Opublikowano 26 września 20168 l Pojdzmy na kompromis i zrobmy napisy na folii i na okladce i bedzie dla wszystkich uczciwie.
Opublikowano 26 września 20168 l zróbcie napisy w kolorze czerwonym, i dodawajcie w numerze styczniowym okularki z czerwoną folią jak były w dinozaurach.
Opublikowano 26 września 20168 l Milan: To ich wtedy nie bedzie widać!!! Miałem takie okulary z Kaczora Donalda. Edytowane 26 września 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 26 września 20168 l Może okładkę ze zdrapywalnymi napisami? Wieszczę kolaborację z Lotto.
Opublikowano 26 września 20168 l 230 numerów, ładnie zleciało. Mój pierwszy numer to 25 z września 1999...a jeszcze rok wcześniej czytałem komiksy Kaczora Donalda, a nagle - Ktomaczasu: [tu miał być komiks Nintendo w którym Link rzyga i muchy go obsiadły, a czyjeś jelito wplatało sie w gaźnik] Edytowane 26 września 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 26 września 20168 l Napisy w ultrafiolecie i każdy kto będzie chciał je widzieć to lampą sobie poświeci.
Opublikowano 27 września 20168 l Rozwiązanie jest proste. Wydawać dwie wersje pisma. Edycję Standardową z okładką z napisami i Edycję Kolekcjonerską z designerską okładką i bonusowym felietonem
Opublikowano 27 września 20168 l Autor I całkiem poważnie pisząc, to byłoby fajne. Ot, choćby w tej opcji dla prenumeratorów. Tyle że tutaj znowu logistyka bierze górę. Nasza drukarnia drukuje magazyny o dużych nakładach, więc przy swoich maszynach nie mają jak zrobić np. 500-1000 egz., bo to się absolutnie nie kalkuluje - zarówno dla nas jako koszt druku takiego czegoś, jak i dla nich, żeby odpalać maszynę na taką drobnicę (a dodam, że maszyny drukujące chodzą praktycznie non stop, więc drukarnia stara się zapewniać im maksymalny przerób). Tak że sama idea spoko, ale logistycznie po drodze jest kilka tematów, które ciężko przeskoczyć.
Opublikowano 27 września 20168 l Ok to teraz wiemy, że nakład PE jest "duży", jeszcze kilka numerów i dyskusji na temat okładki i poznamy dokładną liczbę
Opublikowano 27 września 20168 l Może napisy wysmarowane masłem orzechowym i dżemem.Każdy zliże co mu smakuje barrdziej
Opublikowano 27 września 20168 l Jeśli pismo ma się lepiej sprzedać z okładką FIFA 17 (nie ma co ukrywać- randomowy target), a gorzej z okładką ... (w kropeczki niech każdy sobie wpisze co uważa), wybieram zdecydowanie pierwszą opcję. Dla magazynu, dla stałych czytelników, dla mnie, dla Zgredów i dla branży. Sto lat! Za rok na 20-lecie poproszę o jakąś zaje.bongo niespodziankę.
Opublikowano 27 września 20168 l Prenumerata jest juz u mnie (DE) mega szybko, brawo ekipa. Edytowane 27 września 20168 l przez Luk248
Opublikowano 27 września 20168 l O okładkach, uwaga nie czytac Perez nowy Pixel tez ma spis tresci na okładce. Nie da sie u was tego tak jakos ludzko rozłozyc jak u nich?
Opublikowano 27 września 20168 l W USA i Kanadzie definiuja czy jestes facetem po tym czy wiesz co to offside na.niebieskiej, u nas to piłka nozna. Tak, ze ultra gay
Opublikowano 28 września 20168 l Mozna by dac wiecej napisow na folii skoro zwiekszaja sprzedaz. Tyle że folia kosztuje . zapłacę całe 50 gr więcej. przemyślcie to
Opublikowano 28 września 20168 l W USA i Kanadzie definiuja czy jestes facetem po tym czy wiesz co to offside na.niebieskiej, u nas to piłka nozna. Tak, ze ultra gay Dobra nie marudź, ja kupuję pismo o grach, a nie Brawo Sport z lewandowskim i innym ronaldo, do którego pałują się małolaci i generalnie mam wywalone na ten sport. A co do ultra gay... Zagranie typu "jak ci się nie podoba to co mi to jesteś gupi" zawsze daje +15 do bycia kozakiem czy tylko teraz tak ci lekko michałek drygnął jak to pisałeś? Edytowane 28 września 20168 l przez Bzduras
Opublikowano 28 września 20168 l Mi często dryga. Hellol, ale fifa to gra. Edytowane 28 września 20168 l przez Unitra
Opublikowano 28 września 20168 l Nowy numer w łapach, czuć zmianę papieru, niewielką ale jednak. Ten zapach Znowu jestem w Głosie Ludu, Perez chce mnie przekabacić Edytowane 28 września 20168 l przez MYSZa7
Opublikowano 28 września 20168 l Fajne te screeny wspominkowe "dawniej/dziś", a także wprowadzenie do zgrentgena wypowiedzi userów z ppe. Chyba wcześniej tego nie było.
Opublikowano 28 września 20168 l O, czyli Roger już zaczyna przenosić raka z ppe do ikstrima. Tego się właśnie bałem.
Opublikowano 28 września 20168 l roger jest nosicielem już są przerzuty Edytowane 28 września 20168 l przez Szejdj
Opublikowano 28 września 20168 l Przecież w Graczpospoilitej Głosu Ludu, były już dawno wpisy z forumka i portalu. Nawet dwa razy byłem. Edytowane 28 września 20168 l przez grzybiarz