Skocz do zawartości

Blizzcon i rozmowy różne, różniaste.

Gość Orzeszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minute ago, Paolo de Vesir said:

Co tu dużo mówić - z Blizzardem jest jak z pewnym innym dużym wydawcą, hejter hejtuje, a ostatecznie ludzie grają w te gierki bo są kurwa zajebsite. :banderas:

Tak daleko bym się nie posuwał. Lata temu tak. Ale teraz? O WoW się nie wypowiadam, ale inne gry? Hearthstone już dawno zjadł własny ogon. Z Diablo 4 zrobili grę tylko online chuj wie po co. Overwatch 2 to żart. Starcraft zaginiony w akcji. Do tego gówniana komunikacja, aferki. Nie nie, Blizzard zasłużył na cały hejt jaki dostaje

Opublikowano
3 minutes ago, KarolJanuszGejmingu said:

Wydaje mi się,że gdzieś czytałem na Reddit jak gościu gra w diablo 4 bez plusa czy innego abonamentu.

Po prostu nie widzisz innych graczy i nie możesz robić żadnych grupowych aktywności ale ręki za to nie dam.

Ja chcę grać przenośnie i gdziekolwiek zechcę. Tak jak w Diablo 2 i 3 na Switchu. A nie przejmować się netem

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Napisałbym, że ta firma o której myślałem też, ale jak widać hajs się zgadza, dodatek uratował diablo i po blizzconie pokazali że nie zamierzają zwalniać.

Taj uratował diablo4 że wszędzie ludzie piszą że od 6 grudnia migracja do poe2 xddd

Widać że kochany WoW ci zasłania całkowicie obecna kondycję Blizzarda

Opublikowano
6 godzin temu, UberAdi napisał(a):

Ok ale gdzie to jest teraz w Diablo? Pamiętasz jakikolwiek motyw muzyczny albo chociaż jedno charakterystyczne zdanie wypowiadane przez bohatera w jakimś ważnym dla fabuły momencie w D4? Ja nie. Gra bez charakteru. D3 zresztą też.

Gdzie jest diablo? Kupuje to miliony ludzi i miliony grają. Poe pewnie będzie mogło tylko pomarzyć o takich liczbach. 

diablo jest przede wszystkim dla każdego, jak zawsze gry blizzarda. Sporo osób odbije się od POE po prostu bo za skomplikowane. 

Opublikowano
5 godzin temu, Moldar napisał(a):

Gdzie jest diablo? Kupuje to miliony ludzi i miliony grają. Poe pewnie będzie mogło tylko pomarzyć o takich liczbach. 

diablo jest przede wszystkim dla każdego, jak zawsze gry blizzarda. Sporo osób odbije się od POE po prostu bo za skomplikowane. 

Napisałem o klimacie Diablo o którym wspomniał Homelander a ty piszesz o liczbach. Chyba czegoś nie zrozumiałeś.

Diablo 4 to rpgowy McDonald zrobiony tak jak podyktowali krawaciarze z ActiBlizz żeby właśnie każdy się w tym odnalazł. Diablo Immortal chyba kręci nawet większe liczby, to dopiero musi być hit :ragus:

Co do PoE to sam fakt, że ta gra jest przedmiotem dyskusji po 12 latach od premiery mówi wszystko.

Opublikowano

Fakt. Pogubiłem się w dyskusji xD

diablo 4 wraca dobrze z klimatem, ale fabularnie się już gubi. Ale jak się nie gubić, jak wątki z dwójki powinny zostać pozamykane i nie powinno się do nich wracać. A my jednak ciągle jako cel musimy obierać te same postacie. 

no i nie oszukujmy się, Diablo fabułą nigdy nie stało, zabij tego, zabij tamtego, robiła otoczka, która w trójce uciekła, ale w czwórce imo wróciła na dobre tory.