Homelander 2 125 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada 1 minute ago, Paolo de Vesir said: Co tu dużo mówić - z Blizzardem jest jak z pewnym innym dużym wydawcą, hejter hejtuje, a ostatecznie ludzie grają w te gierki bo są kurwa zajebsite. Tak daleko bym się nie posuwał. Lata temu tak. Ale teraz? O WoW się nie wypowiadam, ale inne gry? Hearthstone już dawno zjadł własny ogon. Z Diablo 4 zrobili grę tylko online chuj wie po co. Overwatch 2 to żart. Starcraft zaginiony w akcji. Do tego gówniana komunikacja, aferki. Nie nie, Blizzard zasłużył na cały hejt jaki dostaje Cytuj
Paolo de Vesir 9 162 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Napisałbym, że ta firma o której myślałem też, ale jak widać hajs się zgadza, dodatek uratował diablo i po blizzconie pokazali że nie zamierzają zwalniać. Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada 3 minutes ago, KarolJanuszGejmingu said: Wydaje mi się,że gdzieś czytałem na Reddit jak gościu gra w diablo 4 bez plusa czy innego abonamentu. Po prostu nie widzisz innych graczy i nie możesz robić żadnych grupowych aktywności ale ręki za to nie dam. Ja chcę grać przenośnie i gdziekolwiek zechcę. Tak jak w Diablo 2 i 3 na Switchu. A nie przejmować się netem Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Napisałbym, że ta firma o której myślałem też, ale jak widać hajs się zgadza, dodatek uratował diablo i po blizzconie pokazali że nie zamierzają zwalniać. Taj uratował diablo4 że wszędzie ludzie piszą że od 6 grudnia migracja do poe2 xddd Widać że kochany WoW ci zasłania całkowicie obecna kondycję Blizzarda Cytuj
Paolo de Vesir 9 162 Opublikowano czwartek o 19:21 Opublikowano czwartek o 19:21 7 minut temu, Daffy napisał(a): Taj uratował diablo4 że wszędzie ludzie piszą że od 6 grudnia migracja do poe2 xddd Widać że kochany WoW ci zasłania całkowicie obecna kondycję Blizzarda Nom, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. 1 Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano czwartek o 19:23 Opublikowano czwartek o 19:23 1 minute ago, Paolo de Vesir said: Nom, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Tak samo jak z wszystkimi pogromcami LoLa, WoWa i Doty2 Cytuj
Ukukuki 7 058 Opublikowano czwartek o 21:16 Opublikowano czwartek o 21:16 Diablo 4 to totalnie bezjajeczne Diablo. Nawet mi się tego dodatku nie chce kupować. Lepiej pograć w dwójkę. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano czwartek o 23:07 Opublikowano czwartek o 23:07 6 godzin temu, UberAdi napisał(a): Ok ale gdzie to jest teraz w Diablo? Pamiętasz jakikolwiek motyw muzyczny albo chociaż jedno charakterystyczne zdanie wypowiadane przez bohatera w jakimś ważnym dla fabuły momencie w D4? Ja nie. Gra bez charakteru. D3 zresztą też. Gdzie jest diablo? Kupuje to miliony ludzi i miliony grają. Poe pewnie będzie mogło tylko pomarzyć o takich liczbach. diablo jest przede wszystkim dla każdego, jak zawsze gry blizzarda. Sporo osób odbije się od POE po prostu bo za skomplikowane. Cytuj
UberAdi 2 288 Opublikowano piątek o 04:31 Opublikowano piątek o 04:31 5 godzin temu, Moldar napisał(a): Gdzie jest diablo? Kupuje to miliony ludzi i miliony grają. Poe pewnie będzie mogło tylko pomarzyć o takich liczbach. diablo jest przede wszystkim dla każdego, jak zawsze gry blizzarda. Sporo osób odbije się od POE po prostu bo za skomplikowane. Napisałem o klimacie Diablo o którym wspomniał Homelander a ty piszesz o liczbach. Chyba czegoś nie zrozumiałeś. Diablo 4 to rpgowy McDonald zrobiony tak jak podyktowali krawaciarze z ActiBlizz żeby właśnie każdy się w tym odnalazł. Diablo Immortal chyba kręci nawet większe liczby, to dopiero musi być hit Co do PoE to sam fakt, że ta gra jest przedmiotem dyskusji po 12 latach od premiery mówi wszystko. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano piątek o 13:18 Opublikowano piątek o 13:18 Fakt. Pogubiłem się w dyskusji xD diablo 4 wraca dobrze z klimatem, ale fabularnie się już gubi. Ale jak się nie gubić, jak wątki z dwójki powinny zostać pozamykane i nie powinno się do nich wracać. A my jednak ciągle jako cel musimy obierać te same postacie. no i nie oszukujmy się, Diablo fabułą nigdy nie stało, zabij tego, zabij tamtego, robiła otoczka, która w trójce uciekła, ale w czwórce imo wróciła na dobre tory. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi