Opublikowano 21 września 20168 l tak z pes gaming, ale wtedy dawalem linka do wersji 1.0, pozniej okazazala sie 2.0 (byl link tutaj), a teraz 2.5
Opublikowano 21 września 20168 l Ej mam zasadnicze pytanie odnosnie dogrywania nowych wersji OF: Czy jesli zacząłem MasterLige na wersji 2.0 to jak dogram 2,5 to czy moja master liga zmieni sie? Np twarze czy formacje lub stroje bede miec z nowo wgranego OF czy bede miec wszystko na tym OF na ktorym MasterLige zaczynalem?
Opublikowano 26 września 20168 l Kolejna wersja 3.0 DFL OF 2017 (Pes gaming) http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=100497 CHANGELOG VERSION 3.0- complete LaLiga2- a lot missing CL and EL Teams from epxort share thread- Bundesliga Kist with 1024 (DELETE ALL FILES IN KITS(L))- more than 100 new faces- current bundesliga line-ups- all national and classic teams with kits and real names- manchester city third kit- j-league inside (optional, drag folder to wepes if you want!)- latest live update implemented- fixed some spelling errors Edytowane 26 września 20168 l przez Cottage
Opublikowano 27 września 20168 l No jest coraz lepiej z tymi 'licencjami', ale wg mnie jeszcze za dużo 'no nameowych' drużyn w 'other europeans teams' Dajcie znać czy Wam też nie wgrywa się Japonia? (Panama też, ale bez niej sobie poradzę )
Opublikowano 27 września 20168 l Wiecie gdzie można pobrać sam kit legii warszawa aby nim pograć w my club?
Opublikowano 27 września 20168 l Wiecie gdzie można pobrać sam kit legii warszawa aby nim pograć w my club? no jak ściągniesz patcha to tam masz kit Legii. Skasuj potem wszystko inne i zostaw na USB same pliki Legii. Mógłbym Ci wysłać, ale jestem w pracy
Opublikowano 14 października 20168 l Panowie jest może OF gdzie jest normalna reprezentacja Polski ? chodzi mi o nazwiska !!
Opublikowano 21 listopada 20168 l Który OF na ta chwilę wgrać najlepiej?? Tyle tego jest, że czuje się przytłoczony.. Edytowane 21 listopada 20168 l przez milypan
Opublikowano 23 marca 20178 l Poprawcie mnie ale było chyba też że trzeba wgrywać na dwa profile OF jeśli chce się grać na kanapie..nadal tak jest??
Opublikowano 23 marca 20178 l Nie, wystarczy, że kolega zaloguje się kiedy wybiera się strony (jeżeli dobrze pamiętam)
Opublikowano 23 marca 20178 l Nie, wystarczy, że kolega zaloguje się kiedy wybiera się strony (jeżeli dobrze pamiętam) no dzieki..postaram sie dzis wgrac i zobaczyc jak to dziala...jakby co pajgi mozna pyknac meczyka, kiedys sie gralo w pesa za gowniaka to moze nie wszystko sie zapomnialo i bardzo mnie nei zbijesz ;P
Opublikowano 23 marca 20178 l Rozumiem że najnowsze OF nie zawiera starszych?? Trzeba je osobno wgrywać?? Przeglądam pliki z najnowszej wersji na telefonie i np nie mam tam wgl angielskiej hiszpańskiej itp