kubson 3 189 Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 loteria, przez to tak mi schodzi z kupnem dwójki, no ale jedynka jeszcze śmiga więc luzik Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 22 grudnia 2020 Opublikowano 22 grudnia 2020 W dniu 29.10.2020 o 22:16, MaZZeo napisał: jedną parą analogów Nie chcesz tego sprzedać? Mam możliwość kupna pierwszej wersji pada tylko troszkę starte analogi te podstawowe. A dłuższe chyba będą niewygodne. I tak kminie zakładam że magnetyzmy takie same w obu wersjach. Cytuj
MaZZeo 14 193 Opublikowano 22 grudnia 2020 Opublikowano 22 grudnia 2020 No właśnie te magnesy są różne więc analogi nie będą pasowały z pierwszej do drugiej wersji i na odwrót 1 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 22 grudnia 2020 Opublikowano 22 grudnia 2020 To chociaż to się wyjaśniło. Dzięki idę kminic dalej Cytuj
PiPoLiNiO 746 Opublikowano 22 grudnia 2020 Opublikowano 22 grudnia 2020 Ja chyba odsyłam kolejny raz i jak wróci to pewnie olx. Awaryjność tego pada w moim przypadku jest przerażająca. Szkoda nerwów jak w kwietniu skończy się gwarancja. A to RB działa podwójnie, a to A się zacina, a to z nowu B działa dziwnie, dryfowanie gałek, koszmarne luzy i martwa strefa na gałkach. Za dużo już tego przerobiłem, w tej cenie to jakaś abstrakcja ile on ma problemów i niewiele z tym robią i poprawiają.Szkoda, bo pad naprawdę ekstra, ale jakościowo i mnie kaplica.Miałem 6 sztuk. Każda nowa. 3 po premierze, 3 miesiąc temu. W każdej sztuce zacinało A, B lub Y. Także w kwestii elite 2, yebać MS. [mention=63685]creatinfreak[/mention] wziął po mnie kolejną nową sztukę na testy i to samo. Największą beką jest to, że w padzie od XSX, też Y zacina. Coś tam po prostu skopali. Szkoda, że nie potrafią od roku poprawić. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 25 grudnia 2020 Opublikowano 25 grudnia 2020 W dniu 29.10.2020 o 22:16, MaZZeo napisał: różnica między jednym a drugim jest duża. Te pare niuansów robi robotę. Mam problem z łopatkami. Na 4 łopatkach guziki sama się wciskają. Tak jakby były za długie. W walce na multik to już wgl jest dramat xD Razer też jest na mikrostykach a tu nawet nie mogę pada na uda oprzeć. Najwygodniej gra się na dwóch krótkich. I teraz widziałem że v2 ma krótsze łopatki i ogólnie smuklejsze. Jest duża różnica w komforcie trzymania pada? Dla mnie to największa wada. Jak w dwójce jest tak samo to nie ma sensu kupować. Cytuj
MaZZeo 14 193 Opublikowano 25 grudnia 2020 Opublikowano 25 grudnia 2020 Tak, łopatki w V2 wciska się mocniej/trudniej, wiec uzytkowanie jest lepsze. 1 Cytuj
estel 806 Opublikowano 25 grudnia 2020 Opublikowano 25 grudnia 2020 Ale jak polozysz na nogach to tez moga sie same wcisnac. Zdarza sie. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 18 stycznia 2021 Opublikowano 18 stycznia 2021 Po wyjcu ps4, elite 2 to kolejne moje rozczarowanie tamtej generacji. Wysyłam znowu do serwisu niestety, A naciska się podwójnie, prawa gałka zaczyna dryfować, martwe strefy na obu gałkach już tak ogromne, że granie w fpsy to jakiś absurd, dziwi mnie to, że mają z tym taki problem, w takich ds4 martwa strefa nie istnieje. Z newsów, że badają sprawę pozostały tylko newsy, szkoda, bo pad ma wszystko aby być super sprzętem, a imo to totalne dziadostwo. Zobaczymy co znowu przyjdzie, ale raczej tracę nadzieję i wjedzie olx, choć już wcześniej mówiłem to samo xD Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 18 stycznia 2021 Opublikowano 18 stycznia 2021 A ja cały czas walczę ze swoją cebula czy kupować. Troche to przykre co piszecie w kwestii jakości Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 18 stycznia 2021 Opublikowano 18 stycznia 2021 jak nie grasz dużo w multi to imo zbędny wydatek, z gier singlowych tylko w Doom Eternal się przydaje imo. Cytuj
estel 806 Opublikowano 19 stycznia 2021 Opublikowano 19 stycznia 2021 Ja teraz praktycznie w kazdej grze przerzucilem L2/R2 na lopatki. Duzo przyjemniej sie gra, szczegolnie w grach typu DMC gdzie trzeba trzymac lock-on albo strzal (zeby naladowac atak) i jednoczesnie unikac/atakowac. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 21 stycznia 2021 Opublikowano 21 stycznia 2021 taka sytuacja...uzywany pad na pierwszy rzut oka wydaje sie igla. Sprzedawca twierdzi ze juz po gwarancj. Wpisujac numer seryjny na stronie MS pokazuje ze jest do 07.07.21. To jak ? nie chce do niego pisac ze na stronie widnieje taka data bo cenne mi podniesie xD Cytuj
Ukukuki 7 036 Opublikowano 21 stycznia 2021 Opublikowano 21 stycznia 2021 Może nie ma dowodu zakupu i dla spokoju pisze ,że nie ma gwarancji? I nie ma świadomości jak tu u MS wygląda. Ja tak ostatnio zrobiłem sprzedając monitor xd Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 1 marca 2021 Opublikowano 1 marca 2021 Rejestrując produkt na stronce ms dostajemy rok gwarancji producenta. Jak się mylę niech ktoś mnie poprawi ale czy nie lepiej takiego Elita 2 rejestrować dopiero jak coś się stanie a nie od razu po zakupie? Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 1 marca 2021 Opublikowano 1 marca 2021 Kupiłem pada we wrześniu, zwykłego. Nie rejestrowałem go w ogóle. Na przełomie listopada i grudnia dzwoniłem na infolinię i założyłem reklamację, podałem tylko numer seryjny, gość założył sprawę, wygenerował numer listu, wysłałem i odesłali nowy. 1 Cytuj
estel 806 Opublikowano 1 marca 2021 Opublikowano 1 marca 2021 To nie jest tak, że jak zarejestrujesz później to będziesz miał dłużej gwarancję. Gwarancja liczy się od daty zakupu, a nie daty rejestracji. 1 Cytuj
medzik1992 2 Opublikowano 15 marca 2021 Opublikowano 15 marca 2021 Witam. Dokupiłem do Xboxa Series X drugiego pada i mam pytanie. Jaką polecacie alternatywę do padów zamiast baterii (paluszków) ? Dajcie znać z czego korzystacie i co polecacie ! Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 17 marca 2021 Opublikowano 17 marca 2021 (edytowane) Ten Elite 2 to ma jakąś chora ta baterie. Przeszło tydzień bez ładowania. Z tą stacja ładująca też super sprawa. Nie ma ktoś z Was zbędnych krótkich łopatek żeby sprzedać? Edytowane 17 marca 2021 przez Szymek Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 17 marca 2021 Opublikowano 17 marca 2021 Wyślij pada do serwisu to ci dadzą komplet Sam dostałem dwa zestawy łopatek ekstra plus gałki i krzyżak. 1 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 17 marca 2021 Opublikowano 17 marca 2021 42 minuty temu, Moldar napisał: Wyślij pada do serwisu to ci dadzą komplet Haha...mój umysł cebulaka wie o takiej opcji Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 19 marca 2021 Opublikowano 19 marca 2021 Sa może jakies fajne kontrolery 3rd party do xboxa, ktore przy okazji nie kosztują tyle co elite? Chciałbym jakis, ktory nie ma tego wkurwiajacego plastkowego klikania przy wciskaniu face buttonów. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 19 marca 2021 Opublikowano 19 marca 2021 20 minut temu, 20inchDT napisał: face buttonów Tzn X, Y? Ostatnio na ppe była recenzja jakiś tylko ze na kablu. Cena wydawała się bardzo spoko Cytuj
apsnt 61 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Opublikowano 5 kwietnia 2021 (edytowane) Poczytałem o tych przejściach z Elite V2 i trochę mnie zaszokowało. Mój jest cacunio, ale ze wszystkim co mam obchodzę się jak z jajkiem. Drift analogów to kwestia producenta - ten daje tylko pewną ilość godzin gwarancji na nie, ale niestety nie załatwia to sprawy. Sony wsadza gałki od dokładnie tego samego producenta. Nadal nie ogarniam jak Sony nie mogło uczynić swojego nowego flagowego pada tak wygodnego jak Xboxowy. Różnica to kąt nachylenia oraz kształt rączek! Dual Shocki zawsze mi się trzymało jak 2 buły - z tym jest tak samo :(. Swoją drogą w dziedzinie ergonomii, polecam myszki wertykalne. Ocaliły mi nadgarstek. Edytowane 5 kwietnia 2021 przez apsnt Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi