Skocz do zawartości

Liga PSXE FIFA 2017 sezon 1 - sprawy organizacyjne

Featured Replies

Opublikowano

Tylko ze ze Stanow to bedzie ponad setke z,groszami nawet na b dobrym łaczu. Tak tylko mowie.

• Odpowiedzi 138
  • Wyświetleń 32,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Panowie oto i lista druzyn 1. BoryZPL - Borusia M'dlad (GER) 2. nero-2082 - Schalke (GER) 3. KamilloLce - Leicester (ENG) 4. bartiz - Wolfsburg (GER) 5. Blachoo1950 - Roma (ITA) 6. Rapen - Stoke (EN

• Panowie, najpierw pograjmy 3 tyg, a pozniej myslcie o nagrodach, bo kazda liga na tym forum umierala szybko, a to ktos po (pipi)e dostal w 1 kolejce i nagle byl pol roku w delegacji, a to ktos gre spr

• Ekhu ekhu prze(pipi)alem dwumecz ekhu ekhu.   Pierwszy mecz Forebode 0 : 2 ja. Drugi mecz ja 1 : 4 Forebode.   Na swoja obrone powiem ze mama wlaczyla odkurzacz.

Opublikowano
  • Autor

Powoli Panowie mozna potwierdzac swoj udział (brak odzewu - wykluczenie), ja najpozniej w sobote rano wrzuce liste zespolow i bedziemy losowac.

Moja propozycja dajmy sobie czas jakis tydzien na dogadanie wszystkiego i wystartujemy pierwsza kolejke przed albo kolejnym weekendem, co Wy na to?

Opublikowano

mi pasi, potwierdzam udzial, zaraz jade wlasnie po swoj egzemplarz :P 

Opublikowano

Powoli Panowie mozna potwierdzac swoj udział (brak odzewu - wykluczenie), ja najpozniej w sobote rano wrzuce liste zespolow i bedziemy losowac.

Moja propozycja dajmy sobie czas jakis tydzien na dogadanie wszystkiego i wystartujemy pierwsza kolejke przed albo kolejnym weekendem, co Wy na to?

W jaki sposob bedziesz je dobieral? Jak juz bedziesz mial zespoly, to policz ich overall'e i wybierz tylko te najbardziej do siebie zblizone.

Edytowane przez easye

Opublikowano
  • Autor

W jaki sposob bedziesz je dobieral? Jak juz bedziesz mial zespoly, to policz ich overale i wybierz tylko te najbardziej do siebie zblizone.

Dokladnie w taki sposob planowalem :)

Opublikowano
  • Autor

Ok Panowie, przygotowalem pliczek z druzynami, jako ze jest to droga losowa wiec nie ustalamy kolejnosci (licze ze nie bedziemy walczyc o to czyim ulubionym numerkiem jest 102). Podawajcie numery na biezaco to bede uzupelnial pierwszy post o podany numer i jak wszyscy zdecydujemy podam druzyny (plik wrzucilem na chomikuj.pl wiec bedzie z dzisiejsza data tj. 02.10.2016).

Jesli chodzi o szczegoly druzyn to jest to 4,5 gwiazdki, overall 78-80, 15 druzyn (3 x POR, 2x ITA, 3x ENG, 1x FRA, 2x SPA i 4x GER), zapraszam do podawania numerkow. Razem z numerkiem podawajcie info czy gramy 1 runde w tygodniu czy 2 w systemie pon-czw i pt-nd (z zalozeniem ze latwiej bedzie czas w weekend znalezc na rozegranie meczykow wiec tez 3 dni). Proponuje tez od razu grac po 2 meczyki zeby w tabele wrzucic mecz pierwszy i rewanz.

Pojdzie sprawnie to zaczelibysmy pierwsza serie meczy od piatku, jak nie to od poniedzialku :)

Edytowane przez BoryzPL

Opublikowano

Ja dopiero swoja kopie bede mial w tygodniu, wiec i tak pod koniec tygodnia moglbym zaczac, zreszta przyda sie 2-3 dni za zapoznanie z druzyna.

a moja cyfra to 3

Edytowane przez easye

Opublikowano
  • Autor

mozna sie jeszcze dopisac? 

bartiz, jak chcesz do dawaj, ale to juz rzutem na tasme, podaj od razu numer druzyny

Opublikowano

6, teraz w tym tygodniu mam drugie zmiany wiec granie rano albo po godzinie 22

Opublikowano

mozna sie jeszcze dopisac? 

bartiz, jak chcesz do dawaj, ale to juz rzutem na tasme, podaj od razu numer druzyny

nr 10

Opublikowano
  • Autor

Pozwolilem sobie napisac PMki do osob ktore wyrazaly zainteresowanie, juz odpadl pipolinio wiec bartiz wszedl w jego miejsce i na tym sie konczy lista wpisow, chyba ze ktos jeszcze sie wykruszy to sie bedzie mozna wejsc w zwolnione miejsce.

Opublikowano

Ja też potwierdzam swój udział, biorę numer 1.

Mogę grać w następną sobotę albo niedzielę.

Opublikowano

Twoj psn id to bartiz?

Bartiz_X

Opublikowano

@Boryz - załóż może społeczność PS4 pod tą ligę, łatwiej będzie o kontakt i komenty spraw okołoligowych