Skocz do zawartości

Liga PSXE FIFA 2017 sezon 1 - sprawy organizacyjne

BoryzPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powoli Panowie mozna potwierdzac swoj udział (brak odzewu - wykluczenie), ja najpozniej w sobote rano wrzuce liste zespolow i bedziemy losowac.

Moja propozycja dajmy sobie czas jakis tydzien na dogadanie wszystkiego i wystartujemy pierwsza kolejke przed albo kolejnym weekendem, co Wy na to?

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 29.09.2016 o 13:06, BoryzPL napisał(a):

Powoli Panowie mozna potwierdzac swoj udział (brak odzewu - wykluczenie), ja najpozniej w sobote rano wrzuce liste zespolow i bedziemy losowac.

Moja propozycja dajmy sobie czas jakis tydzien na dogadanie wszystkiego i wystartujemy pierwsza kolejke przed albo kolejnym weekendem, co Wy na to?

W jaki sposob bedziesz je dobieral? Jak juz bedziesz mial zespoly, to policz ich overall'e i wybierz tylko te najbardziej do siebie zblizone.

Edytowane przez easye
  • Plusik 1
Opublikowano
  W dniu 29.09.2016 o 17:29, easye napisał(a):

W dniu 29.09.2016 o 13:06, BoryzPL napisał(a):

W jaki sposob bedziesz je dobieral? Jak juz bedziesz mial zespoly, to policz ich overale i wybierz tylko te najbardziej do siebie zblizone.

Dokladnie w taki sposob planowalem :)

Opublikowano (edytowane)

Ok Panowie, przygotowalem pliczek z druzynami, jako ze jest to droga losowa wiec nie ustalamy kolejnosci (licze ze nie bedziemy walczyc o to czyim ulubionym numerkiem jest 102). Podawajcie numery na biezaco to bede uzupelnial pierwszy post o podany numer i jak wszyscy zdecydujemy podam druzyny (plik wrzucilem na chomikuj.pl wiec bedzie z dzisiejsza data tj. 02.10.2016).

Jesli chodzi o szczegoly druzyn to jest to 4,5 gwiazdki, overall 78-80, 15 druzyn (3 x POR, 2x ITA, 3x ENG, 1x FRA, 2x SPA i 4x GER), zapraszam do podawania numerkow. Razem z numerkiem podawajcie info czy gramy 1 runde w tygodniu czy 2 w systemie pon-czw i pt-nd (z zalozeniem ze latwiej bedzie czas w weekend znalezc na rozegranie meczykow wiec tez 3 dni). Proponuje tez od razu grac po 2 meczyki zeby w tabele wrzucic mecz pierwszy i rewanz.

Pojdzie sprawnie to zaczelibysmy pierwsza serie meczy od piatku, jak nie to od poniedzialku :)

Edytowane przez BoryzPL
Opublikowano (edytowane)

Ja dopiero swoja kopie bede mial w tygodniu, wiec i tak pod koniec tygodnia moglbym zaczac, zreszta przyda sie 2-3 dni za zapoznanie z druzyna.

a moja cyfra to 3

Edytowane przez easye
  • Plusik 1
Opublikowano
  W dniu 2.10.2016 o 09:33, BoryzPL napisał(a):

W dniu 2.10.2016 o 09:21, bartiz napisał(a):

mozna sie jeszcze dopisac? 

bartiz, jak chcesz do dawaj, ale to juz rzutem na tasme, podaj od razu numer druzyny

nr 10

Opublikowano

Pozwolilem sobie napisac PMki do osob ktore wyrazaly zainteresowanie, juz odpadl pipolinio wiec bartiz wszedl w jego miejsce i na tym sie konczy lista wpisow, chyba ze ktos jeszcze sie wykruszy to sie bedzie mozna wejsc w zwolnione miejsce.