grzybiarz 10 314 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Zależy jaki kac, czasem jest kac morderca, po którym tylko leżysz na łóżku i nie możesz się ruszyć. Raz zostałem sam w domu w takim stanie, nawet nie mogłem wstać i wykonać ewentualnego telefonu na 112. Tylko czekałem w bezruchu i zadawałem sobie pytanie "kiedy to minie? chcę już jutro". Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Całe szczęście nie mam takich kaców, jak już to zasypiam na 24 godziny i jest gitara Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 zazdroszcze, ja po alkoholu nie moge spac, wracam z picia o 3 nad ranem a o 7 juz wstaje i zdycham Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Też tak mam, tylko wstaje jeszcze na(pipi)any. A przed wyrkiem po chlaniu pije zawsze z pół litra wody. Rano długi spacer i jakieś śmieciowe żarcie typu kfc, później piwo z soczkiem albo jakiś drink delikatny i kaca bardzo dawno nie uświadczyłem. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 (edytowane) Wszedlem dzisiaj do tego kacika bo mam kaca jak skur... i troche sie zawiodlem, ze nie ma tematu o zarciu/piciu/lekach na drugi dzien po ciezkiej nocy. Jedna laska z ktora pracuje jest oryginalnie z Albanii, jakis czas temu widzac mnie w takim stanie dala mi cos takiego (przywozi ze swojego kraju) i dziala zaje.biscie na zoladek i ogolny stan kacowy: Ketoprofen czyli środek przeciwbólowy, łyknij apap i efekt będziesz miał taki sam. Najlepszy środek na kaca to: UMIAR! Forebode Ty mieszkasz w US jak tam bywalem bardzo dobrze wspominam na kaca tylenol, złoty środek na wszystko. Edytowane 27 września 2016 przez mars75 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 września 2016 Opublikowano 28 września 2016 W USA w ogóle mnóstwo takich rewelacji na dobre samopoczucie, że można o kacu zapomnieć. Cytuj
Grze(pipi) 521 Opublikowano 28 września 2016 Opublikowano 28 września 2016 (edytowane) Z kacem jak z życiem - najlepiej go przeczekać, względnie przeleżeć. Jak przeholuję (rzadko się zdarza, ale nawet wtedy kulturalnie się kładę i wszystko pamiętam), to wyrzyguję nawet wodę i gorzką herbatę, nie wspominając o waszych magicznych sposobach. O potężnym sraniu nic nie muszę dodawać, bo to przecież norma, prawda? Edytowane 28 września 2016 przez Grze(pipi) Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 28 września 2016 Opublikowano 28 września 2016 Rzyganie zolcia - no nie polecam. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 28 września 2016 Opublikowano 28 września 2016 Ostatnio rzygałem po pijaku z 10 lat temu i nigdy ani raz mnie na kacu głowa nie bolała. Dobre geny albo fart Za to film się urywa prawie zawsze. Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 28 września 2016 Opublikowano 28 września 2016 (edytowane) ani raz mnie na kacu głowa nie bolała. Dobre geny albo fart Tak bardzo zazdro, u mnie to właśnie główny element kaca, czasem nawet po 2 bronkach łeb nak.urwia Teraz już nie pije nic mocniejszego niż wino (postanowienie po zbyt wielkim styku po whiskey z colą gdzie mocno narozrabiałem) ale na kaca zawsze muszę coś konkretnego wszamać i spacer na plażę z sokiem pomidorowym i załączonym apapem, pomaga przed obiadem. Aaa.. no i na kaca się yebać chce więc można sobie fajnie zbić kuca albo się pomechacić z dziewczyną. To akurat jest fajne w kacu. Edytowane 28 września 2016 przez Bjały Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 28 września 2016 Opublikowano 28 września 2016 Ta, niby sie chce, ale można go wygiąć w pół Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Na wieczór do kolacyjki w postaci gulaszu i placków ziemniaczanych dorzucam piwka i ogórki domowe. Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 zjadłeś i zwróciłeś na talerz? 3 Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 2 października 2016 Autor Opublikowano 2 października 2016 (edytowane) Wszedlem dzisiaj do tego kacika bo mam kaca jak skur... i troche sie zawiodlem, ze nie ma tematu o zarciu/piciu/lekach na drugi dzien po ciezkiej nocy. Jedna laska z ktora pracuje jest oryginalnie z Albanii, jakis czas temu widzac mnie w takim stanie dala mi cos takiego (przywozi ze swojego kraju) i dziala zaje.biscie na zoladek i ogolny stan kacowy: Ketoprofen czyli środek przeciwbólowy, łyknij apap i efekt będziesz miał taki sam. Najlepszy środek na kaca to: UMIAR! Forebode Ty mieszkasz w US jak tam bywalem bardzo dobrze wspominam na kaca tylenol, złoty środek na wszystko. Tylenol jest ok, ale to też jest tabletka przeciwbolowa w sumie. Ja pyerdole wujaszek, pierwsze co pomyślałem to jajecznica. Edytowane 2 października 2016 przez Forebode Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Dobry sposób na kaca, to właśnie odkryłem wczoraj: umyć sobie włosy, twarz jakimś żelem, wziąć prysznic, wypić czarna herbatę z cukrem, a po godzinie, dwóch coś przekąsić. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Dobry sposób na kaca, to właśnie odkryłem wczoraj: umyć sobie włosy, twarz jakimś żelem, wziąć prysznic, wypić czarna herbatę z cukrem, a po godzinie, dwóch coś przekąsić. włosy i twarz trzeba umyć w umywalce, że prysznic jest następny w kolejności? Trzeba się przy tym trzymać lewą ręką za prawą kostkę? Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Ja nam zlew obok wanny, wiec nie wiem, czemu sie czepiasz Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 zjadłeś i zwróciłeś na talerz? Wybacz, że gulasz z łopatki słabo wygląda na samej cebuli naturalnie z placuszkami ziemniaczanymi. Za to jak smakuje. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 zjadłeś i zwróciłeś na talerz? Wybacz, że gulasz z łopatki słabo wygląda na samej cebuli naturalnie z placuszkami ziemniaczanymi. Za to jak smakuje. To jest tak zwany placek po zbójnicku najlepszy w stek chałupie u Masorza w Zakopcu. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Dziękuję za korektę. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 zjadłeś i zwróciłeś na talerz? Wybacz, że gulasz z łopatki słabo wygląda na samej cebuli naturalnie z placuszkami ziemniaczanymi. Za to jak smakuje. To jest tak zwany placek po zbójnicku najlepszy w stek chałupie u Masorza w Zakopcu. Cieszę się, że Ci smakował, ale zasada jest taka, że na Krupówkach się nic nie je. Mam masę znajomych robiących tam w różnych lokalach i do tego drugie tyle anegdot z ich codziennego życia w pracy. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Są jakies anegdoty ze stołówki w Sewiku? Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 6 października 2016 Autor Opublikowano 6 października 2016 Ja bym poczytałem jakieś ciekawe anegdoty z tych Krupówek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi