Masorz 13 191 Opublikowano 18 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2016 Bo tam było jeszcze wiesz za co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 18 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2016 Ja sobie czasem z kobietą The Crown obejrzę, całkiem okej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 18 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2016 odkąd skończyłem the shield męcze się z każdym innym serialem xd Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2016 odkąd skończyłem the shield męcze się z każdym innym serialem xd Tez tak mialem. Dychnij sobie na jakis czas w ogole od seriali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 18 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2016 (edytowane) Ja z kolei dałem się wciągnąć w Drop Dead Diva, który żona ogląda. Raz czy dwa spojrzałem na ekran jak oglądała i ani się spostrzegłem jak obejrzałem raem z nią kilka odcinków. Może nie jest to nic nadzwyczajnego, ale przyjemnie się ogląda, nie ma głupot, jest wesoło, a czasem smutno no i życiowo. Ktoś może powiedzieć, że to babski serial, ale mam to gdzieś. Aktorzy trafnie dobrani i widać, że im się dobrze razem współpracowało, odcinki nie za długie, nie za krótkie, no i nie nudzą. Polecam, nie tylko do prasowania. Edytowane 18 grudnia 2016 przez Luqat Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 18 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2016 Ja jestem ciekaw tego serialu, jako guilty pleasure może będzie w sam raz. W dodatku gra tu Frodo Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 20 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2016 (edytowane) Wczoraj skonczylem Master of None. Normalnie powinienem po paru odcinkach odpuscic z nudow, ale ten serial ma cos w sobie. Ogladalo sie naprawde niezle. Troche smiechu, troche powagi. Kazdy odcinek jest inny. Szkoda, ze troche watkow pourywali. Odcinek nie za dlugie, dzieki temu wchodza fajnie. Pewnie zakoncza na tym 1 sezonie. Jakbym mial ocenic to cos pomiedzy mocna szostka a slaba siodemka. Lece teraz z polecanym Boujackiem. Pierwsze 2-3 odcinki byly spoko, ale bez szalu, im dalej tym lepiej. Coraz bardziej bawi a sam bohater jest mega. Faktycznie mozna delikatnie porownac z Hankiem z Californication. Super sprawa z tym pobieraniem z netflixa na np telefon. W pracy gdy mam chwile lukam Horsemana. Na razie 9 odc. Ale cos czuje, ze wciagne wszystkie sezony w pare dni. Edytowane 20 grudnia 2016 przez Koleś88 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 21 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2016 Wczoraj skonczylem Master of None. Normalnie powinienem po paru odcinkach odpuscic z nudow, ale ten serial ma cos w sobie. Ogladalo sie naprawde niezle. Troche smiechu, troche powagi. Kazdy odcinek jest inny. Szkoda, ze troche watkow pourywali. Odcinek nie za dlugie, dzieki temu wchodza fajnie. Pewnie zakoncza na tym 1 sezonie. Jakbym mial ocenic to cos pomiedzy mocna szostka a slaba siodemka. 2. sezon jest kręcony albo już nakręcony nawet Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 21 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2016 Luke Cage dał rade, bardzo ciekawie skręcony serial i jak zwykle dobrze dobrany casting. Na najwyższy plus soundtrack i ten styl podchodzący pod te czarne kryminały z lat 70/80-tych. Nie powiedziałbym, że ogólnie to lepszy serial od Jessici, ale zdecydowanie bije o głowe parodie jaką był 2-gi sezon Daredevila. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 21 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2016 Ooo, dziś dostałem drugi darmowy miesięczny okres, na dane podane przy założeniu konta rok temu. Miło Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 349 Opublikowano 21 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2016 Cebula jest mocna w tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 21 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2016 Serio? A tak tego Luka zjechali... Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 22 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2016 kto zjechał, "krytyki" na filmwebie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 349 Opublikowano 22 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2016 Cebula jest mocna w tobie.Na razie to jest padawanem cebuli, do cebulowego mistrza jedi trochę brakuje. Ja wykorzystałem już darmowy miesiąc cztery razy, podpinając 3 różne karty i konto paypal. No, ale żeby nie było, teraz trzeci raz płaciłem za konto. A, to w takim razie będzie z niego bardziej taki szczypiorek, albo szalotka. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 22 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2016 (edytowane) Ale ja dostałem darmowy miesiąc na stare konto, nie zakładałem nowego. I na dane z tej samej karty, którą podałem przy zakładaniu konta. Czy to bug, czy feature? Edytowane 22 grudnia 2016 przez dee Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 22 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2016 odkąd skończyłem the shield męcze się z każdym innym serialem xd Tales of Tomorrow Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 22 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2016 Wiedziałem, że wyskoczysz z pupy z jakimś saj-fajem sprzed pół wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 22 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2016 obejrzyj a pozniej możesz oceniać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 22 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2016 Leslie Nielsen gra to może dam szansę pilotowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 22 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2016 Paul Newman tez wystepuje w jednym z odcinków Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 23 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2016 Czy jest ktoś jeszcze chętny na zrzutkę? Ew ktoś ma slota Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 23 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2016 Na ten miesiąc kupiłem i mam do 11 stycznia, ale później mogę zrobić składkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 23 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2016 The OA - całkiem solidne tzw mystery drama. Tematyka jakby nie patrzeć dość kontrowersyjna, ale dobrze mi się oglądało do samego końca. Początek mega powolny ale potem jest lepiej. chociaż sama idea 'stawania się' aniołami nie do końca mi siadła, za to tego 'tańca', który potrafi ludzi zza grobu wyciągać i otwierać portale do innych wymiarów już jak najbardziej Jak ktoś lubi projekty autorskie Brit Marling to powyższy serial też powinien się spodobać. Poza tym jest tylko 8 odcinków. 7/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 25 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2016 Co tydzień. Pare stron dalej ktoś podał site z update'ami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 27 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2016 Freaks and Geeks - Ogladal moze ktos? Jestem wlasnie na 10 odcinku. Fajny serial. Klimat lat 80'. No i Aptow oraz poczatki Franco, Rogena, Segela i paru innych. Cos w sobie ten serial ma. Po pierwszych 2-3 odcinkach bylem sceptycznie nastawiony ale im bardziej poznajemu bohaterow, tym serial lepiej wchodzi. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi