Gość Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Freaks and Geeks - Ogladal moze ktos? Jestem wlasnie na 10 odcinku. Fajny serial. Klimat lat 80'. No i Aptow oraz poczatki Franco, Rogena, Segela i paru innych. Cos w sobie ten serial ma. Po pierwszych 2-3 odcinkach bylem sceptycznie nastawiony ale im bardziej poznajemu bohaterow, tym serial lepiej wchodzi. Polecam. To jeden z najlepszych seriali ever? No raczej. Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Panowie, prośba o radę jak ogarnać router pod netflixa? Czy to na speedtest.net czy na teście ustawień sieciowych w PS4 mam DL 35-40MB / UP 8MB. Net to VDSL od Orange. Wszystko na tym śmiga elegancko, natomiast w ustawieniach Netflixa przy teście połączenia mam jakże kosmiczny wynik max 8MB. Router to nowy funbox 2.0 Połączony po WIFI z tv (router spoko - działa już w WiFi a/b/g/n/ac). TV tez obsługuje ac, Wifka w pasmie 5GHz. Netflix działa ale w czym problem, materiały w 4K muszą się "rozpędzić" za nim faktycznie widać to 4K. Generalnie jak odpalam jakiś materiał w 4K, to widać, że startuje powiedzmy w 720p po chwili zmienia jakość na 1080p, zaraz wrzuci 1440, i po chwili 2160p, gdzie też nie trzyma non stop tych 2160p bo widać, ze rozdziałka spada podczas oglądania do niższych wartości i tak skacze raz w gore, raz w dol. Jak odpalę Netflixa z poziomu PS4 to samo w teście połączenia, a PS4 podpięte do routera po kablu. Z Youtubem takich cyrków nie mam, jak odpalę coś w 4K to odpala od kopa. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Prawdopodobnie serwery Netflixa same narzucają ograniczenie. Akurat takie zabiegi to nic nowego w internecie niestety. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 28 grudnia 2016 Opublikowano 28 grudnia 2016 Od nowego roku zabraknie w netflixie tych filmów. Czy leci z nami pilot? American Beauty Legenda telewizji Gliniarz z Beverly Hills Gliniarz z Beverly Hills II Przypadek 39 Złap mnie, jeśli potrafisz Chinatown Zakładnik Eurotrip Flight Footloose Forrest Gump G.I. Joe: Odwet G.I. Joe: Czas Kobry Operacja ‚Hamburger Grease Stary, kocham cię Indiana Jones i Królestwo Kryształowej Czaszki Indiana Jones i Ostatnia krucjata Indiana Jones i Poszukiwacze zaginionej Arki Indiana Jones i Świątynia Zagłady Jack Reacher: Jednym strzałem Jackass 3D Lara Croft Tomb Raider: Kolebka życia Wredne dziewczyny 2 Mission: Impossible Mission: Impossible – Ghost Protocol Mission: Impossible II Mission: Impossible III Dzień dobry TV Na Maloom Afraad Nacho Libre No Strings Attached Old School: Niezaliczona Pewnego razu na Dzikim Zachodzie Sztanga i cash Paranormal Activity 2 Paranormal Activity 3 Rango Rzymskie wakacje Szeregowiec Ryan Strzelec Wyspa tajemnic Star Trek Star Trek: W ciemność Star Trek VIII: Pierwszy kontakt Bulwar Zachodzącego Słońca Super 8 Dyktator Ojciec chrzestny Ojciec chrzestny II Dziewczyna moich koszmarów Ostatni władca wiatru SpongeBob Kanciastoporty Terminal Truman Show Lara Croft: Tomb Raider Tomcio Grubasek Top Gun Nieoczekiwana zmiana miejsc Transformers Transformers 3 Transformers: Zemsta upadłych Prawdziwe męstwo Wojna światów Zoolander Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 grudnia 2016 Opublikowano 29 grudnia 2016 A to lipka troche. Czemu sa usuwane? Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 29 grudnia 2016 Opublikowano 29 grudnia 2016 Ale lipa najbardziej szkoda gliniarza, indiany i ojca chrzestnego. Lubie sobie czasem odswiezyc. Rozumiem, ze to kasacja bezpowrotna? Freaks and Geeks - Wczoraj skonczylem. Bardzo fajny serial. Szkoda, ze trafil chyba w zlych czasach z premiera i po 18 odcinkach z niego zrezygnowali :< Troche magii w nim jest. 8+/10 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 29 grudnia 2016 Opublikowano 29 grudnia 2016 (edytowane) czasem filmy wracaja, ale gdzies czytalem ze netflix coraz mniej jest chetny do przedluzania umow z wytworniami bo woli ten hajs przeznaczyc na wlasne produkcje przydalby sie jakis serwis filmowy na wzor spotify, gdzie jest praktycznie wszystko czego chcesz Edytowane 29 grudnia 2016 przez kubson Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 29 grudnia 2016 Opublikowano 29 grudnia 2016 straszna lipa, ze takie goty filmy wycinaja :// Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 29 grudnia 2016 Opublikowano 29 grudnia 2016 Czy jest ktoś jeszcze chętny na zrzutkę? Ew ktoś ma slota Na ten miesiąc kupiłem i mam do 11 stycznia, ale później mogę zrobić składkę. jestem chętny Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 The OA, ktoś oglada? jestem po 1 odcinku i troszeczkę przynudzał, aby na koniec zaciekawić na tyle, by włączyć dziś kolejny epizod. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Banny polecam czasem przeczytać poprzednią stronę tematu. The OA - całkiem solidne tzw mystery drama. Tematyka jakby nie patrzeć dość kontrowersyjna, ale dobrze mi się oglądało do samego końca. Początek mega powolny ale potem jest lepiej. chociaż sama idea 'stawania się' aniołami nie do końca mi siadła, za to tego 'tańca', który potrafi ludzi zza grobu wyciągać i otwierać portale do innych wymiarów już jak najbardziej Jak ktoś lubi projekty autorskie Brit Marling https://www.youtube.com/watch?v=QlPfAYpnpuw https://www.youtube.com/watch?v=tAxLygJqunA to powyższy serial też powinien się spodobać. Poza tym jest tylko 8 odcinków. 7/10 1 Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Ja jestem ciekaw tego serialu, jako guilty pleasure może będzie w sam raz. W dodatku gra tu Frodo https://www.youtube.com/watch?v=2M0MzMA0ToY&t=0s Obejrzałem w jeden dzień. Mocno dziwny serial, ale w pozytywnym słowa znaczeniu, dzieją się tam kosmiczne akcje Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 Czy da się w apce mobilnej zmienić miejsce zapisu na kartę sd? Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 No dobre to Freaks and Geeks Obsada też robi swoje, James Franco, Seth Rogen, Jason Segel, Martin Starr. Zacząłem oglądać wczoraj rano i w nocy skończyłem 12 odcinek. But a do czego (filmy/seriale) byś to porównał? Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 Rozumiem żeby skorzystać z darmowego miesiąca to muszę podpiąć kartę? Czy mogę odpiąć od razu i zrezygnować z odnowienia subskrybcji nie tracąc tego darmowego miesiąca, czy jednak muszę pilnować czasu?Nie mogę znaleźć odpowiedniego posta, a Twój brzmi podobnie, więc cytuję Właśnie zrezygnowałem z usługi. Ale Netflix będzie działał do 28 stycznia, bo do wtedy mam opłacony abonament. Ktoś wyżej pisał, czy trza się pilnować i dzień przed zrezygnować, czy jeszcze można korzystać póki opłacone. Tak, można korzystać. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 (edytowane) Hej działa wam na appce w tv szajsunga Netflix? Godzine temu nagle się wyłączył i nic. Inne appki chodzą piknie. Edytowane 3 stycznia 2017 przez balon Cytuj
Luqat 975 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Przed chwilą oglądałem Black Mirror i wszystko było ok. Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 (edytowane) Hej działa wam na appce w tv szajsunga Netflix? Godzine temu nagle się wyłączył i nic. Inne appki chodzą piknie. Mi przestał działać już jakiś czas temu w TV, ale Sony, aktualnie nie wiem czy coś się zmieniło od tego momentu, bo jak przestało działać, to zacząłem oglądać na konsoli. Edytowane 4 stycznia 2017 przez Wooyek Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Na konsoli tak szybko chodzą te menusy, nie to co na ks7000:) Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Tylko na kąsoli, a nie jak zwierzęta, na jakimś Smart TV. Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Mi netflix bardzo sprawnie dziala na tv, nie musze miec odpalonych kilku sprzetow zeby sobie seriale ogladac Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Zauwazylem, ze netflix ze smarta ma gorsza jakosc niz ten odpalony z konsoli. Za to Tvn player żyleta na tv. Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Hmm, musze porownac w takim razie. Tylko na poczatku z jakies 20 sekund mam gorszy obraz, potem jest bardzo dobrze Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Jesli na tv netflix nie hula w 1080p albo 4k to wina braku aktualizacji systemu/apki. Na Philipsie 4k tv za ponad 6000zł do niedawna były takie jaja, ze tvn, ipla i netflix chodzily max w 720p. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi