luk_ash 88 Opublikowano 21 grudnia 2016 Opublikowano 21 grudnia 2016 @luk nie no nie żartuj Carvajal na ławce? masz obronę super, brakuje tylko Varane'a do szczęścia, no i Benzemy hehe...polecam rakietę Rakitica bo on zawsze mi piękne okna wsadza Carvajal lepszy niż Juanfran? różne opinię w necie widzę są. mam tego drugiego w pierwszym składzie głównie z racji sentymentu - grałem nim prawie cały ubiegły sezon. na Rakitica zbieram. Cytuj
nero2082 774 Opublikowano 21 grudnia 2016 Autor Opublikowano 21 grudnia 2016 ale mam wku.rwa przez nowy TOTW, IF dembele jest i mogłem mieć go za 100k jakbym wzial jego kartę OTW...teraz OTW poszybuje w kosmos a ja muszę go mieć bo już jego zwykla karta mnie jarała Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 23 grudnia 2016 Opublikowano 23 grudnia 2016 a mi dzisiejsza odslona ligi weekendowej juz tak wqrwila, ze wszystkich wystawilem - 1,8 mln coinow na allegro, moze ktos kupi! xD a jak nie to zloze jedna 11tke KOTÓW! Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 24 grudnia 2016 Opublikowano 24 grudnia 2016 ja bym chetnie zlozyl jedna 11stke, ale szlag by mnie trafil z tym odnawianiem kondycji pewnie Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 24 grudnia 2016 Opublikowano 24 grudnia 2016 no ale majac 2 mln coinow chyba mozna sobie na to pozwolic, choc wolalbym, by sie sprzedalo na allegro wszytsko, bo czlowiek sie od raka uzaleznil i co weekend jak do pracy wstawal by rozegrac 40 meczy z dupy. Cytuj
nero2082 774 Opublikowano 24 grudnia 2016 Autor Opublikowano 24 grudnia 2016 weekendówke sobie odpuściłem jak zobaczyłem w jakim stanie sa te dedykowane serwery do tej ligi, input lag z kosmosu, chociaż da się coś ugrać to jest to katorga, funu w tym niewiele Cytuj
wujek_franek 0 Opublikowano 25 grudnia 2016 Opublikowano 25 grudnia 2016 Siema mam pytanie, czy za rangę gold 2 w miesiącu dostaje się tylko 3 złote informy czy jakieś paczki oprócz tego? Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 gram wlasnie w lidze weekendowej po raz pierwszy. 13 zwyciestw w 28 meczach. czy tu jest zawsze taki wysoki poziom? przed chwila gosc mi wje.bal 8:1, mial w skladzie pogbe informa, co on wyczynial. z tych 13 to chyba 10 to moj angielski sklad. ten z bundesligi nic nie gra! Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 no, z drugiej ligi spie.rdalalem w podskokach, w weekendowej co drugi w plecy. trzeba troche sie poduczyc jednak Cytuj
nero2082 774 Opublikowano 31 grudnia 2016 Autor Opublikowano 31 grudnia 2016 w WL gra światowa czołówka, może zdarzyć się koks przeciwnik z top100 albo na przykład mistrza Polski - przydaje się mieć koks skład i 3 mocne suby bo po 60minucie te suby zrobią różnice - polecam poćwiczyć karne przed WL połowa moich meczy to dogrywki/karne...inna sprawa że gra nie popatchowana i np. przeciwnik widzi twój pasek siły przy karnym nie wspominając o dacie założenia klubu, filtrują mocno żeby zagrać z "noobkiem" EST 2016 - osobiście polecam zagrać Wam kilka meczów defensywnie, ja tak zrobiłem dla odmiany i nagle przyszły wyniki (def/ewentualnie counter attack), po prostu czekam cofnięty aż się porobią luki i uderzam z kontry, dużo prościej niż przebijać się 120min przez park the bus Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 W LW są dobre nagrody i ludzie kombinują jak mogą żeby wygrać. Dlatego ja spokojnie gram sobie sezony. Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 (edytowane) chcialbym sie upewnic. rozumiem, ze jak mam wyjsciowa 11 i kazdy ma maksymalne chemistry na 10, po rozpoczeciu meczu dokonuje zmian w ustawieniu i ta chemistry im sie nie zmienia? zalozmy, ze na RF mam shaqirego, chemistry na 10. zaczyna sie mecz, mam pilke, robie zmiane, shaqiri idzie na CAMa i wciaz ma 10 caly mecz, tak? i drugie pytanko, ogladalem kawalek tego filmiku na gorze. gosc mowi, ze ma brazowa lawke, zeby sobie obnizyc overall. po co? Edytowane 3 stycznia 2017 przez Ölschmitz Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 (edytowane) No zgranie sie nie zmienia. A brazowa lawka po to zeby losowac teoretycznie slabszych rywali i zeby handicap byl po twojej stronie. Ale w sumie nigdy nie zostalo potwierdzone czy to sie sprawdza, jednak wszyscy ci najlepsi maja brazowe lawki wiec moze cos w tym jest. Ja tam w sumie nie odczuwalem zadnej roznicy. Za to odczuwalem roznice jak zrobilem sklad ten: I czasami to jest parodia jak robie nim akcje lepsze niz w najbardziej wypasionym skladem jakim gralem. Niestety jak gra nie pomaga to dostaje liscia za lisciem. Ogolnie to yebac ta fife. Edytowane 3 stycznia 2017 przez schabek Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/5kgnfi/i_found_mention_of_momentum_in_fifa_17_game_code/ Tu można trochę poczytać, ogólnie ja już to od dawna widziałem i yebac tego raka. Pograjcie tak kilka weekendow z rzędu tą ligę weekendowa to obe(pipi)ie się tym syfem. ja już wszystko pogoniłem wpizdu i czuje się w końcu wolny. Cytuj
