Opublikowano 13 października 20168 l Ja żałuje że mam Megatona na PS3 w plusie.... Jak był dostępny mogłem kupić aby móc grać bez plusa ale się zgapiłem a później wycofali z oferty
Opublikowano 13 października 20168 l Ja żałuje że mam Megatona na PS3 w plusie.... Jak był dostępny mogłem kupić aby móc grać bez plusa ale się zgapiłem a później wycofali z oferty Ja to samo ale z vita
Opublikowano 13 października 20168 l Jakieś recenzje ktoś już czytał ? Nie znalazłem nic po polsku a ciekaw jestem jak ludzie do tego produktu podchodzą.... Edytowane 13 października 20168 l przez kufir
Opublikowano 13 października 20168 l Na Steam 71% osób poleca gierkę (ze 111 recek, 71% to oceny pozytywne).
Opublikowano 25 października 20168 l Chłopaki dajcie znać jakby była przecena, ja też poinformuje jeśli zobaczę
Opublikowano 27 grudnia 20168 l Obecnie do kupienia za 42 zł Promocja konczy sie jakoś z początkiem stycznia, BTW. Łatwa platynka