym roku to nie była gdzieś w listopadzie dopiero premiera elite 2? A może...pewnie masz rację. To w takim razie kojarzy ktoś jak wyglądały promocje na czarny piątek z elite 1? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Elite 2. Czy ktoś też zauważył u siebie brak kliku na jednej z łopatek (konkretnie P3, czyli lewa górna łopatka z tyłu pada)? Wszystkie inne działają z satysfakcjonującym klikiem, ta jedna bez. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Mam już drugiego Elite 2 imię zauważyłem nic takiego Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Ok. Odeślę do MS. Zobaczymy. Niby pierdoła, ale wkurza mnie w padzie za 7 stów. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 pad za 7 stow... no no... majętni jesteście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Ja chyba odsyłam kolejny raz i jak wróci to pewnie olx. Awaryjność tego pada w moim przypadku jest przerażająca. Szkoda nerwów jak w kwietniu skończy się gwarancja. A to RB działa podwójnie, a to A się zacina, a to z nowu B działa dziwnie, dryfowanie gałek, koszmarne luzy i martwa strefa na gałkach. Za dużo już tego przerobiłem, w tej cenie to jakaś abstrakcja ile on ma problemów i niewiele z tym robią i poprawiają.Szkoda, bo pad naprawdę ekstra, ale jakościowo i mnie kaplica. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 2 godziny temu, michal napisał: pad za 7 stow... no no... majętni jesteście. Przekonała mnie argumentacja mojej partnerki - na pasji się nie oszczędza ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 6 godzin temu, Moldar napisał: Ja chyba odsyłam kolejny raz i jak wróci to pewnie olx. Awaryjność tego pada w moim przypadku jest przerażająca. Szkoda nerwów jak w kwietniu skończy się gwarancja. A to RB działa podwójnie, a to A się zacina, a to z nowu B działa dziwnie, dryfowanie gałek, koszmarne luzy i martwa strefa na gałkach. Za dużo już tego przerobiłem, w tej cenie to jakaś abstrakcja ile on ma problemów i niewiele z tym robią i poprawiają. Szkoda, bo pad naprawdę ekstra, ale jakościowo i mnie kaplica. No ja też mam ostatnio problemy z LB, nie łapie czasami, mocno wkurzające ale poza tym jest ok i obawiam się, że jak wyślę to dostanę gorszy szrot niż ten co mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 a ten pad kosztowal taniej jak 700? poluje poluje i najtaniej widzialem 749 bodajze. Wiadomo cos o jakies poprawionej wersji/moze nowe tak sie nie sypia? no i jak ewentualna reklamacja to rozumiem bezsposrednio do Microsoftu i oni podsylaja kuriera tak? pewnie gdzies z miesiac wtedy to trwa...wole sie dopytac Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Właśnie reklamowałem swojego. Miałem problemy z założeniem ticketu i musiałem iść przez support. Ciężko było to znaleźć, ale się udało. Wysyłka była banalna, pada owijasz folią i pakujesz do paczki, i zanosisz do punktu dla kurierów (UPS chyba). Za przesyłkę płaci MS. Pada mi naprawili i odesłali w ciągu 2-3 tygodni. Byłem zapewniany na infolinii, że dostanę nowego, ale odesłali mi mój egzemplarz, wiem bo numer seryjny jest taki sam. Ogólnie bezproblemowa naprawa, a samego pada najtaniej widziałem za 699 w MM rok temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 na nowa wersje nie ma co się napalać bo ten został wydany w 2019, chociaż nie powiem przygarnąłbym Elite v3 z sharing button Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Teraz, kubson napisał: na nowa wersje nie ma co się napalać bo ten został wydany w 2019, chociaż nie powiem przygarnąłbym Elite v3 z sharing button A ja taki, który jest w 100% sprawny bo teraz to mocna loteria jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi