Skocz do zawartości

NETFLIX

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bojack skonczony, no bardzo fajny serial, z jednej strony idzie się pośmiać, a z drugiej to bardziej śmiech z rozpaczy, tragedii jakie spotykają głównego bohatera. polecam

Opublikowano

Świetna opcja, kompletnie zmienia sposób w jaki można korzystać z Netflixa i już dzisiaj skorzystałem :banderas:

Wcześniej oglądałem trochę na necie komórki, ale raz, że sygnał czasem nie taki, dwa przy okazjonalnym oglądaniu zużyłem ostatnio całe dostępne 5 GB .

Opublikowano

Skusilem sie na Netflixa. Ile tu jest dobra. Auuu. Yebac torrenty.

Tez kilka dni temu sie na niego skusilem za namowa. Duzo fajnych rzeczy do ogladania jest i to po polsku. Innym razem jak testowalem netflixa przez apke z philipsa to wszystko po ang i w dodatku malo tego bylo wiec olalem. Wzialem miesiac na probe dziwie sie tylko, ze nie moglem skorzystac z darmowego miesiaca :(

Opublikowano (edytowane)

Netflix wydaje się kierować wyłącznie faktem, czy znacząca grupa klientów ma zbyt słabe połączenie. W Polsce średnie połączenie w domu to bodajże 12 Mb, czyli w zupełności wystarczające do streamowania. Filmy, jak wynikało z wypowiedzi, miały być udostępnione jedynie w wybranych krajach, gdzie słaby internet dominuje. Nie wiem, czy Polska się wlicza.

Pliki są oczywiście dość dobrze zoptymalizowane i skompresowane dodatkowo w tej usłudze. Godzina serialu w HD zajmuje okolice 300-500 MB, według różnych relacji.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

Designated Survivor - no Netflix się rozkręca. Trochę wkurza, że odcinki puszczają co tydzień, ale serial przyjemny, trochę czuć ducha pierwszego sezonu 24 jeśli chodzi o intrygę (no nic nie poradzę, że Kiefer = Jack Bauer).

Opublikowano

Serial jest mocno powiazany z 24 - ten sam czlowiek jesli chodzi o muzyke, nawet niektore scenki i ujęcia oraz cliff hangery są żywcem wyjęte z kultowego serialu. Przyjemnie się to ogląda, lekkie serialowe kino.