Opublikowano 15 października 20168 l O to elegancko zastępstwo ogarnięte , sorry ale pózniej to juz w ogole nie bede mieć jak grać rosomaq do boju
Opublikowano 15 października 20168 l ja mysle, ze takie osoby jak Ty to powinny miec dozgonnego bana na udzial w ligach, za zawracanie dupy zapisami, gdy nie ma sie najmniejszej ochoty na gre.
Opublikowano 16 października 20168 l Autor Fajnie ze odpisales w 20 min po znalezieniu zastepstwa a przez ostatni tydzien nie chcialo Ci sie zajrzec nawet na skrzynke
Opublikowano 16 października 20168 l Boryz, z Rosomaq przedłuż mi kolejkę o pare dni. No chyba że chce już zaraz zagrać Kaliszke chcesz zagrać?
Opublikowano 16 października 20168 l ja mysle, ze takie osoby jak Ty to powinny miec dozgonnego bana na udzial w ligach, za zawracanie dupy zapisami, gdy nie ma sie najmniejszej ochoty na gre.Gramy dzisiaj?
Opublikowano 16 października 20168 l mozemy, o ktorej ?Nawet zaraz, albo do godziny Wysłałem ci zaproszenie na psn to daj znać tam kiedy ci pasuje Edytowane 16 października 20168 l przez Forebode
Opublikowano 16 października 20168 l Autor Boryz, z Rosomaq przedłuż mi kolejkę o pare dni. No chyba że chce już zaraz zagrać Kaliszke chcesz zagrać? Jak najbardziej, jesli tylko Rosomaq chetny to niech nadrabia kolejki
Opublikowano 17 października 20168 l Autor Temat z wynikami zaktualizowany w pierwszym poscie Zapraszam zainteresowanych
Opublikowano 27 października 20168 l Kto dzis ma czasem ze mna pograc, nadrobic mecze itp to zapraszam, jestem caly dzien dzis wolny i dostepny PSN: Rap_en_PL
Opublikowano 30 października 20168 l Ja dzisiaj mogę jak ktoś jest zainteresowany, pisać na priv albo od razu na ps msg.