KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Bo te spotkania i tak miałeś przegrać,obrońcy dostali by wylewu, w doliczonym czasie byś stracił 3 gole a twoi najlepsi napastnicy dostali by kontuzje. A tak bez wkioorwiania się spadles i gitara XD Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Od 2 dni ciężko mi wygrać mecz, wszystko chodzi jak (pipi), do 3 ligi doszedłem w sumie z 7 porażkami ehh to EA Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 moze w wyższych ligach tak jest po prostu, ze losuje juz 1-3 i trafiasz na kotow, bo nizsze to juz easyBucket - poki co bilans 16-3-0, 4-5 meczy i mistrzostwo, z kolejnym awansem - dojde do 3ciej to tez pewnie bede klna. Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 na Reddicie napisali, że to przez disconnect w poprzednim meczu (oczywiście nie z mojej winy, po prostu zerwało połączenie) a w statystykach po prostu meczu nie bylo. Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 Naprawili kontuzje z ostatnim patchem? Bo calkowicie przestaly mi schodzic karty... Cytuj
zagul 326 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 Wie ktoś coś na temat problemów z apką, loguję się i ciągle problem:There was a problem connecting... Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 24 października 2016 Opublikowano 24 października 2016 (edytowane) Ktoś mi powie o co chodzi w tej po(pipi)anej grze i dlaczego w tej sytuacji spadłem z ligi i gra nie dała mi jeszcze rozegrać 3 spotkań mimo że miałem szansę się utrzymać? o ale dobre Edytowane 24 października 2016 przez Labtec Cytuj
nero2082 774 Opublikowano 26 października 2016 Autor Opublikowano 26 października 2016 (edytowane) niezły payday dzisiaj z powodu dobrego totw OTW Mane kupiony za 97k- poszedł za 200k OTW Kante 140k-330k jeszcze OTW Stones czeka na opchniecie na SBC investach tez się robi banalnie hajs, wszystko jest rozpisane każdego tygodnia na reddit fifowym coś czuję że będzie Ronaldo w tym sezonie Edytowane 26 października 2016 przez nero2082 Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 26 października 2016 Opublikowano 26 października 2016 Mozecie normalnie grac dzisiaj? Probowalem kolo 16 ale po wyszukaniu przeciwnika jest 10-15min meczu i rozlacza. Teraz mam to samo. Yebac fife i plejstejszyn Cytuj
nero2082 774 Opublikowano 26 października 2016 Autor Opublikowano 26 października 2016 dzisiaj miałem ok, gorzej w weekend jak jest grany fut champs...wtedy lag już przeszkadza Cytuj
-DamiaN- 169 Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 na SBC investach tez się robi banalnie hajs, wszystko jest rozpisane każdego tygodnia na reddit fifowym Nie widzę tych SBC investy, one się pojawiają czasowo czu jak? ps. ktoś chętny na wymiane moich coinsow z 16 (czyt. sporo dobrych kart, sam top z BPL i reszty lig europejskich, kilku IF plus Jay-Jay Okocha) na coinsy z 17? 1 Cytuj
nero2082 774 Opublikowano 28 października 2016 Autor Opublikowano 28 października 2016 (edytowane) chodziło mi o skup graczy którzy są potrzebni do SBC (np marquee matchups - Dortmund - Schalke - skupujesz tanich typow z schalke i opychasz później z cena x3 Edytowane 28 października 2016 przez nero2082 1 Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 28 października 2016 Opublikowano 28 października 2016 mozesz to jakos lopatologicznie opisac? bez skrotow? Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 28 października 2016 Opublikowano 28 października 2016 No wlasnie Panowie na czym tam teraz zarabiacie? Ja w tym sezonie na poczatku najwiecej kasy przytulilem za karty fitnesu, pozniej 4 tyg z rzedu karty leczenia, dzisiaj wygralem Draft i jak zwykle same discardy, moze w lidze weekendowej cos powalcze... Cytuj
nero2082 774 Opublikowano 28 października 2016 Autor Opublikowano 28 października 2016 dużo dobrych porad jest na reddit.com/r/fifa zarobić można na wiele sposobów : - kupować graczy którzy mogą dostac IF, dajmy na to martial strzela 3 bramki, cena podczas meczu potrafi skoczyć ostro bo ludzie spodziewają się IF, oglądać mecze i trafić z IF to dobra kasa podczas meczu albo w środę jak już dostanie IF - draft online, offline nie bo osłabili nagrody drastycznie - grac fut champs, nagrody tygodniowe sa rozne ale miesięczne to np gwarantowany IF - skup piłkarzy potrzebnych do squadbuild challenge, np koreanczycy przez jedno wyzwanie z Sonem chodzili pi 2k-5k za złomiaste karty trzeba tylko szybko reagować jak pojawiają się nowe wyzwania - karty OTW to mocarna kasa, ale trzeba ich opychać w momencie ogłoszenia TOTW bo później tanieja w przeciągu godziny -kupować pilkarzykow w tygodniu, najlepiej w okolicach srody (TOTW), sprzedawać w weekend jak ludki kupuja składu pod fut champs - profit - skup heal, squad fitness i chem stylow w tygodniu - sprzedaz w weekend - zawsze jest przebitka na samych draftach, sbc i OTW nabiłem już 700k ale potrzebuje drugie tyle na Ronaldo aha pamiętajcie o market crashu w black friday - ceny polecą na pysk także sprzedajcie swój skład oodpowiednio wcześniej bo kupicie go za polowe ceny 1 Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 29 października 2016 Opublikowano 29 października 2016 to moj pierwszy UT i do tego jestem głupi, wiec nie skumalem 3/4 co to znaczy, ze martial moze zostac IF? co to karta OTW? jak je zdobyc? Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 29 października 2016 Opublikowano 29 października 2016 IF - karta in form, którą dostaje zawodnik po dobrym występie w prawdziwym życiu. Ta karta jest dostępna przez tydzień w paczkach. Karta OTW - karta już niedostępna w paczkach. Polega na tym, że karta OTW zawodnika automatycznie będzie się aktualizować do najlepszej możliwej wersji zawodnika. Przykładowo jeżeli zawodnik dostanie in forma, to karta OTW przybiera jego wartość, kolejny in form i znowu ta karta zostaje ulepszona itd. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 30 października 2016 Opublikowano 30 października 2016 Też nie ogarniam. Wczoraj w sumie dopiero zacząłem UT w siedemnastce i w kilka h, nawet ciekawy skład z La Liga złożyłem: Ter-Stegen/D. Alves Carvajal/Cancelo-Savic/Laporte-Gimenez/Musachio-Gaya/Tremoulinas C. Vela/Perez-Turan/Casemiro-Koke/Rafinha-Carrasco/Castillejo Aduriz/Morata-Gameiro Mam teraz trochę ponad 20k, kogo na początek wymienić? Myślę o Oblaku na bramke (ok 11k) i stoperzy Varane/Pique oraz Gaitana na lewą za Castillejo. Polećcie kogoś dobrego z La Liga do składu i za kogo miałby grać jak możecie Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 30 października 2016 Opublikowano 30 października 2016 Andre Gomes to kozak w środku pola. Wysoki, silny, nieźle podaje, stabilne tempo - bez rewelacji, ale i bez tragedii. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 30 października 2016 Opublikowano 30 października 2016 ja mam podobny skład tyle, że gram 4-1-3-1-2. na bramce dodaktowo mam Ruffiera (z paczki) i do niego na lewą obronę Evrę. na prawej Juan Fran. na środku jeszcze Garay. na defensywnym Busquets. na lewej pomocy jeszcze Nasri się sprawdza + z przodu Vasquez. o Gomesu myślałem. aha pamiętajcie o market crashu w black friday - ceny polecą na pysk także sprzedajcie swój skład oodpowiednio wcześniej bo kupicie go za polowe ceny jakaś podpowiedź kiedy najlepiej? czekać do końca czy już teraz warto? Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 30 października 2016 Opublikowano 30 października 2016 Kupiłem Varane, Gomesa,Gaitana, Inaki Williamsa i Ben Yeddera. Warto brać Oblaka za Ter-Stegena? Dobrze broni skubany. Myślę o lewej obronie, kogo na zmiennika Gayi? Filipe Luisa? O ile dorwe go w dobrej cenie. Warto brac kogos z dwojki Pique/Godin za za Laporte/Savic? Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 30 października 2016 Opublikowano 30 października 2016 Filipe Luis to obok Alby nalepszy lewy obrońca więc warto, chociaż póki co jest jeszcze drogi. i Pique i Godina i pewnie jeszcze Ramosa jak najbardziej warto. Oblaka pewnie też Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 30 października 2016 Opublikowano 30 października 2016 A Pique nie ma wysokiej pracowitości w ataku? Cytuj
xMAFIA_PLxMICHAL 46 Opublikowano 30 października 2016 Opublikowano 30 października 2016 Mam juz dosc ultimate i tych zawieszek Jak ktos chce to mam na sprzedaz okolo 100 k coinsow Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 30 października 2016 Opublikowano 30 października 2016 (edytowane) mi fut tez zniszczyl psychike w ten weekend - draft, pozniej liga weekendowa, mialem coiny wystawiac, ale jak widze, ze chodza za michalki, to nawet sie nie chce. Dzisiaj 50 tys coinow za schabowego z frytkami chodzilo xD Edytowane 30 października 2016 przez easye 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi