funditto 657 Opublikowano 31 października 2016 Opublikowano 31 października 2016 Obejrzałem na netflixie min. : House of Cards, Bojack Horseman, Daredevil, Luke Cage, Elementary, Sherlock, The Musketeers, Knights of Sidonia, Rurouni Kenshin, Rick and Morty, Lovesick, The Get Down, Archer, Brooklyn Nine Nine i Stranger Things. Większość z tego była na naprawdę wysokim poziomie. Teraz w listopadzie nowe sezony Elementary oraz Lovesick, a dla żony Gilmore Girls. Jak dla mnie to dobra oferta Cytuj
django 549 Opublikowano 31 października 2016 Opublikowano 31 października 2016 Rick and Morty tylko jeden sezon, Brooklyn tez jeden w tył... Dalem ostatnio szanse dwom filmom made-for-netflix i jak narazie oferta nie blyszczy. 'Special Correspondents' od Gervaisa totalnie nijakie, a z horroru 'I am the pretty thing that lives in the house' najlepszy jest w sumie trailer ktory mnie bardzo zaintrygowal. Niestety calosc jest nudna w ten zly sposob gdzie cale napiecie pryska gdzies w polowie poprzez nieudolne prowadzenie akcji i zapatrzenie sie rezysero-scenarzyste na swoja historie. Szkoda. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 października 2016 Opublikowano 31 października 2016 Z netflixa to najlepsze co tam jest to Making a Murderer i BoJack Horseman. Polecam gorąco. Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 31 października 2016 Opublikowano 31 października 2016 Bjały odpal tez f is for family. A jakie seriale obejrzeliście, dzięki Netflixowi? Ja ww. bajkę, Stranger Things, Scream... trochę mało tego. Obczaiłem jeden epizod ale niestety nie w moim guście, może przez to że tak się zajarałem koniem. Dziś skończyłem 1 sezon BoJACK, dawkuje go sobie bo jest tak zaj.ebisty i nie chcę go szybko skończyć. Kojarzy mi się z Clifornication bardzo. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 http://strefapsx.pl/crash-bandicoot-debiutuje-serialu-animowanym/W polskim Netflixie nie ma Crasha Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 (edytowane) Dziś pojawił się pierwszy sezon The Expanse, warto się za to zabierać? Jutro premiera The Crown, który zbiera bardzo dobre recenzje. :] Edytowane 3 listopada 2016 przez YETI Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 'The Expanse' to jeden z najlepszych seriali sci-fi ostatnich lat. Więc sakramencko warto. 1 Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Nawet nie wiedziałem, że zaplanowali już 6 sezonów. Cytuj
Frantik 2 570 Opublikowano 7 listopada 2016 Opublikowano 7 listopada 2016 Elektra w The Defenders confirmed http://naekranie.pl/aktualnosci/the-defenders-co-z-elektra-w-serialu-jest-ostateczna-odpowiedz-1362628 Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 7 listopada 2016 Opublikowano 7 listopada 2016 (edytowane) Kilka dni temu obejrzałem Carter Land, świetny dokument, podczas oglądana które zastanawiałem się, czy to przypadkiem nie fikcja i po prostu oglądam film fabularny zrobiony tak, aby odbierać go jako dokument. Trzeba zobaczyć. Edytowane 7 listopada 2016 przez YETI 1 Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 11 listopada 2016 Opublikowano 11 listopada 2016 Nowy serial dokumentalny Captive (ala Making a Murderer) Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 listopada 2016 Opublikowano 14 listopada 2016 Obejrzałem już 3 odcinki the crown ale to jest dobre. Aktor który gra Churchilla robi to fenomenalnie. Cała obsada na plus i dla mnie obecnie to top 3 seriali od netflixa. (razem z House of Cards i narcos) . Polecam jak ktoś jeszcze nie ogląda. Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 17 listopada 2016 Opublikowano 17 listopada 2016 (edytowane) Myślałem, że będzie trochę bardziej mrocznie no ale zobaczmy Edytowane 17 listopada 2016 przez Malibu Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 https://youtu.be/N_f1v0Nx5Sw polecam Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 tylko wolno się pojawiają odcinki względem USA. Ja jestem już po 7 odcinku z zoną. No ale jak się komuś nie spieszy to nowy serial z Jackiem Bauerem jak najbardziej na netflix warto Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Seria Niefortunnych Zdarzeń w formie serialu? Z NPH? Na netflixie, na premiere? OBEMA lubiłem "oryginalny" film z Jimem Carreyem, a za gowniaka te 2-3 ksiazki ktore przeczytalem tez mi się podobały, więc "biere" od razu ^_^ Mam tylko nadzieję, że NPH da radę. Tymczasem, zostały mi ze 2-3 odcinki do skończenia House of cards, Bojacka też kończę powoli, niedługo trzeba będzie się w końcu zabrać za Strangers Things i Orange is new Black, a potem inne seriale. Netflix? zawsze szanowałem, świetna usługa Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 (edytowane) Lista na grudzień, min. Californication czy Żona Idealna. https://www.nflix.pl/netflix-polska-grudniu-2016-planowane-premiery/ Edytowane 21 listopada 2016 przez YETI 1 Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Najlepsza propozycja. 1 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 Gdzie jest trzeci sezon Brooklyn Nine-Nine pytam się. Cytuj
django 549 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 Niemcy majo. Ostatnio dzięki pracowemu VPNowi mogłem właśnie pośmigać po niemieckim Netfliksie i katalog jest nieporównywalny, od klasyków po Marvele - o dziwo większość bez angielskich napisów. Może i polski Netflix nadgoni za te dwa lata. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 Przeglądałem dzisiaj ofertę Netflixa w PL. Contentu dużo mniej niż w wersji dla USA. Czy w dobie wypuszczanych seriali na torrencie w fullhd są jakieś plusy korzystania z tego poza materiałem w 4k? Napisy po polsku, lektor po polsku? Dlaczego składkowicze nie robią zrzutki na vpn i ofertę USA tylko kupują wersję PL? Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 Przeglądałem dzisiaj ofertę Netflixa w PL. Contentu dużo mniej niż w wersji dla USA. Czy w dobie wypuszczanych seriali na torrencie w fullhd są jakieś plusy korzystania z tego poza materiałem w 4k? Napisy po polsku, lektor po polsku? Dlaczego składkowicze nie robią zrzutki na vpn i ofertę USA tylko kupują wersję PL? Kwestia wygody. Mam w TV appkę, odpalam ją jednym przyciskiem i od razu oglądam w zadowalającej mnie jakości. Jest trochę rzeczy do obejrzenia, których jeszcze nie widziałem - raczej nie wciągam więcej niż 1 odcinek jakiegoś serialu dziennie, więc na trochę mi starczy, a w między czasie pewnie też coś dorzucą jeszcze. No, a dodatkowo nie każdy w domu da radę oglądać bez napisów, więc dlatego PL, a nie US. Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 Vpn już nie działa z Netflixem. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 BEKA IN 3...2..1... http://www.conowego.pl/aktualnosci/netflix-w-4k-na-pc-wylacznie-na-przegladarce-edge-i-procesorze-kaby-lake-20326/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi