Skocz do zawartości

PSX Extreme 230

Oceń okładkę PSX Extreme 230 58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 230

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Pojdzmy na kompromis i zrobmy napisy na folii i na okladce i bedzie dla wszystkich uczciwie.

• Odpowiedzi 156
  • Wyświetleń 27,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Potwierdzam opinie poprzedników, kapitalna okładka. Czytam ją od 30 minut i jestem dopiero w połowie! Jak reszta magazynu będzie trzymać taki poziom to mamy hit panowie, HIT!

• Nie jestem fanem pilki noznej ale ta okladka ma cos w sobie. Wrocily emocje jak sie gralo za lepka w Fife World Cup 98'. Genialna okladka. Psx extreme jak zawsze trzyma wysoki poziom i wszystkie wazne

Opublikowano

zróbcie napisy w kolorze czerwonym, i dodawajcie w  numerze styczniowym okularki  z czerwoną folią jak były w dinozaurach.

Opublikowano

Milan: To ich wtedy nie bedzie widać!!!

Miałem takie okulary z Kaczora Donalda.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Może okładkę ze zdrapywalnymi napisami?

Wieszczę kolaborację z Lotto.

Opublikowano

a może dodatkowe steelbooki jak w gierkach?

Opublikowano

230 numerów, ładnie zleciało. Mój pierwszy numer to 25 z września 1999...a jeszcze rok wcześniej czytałem komiksy Kaczora Donalda, a nagle - Ktomaczasu:

[tu miał być komiks Nintendo w którym Link rzyga i muchy go obsiadły, a czyjeś jelito wplatało sie w gaźnik]

Opublikowano

Napisy w ultrafiolecie i każdy kto będzie chciał je widzieć to lampą sobie poświeci.

Opublikowano

Rozwiązanie jest proste. Wydawać dwie wersje pisma. Edycję Standardową z okładką z napisami i Edycję Kolekcjonerską z designerską okładką i bonusowym felietonem

Opublikowano
  • Autor

I całkiem poważnie pisząc, to byłoby fajne. Ot, choćby w tej opcji dla prenumeratorów. Tyle że tutaj znowu logistyka bierze górę. Nasza drukarnia drukuje magazyny o dużych nakładach, więc przy swoich maszynach nie mają jak zrobić np. 500-1000 egz., bo to się absolutnie nie kalkuluje - zarówno dla nas jako koszt druku takiego czegoś, jak i dla nich, żeby odpalać maszynę na taką drobnicę (a dodam, że maszyny drukujące chodzą praktycznie non stop, więc drukarnia stara się zapewniać im maksymalny przerób). 

Tak że sama idea spoko, ale logistycznie po drodze jest kilka tematów, które ciężko przeskoczyć. 

Opublikowano

Ok to teraz wiemy, że nakład PE jest "duży", jeszcze kilka numerów i dyskusji na temat okładki i poznamy dokładną liczbę :D

Opublikowano

Może napisy wysmarowane masłem orzechowym i dżemem.Każdy zliże co mu smakuje barrdziej

Opublikowano

Jeśli pismo ma się lepiej sprzedać z okładką FIFA 17 (nie ma co ukrywać- randomowy target), a gorzej z okładką ... (w kropeczki niech każdy sobie wpisze co uważa), wybieram zdecydowanie pierwszą opcję. Dla magazynu, dla stałych czytelników, dla mnie, dla Zgredów i dla branży. Sto lat! Za rok na 20-lecie poproszę o jakąś zaje.bongo niespodziankę.

Opublikowano

Prenumerata jest juz u mnie (DE) mega szybko, brawo ekipa.

Edytowane przez Luk248

Opublikowano

O okładkach, uwaga nie czytac

Perez nowy Pixel tez ma spis tresci na okładce. Nie da sie u was tego tak jakos ludzko rozłozyc jak u nich?

Opublikowano

Za okładki z piłkarzykami to Starucha powinna gryźć po jajach.

Opublikowano

W USA i Kanadzie definiuja czy jestes facetem po tym czy wiesz co to offside na.niebieskiej, u nas to piłka nozna. Tak, ze ultra gay :)

Opublikowano

Mozna by dac wiecej napisow na folii skoro zwiekszaja sprzedaz.

Tyle że folia kosztuje :P

zapłacę całe 50 gr więcej. przemyślcie to

Opublikowano

W USA i Kanadzie definiuja czy jestes facetem po tym czy wiesz co to offside na.niebieskiej, u nas to piłka nozna. Tak, ze ultra gay :)

Dobra nie marudź, ja kupuję pismo o grach, a nie Brawo Sport z lewandowskim i innym ronaldo, do którego pałują się małolaci i generalnie mam wywalone na ten sport. A co do ultra gay... Zagranie typu "jak ci się nie podoba to co mi to jesteś gupi" zawsze daje +15 do bycia kozakiem czy tylko teraz tak ci lekko michałek drygnął jak to pisałeś?

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Mi często dryga.

Hellol, ale fifa to gra.

Edytowane przez Unitra

Opublikowano

Nowy numer w łapach, czuć zmianę papieru, niewielką ale jednak. Ten zapach  :fsg:

Znowu jestem w Głosie Ludu, Perez chce mnie przekabacić  :oh_you:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Fajne te screeny wspominkowe "dawniej/dziś", a także wprowadzenie do zgrentgena wypowiedzi userów z ppe. Chyba wcześniej tego nie było.

Opublikowano

O, czyli Roger już zaczyna przenosić raka z ppe do ikstrima. Tego się właśnie bałem.

Opublikowano

roger jest nosicielem już są przerzuty

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Przecież w Graczpospoilitej Głosu Ludu, były już dawno wpisy z forumka i portalu. Nawet dwa razy byłem.