Faka 4 046 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 Nawet się na to nie wysram. Jesteśmy starym pokoleniem i gunwo mamy do gadania na temat mobilek. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 piękne golenie graczy, lepsze niż mój przewidywany amazon pack za 30 dolarów ale jeszcze wierze Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 Koniec, w3 zaskoczeniem i jedynym pozytywem. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 co to było ja sie pytam Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 Gdzie tam pozytyw? Gralem w wc3 kilka miechow temu i gralo sie bardzo ok, nie wiem po co komu ten remaster. No chyba ze chca multi wskrzesic i wykorzystac obecne czasy na trzepanie dolarów na loot boxach i skinach dla Arthasa Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 najgorszy blizzcon w historii, przebity nawet ten z tamtego roku. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 Czyli remaster D2 za rok , a mobilka wiadomo nawet po reakcji na widowni widać jakie będzie zainteresowanie. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 przecież ostatnio trzepali sporo updejtów do zwykłego warcrafta, szczególnie jeśli chodzi o balans. Cytuj
Gość Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 Jest bardzo źle. Jedyne co było ok, to HS i demo DI. Reszta jest bardzo słaba. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 (edytowane) W sumie uj z tym blizzconem, jedynym plusem tego jest, że mogę sobie pograć w D3 on the go. Cała ta konferencja do piachu. Edytowane 2 listopada 2018 przez Faka Cytuj
Gość Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 Velius wlasnie nie wie o czym mowi - prawdziwy Janusz. Od miesiecy ozywili gre patchami, turniejami, wieksza aktywnoscia na forach itd. Remasterowanie tej gry da jej super boosta bo grafika i pewne aspekty multi na prawde byly przestarzale. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 no dokładnie ten klasyczny warcraft miał podciągnięte wsparcie fhd, więc dziwi mnie ten remaster, właściwie to mnie nie dziwi bo hajsik bedzie sie zgadzał, już są owce do golenia w kolejce. Co do mobilki diablo XDDDDDDDDDDDDDD prosze zabijcie mnie, wygląda jak gra typowa dla azjaty. Co do Hs-a zobaczymy karciochy, ale nadal nuda, jest taka konkurencja karcianek, sami sobie pętle na szyje zakładają. Reszta mnie nie interesuje. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 (edytowane) a mialobyc tak pieknie, remaster diablo 2 na poziomie tego ze starcrafta 1 i byloby grane jak za dawnych lat, a oni przycieli w ciula na calej linii... za rok to predzej diablo 4 pokaza, ale to wiadomo ze to bedzie balas tak czy siak xD reddit juz explodowal Edytowane 2 listopada 2018 przez smoo Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 5 minut temu, Ocelot napisał: Velius wlasnie nie wie o czym mowi - prawdziwy Janusz. Od miesiecy ozywili gre patchami, turniejami, wieksza aktywnoscia na forach itd. Remasterowanie tej gry da jej super boosta bo grafika i pewne aspekty multi na prawde byly przestarzale. Pierwszy do golenia, 289zl przygotowane za "super boosta" ? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 jeszcze ten zestresowany Wyatt cheng gadający głupoty w stresie XD MAKE FRIENDS XDDD WTF?!?!?! ahahah jaki hejt na yt XD ile łapek w dół Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 na co musze zrobić preordera żeby dostać swój darmowy skin arthur morgan do rewolwerowca mccree w grze overwatch? Cytuj
Gość Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 (edytowane) Ja odpadam. Jak zobaczyłem to menu jak z darmowej Zenobii, czy jak to się tam nazywało, w którą grałem w 2012, to mi się smutno zrobiło. To już nie jest znęcanie się nad trupem Diablo, to jest Milczenie Owiec, z tym, że to jakiś Azjata się przebrał w Diablo 3.5. Nie wybaczę im tego. XD Edytowane 2 listopada 2018 przez Gość Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 (edytowane) Bo prawda jest taka, że gierki mobilne i te wszystkie gunwa na komórkach przyjęło się, że jest to zwykły gravedigger money od gimbów ciągnących hajs od rodziców i stąd jest negatywny oddźwięk diabololo na komórki, także zaorać. Zesrali całkowicie tę markę jakimś ruchem mobilnych smartfonów. Edytowane 2 listopada 2018 przez Faka Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 dobrze że nowy torchlight powstaje Cytuj
Gość Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 Ten szaleńczy śmiech po gameplay z publiczności. XD Cytuj
wodny1988 41 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 (edytowane) Darmowy album Lucio z OW: https://luciomusic.com/ Z tym "Diablo Immortal" to fail roku. Wstyd jak cholera. Biedny facet który musiał to zapowiedzieć. Miał łzy w oczach. Polecam: Edytowane 2 listopada 2018 przez wodny1988 Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 Troche gram w mobilki, zeby sie w pracy nie nudzic. Wiekszosc polega na patrzeniu, jak postacie bija na auto ataku, plus oczywiscie pay wall taki, że f2p nie fikne tym co wydaja góry kasy. No nie dygnął mi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi