Skocz do zawartości

PSX Extreme 230

Oceń okładkę PSX Extreme 230 58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 230

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 156
  • Wyświetleń 27,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Potwierdzam opinie poprzedników, kapitalna okładka. Czytam ją od 30 minut i jestem dopiero w połowie! Jak reszta magazynu będzie trzymać taki poziom to mamy hit panowie, HIT!

• Nie jestem fanem pilki noznej ale ta okladka ma cos w sobie. Wrocily emocje jak sie gralo za lepka w Fife World Cup 98'. Genialna okladka. Psx extreme jak zawsze trzyma wysoki poziom i wszystkie wazne

Opublikowano

Boże Szejdi zazdrościsz mi, że byłem w magazynie Psx Extreme. Spokojnie, na razie tylko były dwa zdania, ale niebawem ruszam ciekawymi felietonami.

Opublikowano

Jakiej graczpospolitej? To dzial Mazziego, tobie chodzi o ten co prowadzi Perez od niedawna.

Opublikowano
  • Autor

Nowy numer w łapach, czuć zmianę papieru, niewielką ale jednak. Ten zapach :fsg:

Znowu jestem w Głosie Ludu, Perez chce mnie przekabacić :oh_you:

Alez skad, jakie przekabacil, daj spokoj... A wiesz co, moze napisalbys Polecane? ;).

Papier bez zmian, nowy bedzie w kolejnym numerze.

Opublikowano

"Papier bez zmian, nowy bedzie w kolejnym numerze."

Niektórzy odczuli zmianę- LOL

grzybiarz w zgrentgenie już kiedyś były opinie czytelników ( nie z PPE )

Opublikowano
  • Autor

To akurat mnie nie dziwi z tym papierem. Przez 5 lat było ich 2 rodzaje, a jakby pozbierać opinie, to ze wyszłoby, że zmian było z 15 :)

Opublikowano

Dla mnie też papier jakby inny w dotyku. Sam nie wiem skąd takie odczucie.

Opublikowano

Pisałem, że niewielka różnica, zapach jest inny czyli nie papier, a coś w druku mogło się zmienić.

Opublikowano

Ręka w górę, kto zaczął czytać od wywiadu ze Ścierą? Bardzo fajnie poczytać, co tam u niego i w ogóle. Ktoś tam powinien go namówić, by od czasu do czasu napisał coś do działu retro :)

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Ja! I pewnie większość czytelników :) Uwielbiam wspominki, jeszcze mi się nie znudziły historie o krzesełkach, rzygającym Myszaqu i innej trzodzie. Tak samo z góry wiem jakie ulubione gry wymieni Ściera (choć Splinter Cellem zaskoczył bardzo), ale mimo wszystko czytam wszystko co napisze. No kocham tego wariata i już :) Fajnie wiedzieć co tam u niego i Magdy. Tak więc mega propsy dla PE za temat numeru. Jedyny drobny minus to mało zdjęć (i wielkość też mała).

Edytowane przez Konsolowy

Opublikowano

Dla mnie też papier jakby inny w dotyku. Sam nie wiem skąd takie odczucie.

To sama obecność Rogera tak wpływa na przedmioty ;-)

Opublikowano

Niech Ściera skrobnie coś do działu "Moje Retro", albo "Tru Story". Myślałem, że w tym numerze właśnie Ściera coś tam napisze.

Własnie obwąchałem dwa numery i nie wyczuwam różnicy w zapachu.

Opublikowano

Dzisiaj dostałem pierwszy raz w życiu numer z prenumeraty. Spoko. Mam nadzieję, że nie splajtujecie dopóki mam wykupioną.

Opublikowano

Człowiek Warga chyba może już się ujawnić i nie musi pisać jako anonim? Na forum już swoje ponarzekali, a poza forum czytelnicy nie wiedzą chyba, kto tam tak naprawdę pisze.

Opublikowano

Bo dostał "żółtą kartkę", za  "krew z gów.nem w żyłach" - czy jakośtak. Poprawił się i ... no właśnie, jak nie wiecie kto tam pisuje, to te krótkie teksty są ok?
A jakby były podpisane jako "Człowiek Warga", to wiadomo: "co tu robi ten jutuber, wywalic go, nie nadaje sie" itp.

Opublikowano

Wywiad ze Ścierą nic specjalnego, może dlatego że taki alien z niego :sorcerer: Choć fajnie było się dowiedzieć czegoś więcej jak to jego życie teraz wygląda. Koso oczywiście świetny tekst, też wyjaśniający jak to było z tym jego odejściem z PE czy później z branży, a przy tekście HIV to się nawet uśmiałem, gdy wspomniał o pierdzeniu czy Ścierwolinie. Fajne, wspominkowe teksty. Gorąco polecam.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

"Wyrachowana świnia" Ciekawe, kogo HIV miał na myśli? Co do wypowiedzi Cejrowskiego na temat Pokemonów, gość to czysty fanatyk, w wywiadach często opowiada, ze mordowałby lekarzy dokonujących aborcji, bo można mordować w obronie koniecznej.

Opublikowano

Bo dostał "żółtą kartkę", za "krew z gów.nem w żyłach" - czy jakośtak. Poprawił się i ... no właśnie, jak nie wiecie kto tam pisuje, to te krótkie teksty są ok?

A jakby były podpisane jako "Człowiek Warga", to wiadomo: "co tu robi ten jutuber, wywalic go, nie nadaje sie" itp.

No dobra to ja jestem Anonimem
Opublikowano

Pierdzący Oszołomie, grałeś w to Verdun w ogóle? Bo mi się wydaje, że nie grałeś.

Opublikowano

Niech Ściera skrobnie coś do działu "Moje Retro", albo "Tru Story". Myślałem, że w tym numerze właśnie Ściera coś tam napisze.

Własnie obwąchałem dwa numery i nie wyczuwam różnicy w zapachu.

Ty wszystko zawsze obwą(pipi)esz, czy tylko PSXa?

Parę razy po otwarciu folii dostałem zapachem w pysk, ale ostatnio gdzieś z rok temu.

nie no, serio? Nawet w takim wyrazie cenzura?

Edytowane przez PiotrekP