jimmy 1 300 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada Uważasz że Warcrafta 4 kupiłoby 1000 osób? Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada Oczywiście, że liczba jest heheszkiem, ale nie oszukujmy się, nie będzie sprzedaży jak Warcrafta 3. Zobaczymy co czas pokaże, na ten moment za wcześnie aby oczekiwać cudów, nie maja zespołu do RTSów, ci co robili Starcrafta 2, zrobili własną grę. Można wrócić i utworzyć nowy team, ale to wymaga czasu i pewnie zgody Microsoftu, na co jednak gdzieś liczę. 1 Cytuj
Agent_Man 163 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada 22 godziny temu, jimmy napisał(a): Uważasz że Warcrafta 4 kupiłoby 1000 osób? Biorąc pod uwagę popularność RTSów dzisiaj ta liczba jest mocno optymistyczna 1 Cytuj
Agent_Man 163 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada 50 minut temu, jimmy napisał(a): Mhm tak, z pewnością Mniej niż 1000 chętnych to ewidentna beczunia z mojej strony, ale mała popularność RTSów jest smutnym faktem. Ile gier z tego gatunku roz13bało ostatnio tabelki sprzedaży i popularności w excelu niczym SC2 w 2010? Cytuj
Paolo de Vesir 9 162 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada Raczej klasyczne stękanie gracza o "dej dej" i jakieś omamy, że firmy pracują charytatywnie i będą tworzyć niszowe gierki, bo Jimmy tak chce. 1 Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 25 listopada Opublikowano 25 listopada Warcraft 4 musiałby być mocnym prequelem biorąc pod uwagę cały syf związany z fabułą WoWa. Oczywiście nie wierzę w niego Cytuj
jimmy 1 300 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Najgorsze jest to, że pewnie nawet nie byłby RTS'em tylko jakimś dziwnym always online MOBA gaasem ze skórkami. Diablo 4 sporo nauczyło w tej kwestii. Cytuj
pawelgr5 1 489 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada W ogole wiara w to ze Blizz dzisiaj cos dowiezie. Kiedy oni ostatnio zrobili cos naprawde dojebanego? Od D3 sa jebanie za kazdym jednym razem bo nic nie potrafia zrobic dobrze. Remake D2 zostal przyjety spoko bo za duzo chyba nie kombinowali. Jedyne na co czekam to jakies remastery na Steam. Reszte mozna zaorac. Cytuj
Paolo de Vesir 9 162 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada 8 minut temu, pawelgr5 napisał(a): Kiedy oni ostatnio zrobili cos naprawde dojebanego? Dodatek do Diablo IV, ostatni expac WoWa. Cytuj
pawelgr5 1 489 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada A to przepraszam, w sumie o WoW sie nie wypowiadam bo nie gram w MMO, co do D4 to jezeli w koncu dojechali poziomem do PoE to szanuje Cytuj
teddy 6 891 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada 13 minut temu, pawelgr5 napisał(a): A to przepraszam, w sumie o WoW sie nie wypowiadam bo nie gram w MMO, co do D4 to jezeli w koncu dojechali poziomem do PoE to szanuje Nie dojechali a za chwile poe2 ktore w early access wyglada jak diablo 6 1 Cytuj
oFi 2 470 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Poe2 wyglada jak diablo które zostalo zrobione przez zespół który robił diablo 2 - czyli team D U S Z A. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 162 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada PoE2 to jest ten silnik h'n's bez żadnego lore ani klimatu udający grę? 2 Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada PoE to nie Diablo. Diablo to Tristam, to cały ten świat, który znamy od 1996 roku, całe dziedzictwo serii. No wszystko. PoE tego nie ma i mieć nie będzie Cytuj
UberAdi 2 288 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada 3 godziny temu, Homelander napisał(a): PoE to nie Diablo. Diablo to Tristam, to cały ten świat, który znamy od 1996 roku, całe dziedzictwo serii. No wszystko. PoE tego nie ma i mieć nie będzie Ok ale gdzie to jest teraz w Diablo? Pamiętasz jakikolwiek motyw muzyczny albo chociaż jedno charakterystyczne zdanie wypowiadane przez bohatera w jakimś ważnym dla fabuły momencie w D4? Ja nie. Gra bez charakteru. D3 zresztą też. 4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a): Dodatek do Diablo IV, ostatni expac WoWa. Niesamowite, że ktoś ten dodatek do D4 uważa za "dojebany". Zły nie jest ale za te pieniądze tam prawie nic nie ma. Chwilę po przejściu ciężko sobie przypomnieć co tam się działo dokładnie. Tak samo zresztą jak z podstawką D4. 2 Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Just now, UberAdi said: Ok ale gdzie to jest teraz w Diablo? Pamiętasz jakikolwiek motyw muzyczny albo chociaż jedno charakterystyczne zdanie wypowiadane przez bohatera w jakimś ważnym dla fabuły momencie w D4? Ja nie. Gra bez charakteru. D3 zresztą też. Nie, bo nie grałem. Always online skreśla dla mnie ten tytuł na dzień dzisiejszy kompletnie Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada 5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a): Dodatek do Diablo IV, ostatni expac WoWa. Xdddddd Co jest dojebanego w dodatku do d4 w oczach osoby co w ten dodatek nie grała? Cytuj
Paolo de Vesir 9 162 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Dzielę się tylko z jakimi opiniami spotkałem się w sieci. Jak nie grałem w MGS V to rozumiem, że też nie masz pewności czy to dobra gra? 2 Cytuj
UberAdi 2 288 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada 28 minut temu, Homelander napisał(a): Nie, bo nie grałem. Always online skreśla dla mnie ten tytuł na dzień dzisiejszy kompletnie Rozumiem, to powiem ci, że tego klimatu Diablo który masz w głowie i który pewnie powstał w czasach D1 i D2 tutaj nie znajdziesz. Może jakieś okruchy na początku. 11 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Dzielę się tylko z jakimi opiniami spotkałem się w sieci. Jak nie grałem w MGS V to rozumiem, że też nie masz pewności czy to dobra gra? Kolega mi mówił, że dojebana Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Just now, UberAdi said: Rozumiem, to powiem ci, że tego klimatu Diablo który masz w głowie i który pewnie powstał w czasach D1 i D2 tutaj nie znajdziesz. Może jakieś okruchy na początku. Trójka też mi się podobała, skończyłem na Switchu dwiema postaciami, trochę pograłem w jakieś szczeliny i coś tak jeszcze. Nie mam jakiś specjalnie wielkich wymagań od Diablo Cytuj
Paolo de Vesir 9 162 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Co tu dużo mówić - z Blizzardem jest jak z pewnym innym dużym wydawcą, hejter hejtuje, a ostatecznie ludzie grają w te gierki bo są kurwa zajebsite. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada 1 hour ago, Homelander said: Nie, bo nie grałem. Always online skreśla dla mnie ten tytuł na dzień dzisiejszy kompletnie Wydaje mi się,że gdzieś czytałem na Reddit jak gościu gra w diablo 4 bez plusa czy innego abonamentu. Po prostu nie widzisz innych graczy i nie możesz robić żadnych grupowych aktywności ale ręki za to nie dam. Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada 54 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Dzielę się tylko z jakimi opiniami spotkałem się w sieci. Jak nie grałem w MGS V to rozumiem, że też nie masz pewności czy to dobra gra? Chyba średnią z mc, bo same opinie są raczej słabe wśród tych co grali czy wśród youtuberów zajmujących się diablo Btw ogólnie w chwili obecnej d4 po patchach to wręcz diablo 3.2. z lepszym designem i oprawą Cytuj
Paolo de Vesir 9 162 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Czyli w sumie zajebiście, bo ja się z trójeczka bawiłem przednio. Sama czwórka czeka już na dysku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi