Skocz do zawartości

Liga PSXE FIFA 2017 sezon 1 - sprawy organizacyjne

Featured Replies

Opublikowano

O to elegancko zastępstwo ogarnięte , sorry ale pózniej to juz w ogole nie bede mieć jak grać 

rosomaq do boju :D

• Odpowiedzi 138
  • Wyświetleń 32,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Panowie oto i lista druzyn 1. BoryZPL - Borusia M'dlad (GER) 2. nero-2082 - Schalke (GER) 3. KamilloLce - Leicester (ENG) 4. bartiz - Wolfsburg (GER) 5. Blachoo1950 - Roma (ITA) 6. Rapen - Stoke (EN

• Panowie, najpierw pograjmy 3 tyg, a pozniej myslcie o nagrodach, bo kazda liga na tym forum umierala szybko, a to ktos po (pipi)e dostal w 1 kolejce i nagle byl pol roku w delegacji, a to ktos gre spr

• Ekhu ekhu prze(pipi)alem dwumecz ekhu ekhu.   Pierwszy mecz Forebode 0 : 2 ja. Drugi mecz ja 1 : 4 Forebode.   Na swoja obrone powiem ze mama wlaczyla odkurzacz.

Opublikowano

ja mysle, ze takie osoby jak Ty to powinny miec dozgonnego bana na udzial w ligach, za zawracanie dupy zapisami, gdy nie ma sie najmniejszej ochoty na gre.

Opublikowano
  • Autor

Fajnie ze odpisales w 20 min po znalezieniu zastepstwa a przez ostatni tydzien nie chcialo Ci sie zajrzec nawet na skrzynke ;)

Opublikowano

Boryz, z Rosomaq przedłuż mi kolejkę o pare dni. No chyba że chce już zaraz zagrać :D

Kaliszke chcesz zagrać?

Opublikowano

ja mysle, ze takie osoby jak Ty to powinny miec dozgonnego bana na udzial w ligach, za zawracanie dupy zapisami, gdy nie ma sie najmniejszej ochoty na gre.

Gramy dzisiaj?
Opublikowano

mozemy, o ktorej ?

Nawet zaraz, albo do godziny

Wysłałem ci zaproszenie na psn to daj znać tam kiedy ci pasuje

Edytowane przez Forebode

Opublikowano
  • Autor

Boryz, z Rosomaq przedłuż mi kolejkę o pare dni. No chyba że chce już zaraz zagrać :D

Kaliszke chcesz zagrać?

Jak najbardziej, jesli tylko Rosomaq chetny to niech nadrabia kolejki :)

Opublikowano
  • Autor

Temat z wynikami zaktualizowany w pierwszym poscie :) Zapraszam zainteresowanych

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kto dzis ma czasem ze mna pograc, nadrobic mecze itp to zapraszam, jestem caly dzien dzis wolny i dostepny :D

PSN: Rap_en_PL

Opublikowano

Ja dzisiaj mogę jak ktoś jest zainteresowany, pisać na priv albo od razu na ps msg.