Ken Marinaris 372 Opublikowano 21 września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 września 2016 Mam jeszcze pierwszego Xa, na którym zainstalowałem sobie XBMC, by przez FTP zrzucac sobie np. filmy i nie musiec podłączać lapa do TV za kazdym razem. Niestety, HD juz nie obejrzę, a nie mam miejsca na 2 TV (HD juz mam) w moim pokoiku Czy na X360 też istnieje wersja XBMC czy cos podobnego co pozwoliłoby mi oglądać filmy na TV? Grać na Xie nie bedę, tylko do obejrzenia czegoś by mi służył od czasu do czasu (w HD mam nadzieję). Jaką wersję Xa kupić, na co uważać? Poradźcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 21 września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 września 2016 Kup sobie odtwarzacz latający na androidzie i zainstaluj KODI. Sporo sprzętu jest wielkości paczki fajek, żre praktycznie zero prądu i puszcza filmy w HD. Ja osobiście posiadam Ouyę, bo chciałem mieć ten sprzęt w celach kolekcjonerskich. Kiedyś chciałem klocka z jtagiem dla emulatorów, ale jak poczytałem opisy aukcji o tym, że sprzęt się bootuje około minuty, to podziękowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 21 września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 września 2016 Nie zainstalujesz XBMC na X360, możesz jedynie strumieniować filmy z PC na 360 za pomocą programu PS3 media server instalowanego na PC. Program jest w pełni darmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 372 Opublikowano 21 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 września 2016 W takim razie X360 odpada, bo tak samo mogę steamować na PS3. Ta Ouya każda się nada, można zamiast szpetnego pada podpiąć pod nia jakiegos pilota? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 21 września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 września 2016 Jest tylko jedna Ouya. Można podpiąć wszystko co do sprzętu na androidzie. Jest z tyłu port USB, bluetooth też. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 372 Opublikowano 21 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 września 2016 OK, wielkie dzięki za info. Poczytam więcej o tym sprzęcie na necie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi