Opublikowano 10 października 20168 l Co do samochodu Ściery ,może jest entuzjastą oldskulu. Mam podobnie, i niekoniecznie wynika to z braku kasy.Miejsce Ściery widzę w dziale Retro - Kącik muzyczny, soundtracki 8,16,32 bitowe.Z tekstu Hiva wynika pewna ciekawa sprawa,że nie było porozumienia na linii Butcher-Hiv. O tym nie wiedziałem. Hiv to mocno nadęty indywidualista, o słomianym zapale (Zagranie,Konsolowisko).Trafiła kosa na kamień.Ogólnie w nowym numerze czuć większy luz (recenzje , przytyki osobiste zgredów). Prywatny filmik z wypadu na Gamescom potwierdza że Roger nie kieruje się tylko sztywnym profesjonalizmem,ale stawia na zajawkę. Jak zawsze:) Ściera zajmował się branżą miodową i piekarską
Opublikowano 10 października 20168 l No ja szczerze liczyłem, że w tym numerze Ściera opisze swoje retro. Może w następnym się uda:)
Opublikowano 10 października 20168 l Z okazji rocznicy liczyłem na fotorelację z wyprawy do piwnicy i jakiegoś ekstrasa ze Staruchą. Drodzy redaktorzy, ninejszym oświadczam, że jeśli namówicie Cysia, żeby narysował komiks na następną rocznicę Extreme'a to wrzucę tutaj swoje zdjęcie, jak pierdykam fikoła z radości.
Opublikowano 10 października 20168 l Pełnoprawny komiks by się przydał na 2-ie stronnice Edytowane 10 października 20168 l przez oFi
Opublikowano 11 października 20168 l O Kleju to nawet nie marzę, taki hardkor już chyba nie przejdzie w tych czasach.
Opublikowano 11 października 20168 l Niedawno przeglądałem stare komiksy Kleja i szczerze mówiąc byłem lekko zażenowany. Może i śmieszyło mnie to jak miałem 14 lat, ale teraz to nie za bardzo.
Opublikowano 11 października 20168 l Jak dobrze pamiętam, to większość tych komiksów Kleja w PE to były obrazkowe wersje ogranych dow(nene)ów z brodą. Nie podchodziły mi już wtedy.
Opublikowano 11 października 20168 l Kim jest ta wyrachowana swinia o ktorej pisal Hiv w swoich wspominkach?
Opublikowano 11 października 20168 l Liczę na należyte upamiętnienie 20 lecia Tomb Raidera w nowym numerze.
Opublikowano 11 października 20168 l Nie widze innej opcji na to niz umeszcze na okladce Lary A.D. 96 z wielkimi trojkatnymi cycami.
Opublikowano 12 października 20168 l Ledwo "Nasi" zasilili Techland ,a już Serial Cleaner wyjdzie w pudełku. Na dodatek nowa gra a'la Tenchu. No to poproszę nowego Crasha
Opublikowano 13 października 20168 l Mi tylko ten tekstu Urala nie pasował do tych 19 lat PE. Niby wraca po tych 6 latach, ale w sumie to co naskrobał nijak ma się do 19 lecia, opisał jak wygląda Gamescom od kuchni oczami developera, a nie jakieś konkretne wspomnienia związane z magazynem. Żeby nie było, tekst ciekawy, tylko po prostu nie pasował do okazji. Edytowane 13 października 20168 l przez MYSZa7
Opublikowano 13 października 20168 l Mi tylko ten tekstu Urala nie pasował do tych 19 lat PE. Niby wraca po tych 6 latach, ale w sumie to co naskrobał nijak ma się do 19 lecia, opisał jak wygląda Gamescom od kuchni oczami developera, a nie jakieś konkretne wspomnienia związane z magazynem. Miałem wrażenie że ten tekst to taka autopromocja studia Urala, plus emanacja jego poglądów politycznych("głupi" Niemcy- "mądrzy" Polacy)- brakowało jeszcze tylko uchodźców. Naprawdę trudno uwierzyć ,że ludzie na świecie są tak podobni? No, come on?
Opublikowano 13 października 20168 l Lol, to się nazywa timing! Coś mnie uszy zaswędziały, wbijam na forum i tu proszę, obgadywańsko . A poważniej - gdyby to była autopromocja studia, to byłoby o studio - a to było o targach z perspektywy wystawcy i jak sądzę tekst wypełniło sporo ciekawostek, o których przychodząc na taką imprezę jako zwiedzający nie ma się pojęcia i o których sam jeszcze kilka lat temu pojęcia nie miałem i mnie wręcz zszokowały. Dezorganizacja na Gamescom tudzież totalne olewajstwo choćby porządku na ulicach Kolonii czy walające się śmieci w McDonaldsie (rozwaliło mnie gdy sprzedawca typowi, który zamówił hamburgera, położył go na jakichś dwóch starych frytkach - i to centralnie na nich położył, które spadły z wcześniejszego zamówienia), to coś mega powszechnego. Tylko jak się to ma do poglądów politycznych to nie wiem, bo żadna partia w Polsce chyba nie chce (mam nadzieję) reformować Niemiec. Tekst przedstawia same faktyczne zdarzenia takie jakimi były - miałem zmyślać i wybielać? No bez jaj . Pojedź do Kolonii, wsiądź do pierwszego tramwaju i prawie wejdź w kałużę rzygowin i rozwalonego na ziemi żarcia to pogadamy . PS. Uchodźcy byli wspomnieni
Opublikowano 13 października 20168 l Świetny numer ale Roger jest chyba zbyt wielkim fanatykiem serii Pro Evolution Soccer z każdą kolejną recenzją nowej części jest to samo, zawsze znajdzie coś żeby obronić PES i która to już z kolei najlepsza odsłona serii? Niech będzie, że się czepiam ale naprawdę oceny mocno mnie zaskoczyły
Opublikowano 14 października 20168 l Recenzje gier piłkarskich to od lat dmuchany bez krzty żenady balon. Niedługo będzie trzeba stworzyć osobną skalę ocen dla kolejnych FIFEK i PESów. Zwłaszcza, że np bardzo wysoko oceniona F16, nagle okazuje się w recenzji F17 produktem nieudanym.
Opublikowano 14 października 20168 l Nie ma juz w tym szmatlawcu nawet iskry dawnych lat. Powtarzany temat ale nie kupuje juz od roku. Papier jak dla mnie mozesz odejsc w niepamiec. Nie liczac ksiazek i komiksow. Wzieli by sie za dobry jutubing. Edytowane 14 października 20168 l przez KoBik
Opublikowano 14 października 20168 l Recenzje Fify i PESa już od dawna olewam. Zawsze sprowadzają się do tego samego: 1. W tym roku zwiększono/zmniejszono tempo rozrywki. 2. W tym roku bramkarz lepiej/gorzej broni. 3. Braki w licencjach w Pro Evo. 4. W Fifie wprowadzono kilka pozytywnych zmian, ale też kilka negatywnych. 5. Bardzo wyrównany pojedynek między piłkarskimi grami, 8+ lub 9-.
Opublikowano 14 października 20168 l Recenzje gier piłkarskich to od lat dmuchany bez krzty żenady balon. Niedługo będzie trzeba stworzyć osobną skalę ocen dla kolejnych FIFEK i PESów. Zwłaszcza, że np bardzo wysoko oceniona F16, nagle okazuje się w recenzji F17 produktem nieudanym. Może dlatego, że nową część recenzował kto inny niż poprzednią?