nero2082 774 Opublikowano 3 stycznia 2017 Autor Opublikowano 3 stycznia 2017 też się załamałem jak znowu znaleźli coś z momentum ;p jak mi w jednym meczu Hummels i Sokratis zrobili auto wślizg do tego samego napastnika w 90min i zrobili karny to nie wytrzymałem;) cud że pad nie ucierpiał, ale skład Bundesligi sprzedany 3minuty później i przymusowa przerwa tygodniowa od rakofify ;p wróciłem do PL składu i od razu wyniki lepsze, może przez to że mam 2 wyrównane składy, jeden z frontem Hazard/Lukaku/IF Mane drugi Martial/Vardy/Mahrez, takie coś wystarcza żeby powalczyć o Elite Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 Martiala to bym lał po pysku, najbardziej OP zawodnik od X czasu Cytuj
nero2082 774 Opublikowano 3 stycznia 2017 Autor Opublikowano 3 stycznia 2017 o tak, bardzo zadowolony jestem z niego ;p Kante znowu w składzie także można pograć w rugby ;p wymyśliłem też chamską taktę którą wymęczam psychicznie przeciwnika, jak strzelę na 1-0 to counter attack i defensive do końca meczu klepę posiadanie czasem do 80% i atakuję tylko jak gościu wściekły ruszy na mnie wtedy od 60min wpuszczam Martiala/IF Mane i dobijam rozjuszonego byka jedyny problem to karne albo rakowe gole, ale warto pilnować mecz do końca bo przegrałem kilka wygranych meczy Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 u mnie najlepszy mecz to taki ktory decydowal o mistrzostwie 3 ligi. musialem wygrac i do przerwy prowadzilem 4:0. vardy czarowal, zdobyl 4 gole. po przerwie moi pilkarze zabijali sie o wlasne nogi i gosc doprowadzil do remisu. w doliczonym czasie lukaku lobowal bramkarza chyba z 30 metra i siadlo. ale sie cieszylem. nie tyle z samego mistrzostwa, fakt, ze po jego 4 golu kupowalem bilety do kanady czy gdzie tam ci od ea siedza i chcialem im pada w du.pe wsadzic. ale wiadomo, gol na 5:4 siadl i mi przeszlo. 1 Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 prowadzenie 2:0 w tej FIFIE to (pipi) nie zaliczka, wtedy zaczyna się właśnie walczenie z handicapem i gra nerwów, przeciwnik napiera a Ty choćbyś na chuyu stawał to nic nie możesz zrobić. Do tego kolejna parodia - rzuty rożne. To nie jest okazja dla Ciebie bo po chyba drugim patchu z rogu strzeliłem może 2-3 gole, to 100% okazja do zabójczej kontry przeciwnika xD później już miałem taką schizę, że wolałem rozegrać krotko i wycofać do bramkarza niż narażać się na kontrę. Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 Też zauważyliście że opcje formacji poprawili? Np przy graniu na kontry zawsze jest 3 na granicy pola karnego a tego nie było Cytuj
nero2082 774 Opublikowano 3 stycznia 2017 Autor Opublikowano 3 stycznia 2017 (edytowane) takta counter attack właśnie dlatego wymiata w 433 - 3 zostaje z przodu a obrona wprasowuje się w pole karne co wygląda jak park the bus co jest mylne idealna do punktowania napierającego typa, po 60min/ w dogrywce idealna jak nie chcesz się otworzyć to "zamykasz sklep" i kontrujesz wprowadzonymi subami pod koniec meczu to właściwie gwarancja wjazdow w pole karne bo mało kto robi zmiany w obronie co byłoby bardzo sprytne...ale jeszcze się z tym nie spotkałem normalnie tak grac nie trzeba ale w WL w dobrym tonie jest knuć takty jak Mourinho ;p @Bartiz - polecam wrzucać na krótki słupek lekko na kogoś co ma dobrą glowke (u mnie Lukaku) i zgrywać Xem za bramkarza/do kogoś obok, wiadomo ze większa szansa no tlok/szansa na rakowego gola jeśli fifowy rak nie jest z Tobą to znaczy ze słabo mu pomagasz ;p polecam spam wrzutek z 2x lub 3x kwadrat na zamkniecie akcji, dobre sa tez robienie ściany czolgonapadtnikiem w polu karnym z L2 ludki boja się faulowac a ty masz obrot i strzał na bramkę gratis..cutbacki jakimiś pacewhoreowymi kolezkami typu Mane tez wchodzą jak złoto ;p Edytowane 3 stycznia 2017 przez nero2082 Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 Jako że zbliża się Toty ceny spadną i szukam wzmocnień. Costa Sturridge czy Martial na napad? Cytuj
erykgx 151 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 (edytowane) o tak, bardzo zadowolony jestem z niego ;p Kante znowu w składzie także można pograć w rugby ;p wymyśliłem też chamską taktę którą wymęczam psychicznie przeciwnika, jak strzelę na 1-0 to counter attack i defensive do końca meczu klepę posiadanie czasem do 80% i atakuję tylko jak gościu wściekły ruszy na mnie ;) wtedy od 60min wpuszczam Martiala/IF Mane i dobijam rozjuszonego byka ;) jedyny problem to karne albo rakowe gole, ale warto pilnować mecz do końca bo przegrałem kilka wygranych meczy Jeszcze sie chwalić, ze gra sie jak zwykla kur.wa Edytowane 9 stycznia 2017 przez erykgx Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi