Opublikowano 28 września 20168 l Boże Szejdi zazdrościsz mi, że byłem w magazynie Psx Extreme. Spokojnie, na razie tylko były dwa zdania, ale niebawem ruszam ciekawymi felietonami.
Opublikowano 28 września 20168 l Jakiej graczpospolitej? To dzial Mazziego, tobie chodzi o ten co prowadzi Perez od niedawna.
Opublikowano 28 września 20168 l Autor Nowy numer w łapach, czuć zmianę papieru, niewielką ale jednak. Ten zapach Znowu jestem w Głosie Ludu, Perez chce mnie przekabacić Alez skad, jakie przekabacil, daj spokoj... A wiesz co, moze napisalbys Polecane? . Papier bez zmian, nowy bedzie w kolejnym numerze.
Opublikowano 28 września 20168 l "Papier bez zmian, nowy bedzie w kolejnym numerze." Niektórzy odczuli zmianę- LOL grzybiarz w zgrentgenie już kiedyś były opinie czytelników ( nie z PPE )
Opublikowano 28 września 20168 l Autor To akurat mnie nie dziwi z tym papierem. Przez 5 lat było ich 2 rodzaje, a jakby pozbierać opinie, to ze wyszłoby, że zmian było z 15 .
Opublikowano 28 września 20168 l Dla mnie też papier jakby inny w dotyku. Sam nie wiem skąd takie odczucie.
Opublikowano 28 września 20168 l Pisałem, że niewielka różnica, zapach jest inny czyli nie papier, a coś w druku mogło się zmienić.
Opublikowano 29 września 20168 l Ręka w górę, kto zaczął czytać od wywiadu ze Ścierą? Bardzo fajnie poczytać, co tam u niego i w ogóle. Ktoś tam powinien go namówić, by od czasu do czasu napisał coś do działu retro Edytowane 29 września 20168 l przez Emtebe
Opublikowano 29 września 20168 l Ja! I pewnie większość czytelników Uwielbiam wspominki, jeszcze mi się nie znudziły historie o krzesełkach, rzygającym Myszaqu i innej trzodzie. Tak samo z góry wiem jakie ulubione gry wymieni Ściera (choć Splinter Cellem zaskoczył bardzo), ale mimo wszystko czytam wszystko co napisze. No kocham tego wariata i już Fajnie wiedzieć co tam u niego i Magdy. Tak więc mega propsy dla PE za temat numeru. Jedyny drobny minus to mało zdjęć (i wielkość też mała). Edytowane 29 września 20168 l przez Konsolowy
Opublikowano 29 września 20168 l Dla mnie też papier jakby inny w dotyku. Sam nie wiem skąd takie odczucie. To sama obecność Rogera tak wpływa na przedmioty ;-)
Opublikowano 29 września 20168 l Niech Ściera skrobnie coś do działu "Moje Retro", albo "Tru Story". Myślałem, że w tym numerze właśnie Ściera coś tam napisze. Własnie obwąchałem dwa numery i nie wyczuwam różnicy w zapachu.
Opublikowano 29 września 20168 l Dzisiaj dostałem pierwszy raz w życiu numer z prenumeraty. Spoko. Mam nadzieję, że nie splajtujecie dopóki mam wykupioną.
Opublikowano 30 września 20168 l Człowiek Warga chyba może już się ujawnić i nie musi pisać jako anonim? Na forum już swoje ponarzekali, a poza forum czytelnicy nie wiedzą chyba, kto tam tak naprawdę pisze.
Opublikowano 30 września 20168 l Bo dostał "żółtą kartkę", za "krew z gów.nem w żyłach" - czy jakośtak. Poprawił się i ... no właśnie, jak nie wiecie kto tam pisuje, to te krótkie teksty są ok?A jakby były podpisane jako "Człowiek Warga", to wiadomo: "co tu robi ten jutuber, wywalic go, nie nadaje sie" itp.
Opublikowano 30 września 20168 l Wywiad ze Ścierą nic specjalnego, może dlatego że taki alien z niego Choć fajnie było się dowiedzieć czegoś więcej jak to jego życie teraz wygląda. Koso oczywiście świetny tekst, też wyjaśniający jak to było z tym jego odejściem z PE czy później z branży, a przy tekście HIV to się nawet uśmiałem, gdy wspomniał o pierdzeniu czy Ścierwolinie. Fajne, wspominkowe teksty. Gorąco polecam. Edytowane 30 września 20168 l przez MYSZa7
Opublikowano 30 września 20168 l "Wyrachowana świnia" Ciekawe, kogo HIV miał na myśli? Co do wypowiedzi Cejrowskiego na temat Pokemonów, gość to czysty fanatyk, w wywiadach często opowiada, ze mordowałby lekarzy dokonujących aborcji, bo można mordować w obronie koniecznej.
Opublikowano 30 września 20168 l Bo dostał "żółtą kartkę", za "krew z gów.nem w żyłach" - czy jakośtak. Poprawił się i ... no właśnie, jak nie wiecie kto tam pisuje, to te krótkie teksty są ok? A jakby były podpisane jako "Człowiek Warga", to wiadomo: "co tu robi ten jutuber, wywalic go, nie nadaje sie" itp. No dobra to ja jestem Anonimem
Opublikowano 1 października 20168 l Pierdzący Oszołomie, grałeś w to Verdun w ogóle? Bo mi się wydaje, że nie grałeś.
Opublikowano 1 października 20168 l Niech Ściera skrobnie coś do działu "Moje Retro", albo "Tru Story". Myślałem, że w tym numerze właśnie Ściera coś tam napisze. Własnie obwąchałem dwa numery i nie wyczuwam różnicy w zapachu. Ty wszystko zawsze obwą(pipi)esz, czy tylko PSXa? Parę razy po otwarciu folii dostałem zapachem w pysk, ale ostatnio gdzieś z rok temu. nie no, serio? Nawet w takim wyrazie cenzura? Edytowane 1 października 20168 l przez PiotrekP