Opublikowano 5 stycznia 20178 l Ja ostatnio w robocie wciągnąłem 2 sezony Orange is the new black i serdecznie polecam te lesbijskie dramaty.
Opublikowano 5 stycznia 20178 l Under The Dome Travelers ma niby niezły pomysł, ale wykonanie przeciętne i okazuje się, że jest kopią wielu lepszych seriali sci-fi. Odpadłem po 4 odcinku. Może wrócę, nie wiem.
Opublikowano 5 stycznia 20178 l Jeszcze wlazło mi w oko Under Dome, co o tym powiecie? omijaj z daleka
Opublikowano 5 stycznia 20178 l No chyba że pierwszy odcinek, bo fajnie zrealizowany, a potem ostatni na szybkim przewijaniu.
Opublikowano 5 stycznia 20178 l Coś polecicie z seriali? O, w robocie działa :D Vikings, The Shield, The Sopranos, Making a Murder, Ray Donovan, Archer, Rick and Morty, Daredevil, Jessica Jones, Trailer Park Boys, Peaky Blinders Tak jak mówi pan teddy tylko tę jessice bym wyje.bał to jest słaba i dorzuciłbym Bojack Horsemana
Opublikowano 5 stycznia 20178 l Bluber się nawąchał sałaty i bredzi, Jessica Jones doskonały serial. A Gotham powraca 16 stycznia nie drugi sezon, tylko druga połowa trzeciego. Narcos oczywiście, jeszcze jak, tylko boję się że trzeci sezon to już nie będzie to.
Opublikowano 5 stycznia 20178 l drugi sezon gotham jest dostepny od wrzesnia 2016 wiem bo go tam ogladalem szkoda ze na trzeci tez pewnie beedzie trzeba czekac do wrzesnia co do seriali sci fi to ponoc warto wziac sie za 3%, pokoncze to co ogladam i sam obadam czy dobre Edytowane 5 stycznia 20178 l przez kubson
Opublikowano 5 stycznia 20178 l Od kiedy drugi sezon "Gotham"? Wydawało mi się, że miał być od wczoraj. Jessica słaba? Czo ja czytam No, słaba, po trzech odcinkach mi nie podeszło
Opublikowano 6 stycznia 20178 l Hej działa wam na appce w tv szajsunga Netflix? Godzine temu nagle się wyłączył i nic. Inne appki chodzą piknie.Mi przestał działać już jakiś czas temu w TV, ale Sony, aktualnie nie wiem czy coś się zmieniło od tego momentu, bo jak przestało działać, to zacząłem oglądać na konsoli. Mi już wsio śmiga. Blant poratował mnie swoją wiedzą i po godzinie wsio wróciło do normy:) Co do appki Netflixa na Szajsie KS7000 to chodzi bajka. Menu płynniutko jak na PC 4k leci jak ta lala, fo tego ta wygoda. Wyciągam iphona z kieszeni (używam go jak pilota do tv) lub biorę pilota i po 5 sek oglądam (kocham te 2 sek odpalanie się tych Samsungów - TV jest ciągle w trybie uśpienia). Co do samego Netflixa to szatański profukt i kure wski zjadacz czasu.
Opublikowano 7 stycznia 20178 l Ktoś czeka? Za tydzień premiera. Podobają mi się takie pierdółki chociaż nie miałem kontaktu z książką czy filmem no a zwiastun smakowity.
Opublikowano 7 stycznia 20178 l Vikings - warto? Obejrzałem 3 odcinki i mam mieszane odczucia.Zacny serial. Teraz zaczynam czwarty sezon którego niestety nie ma jeszcze w serwisie. Poleci ktoś jakiś przyjemny lekki serial który bez problemu można oglądać przy dzieciach?
Opublikowano 7 stycznia 20178 l Zależy w jakim wieku te dzieci. Siostrzeniec 16lat i siostrzenica dwa lata młodsza oglądali już Stranger Things i im się podobało.
Opublikowano 7 stycznia 20178 l Vikings - warto? Obejrzałem 3 odcinki i mam mieszane odczucia.Zacny serial. Teraz zaczynam czwarty sezon którego niestety nie ma jeszcze w serwisie. Poleci ktoś jakiś przyjemny lekki serial który bez problemu można oglądać przy dzieciach? Polecam.
Opublikowano 8 stycznia 20178 l Ogladalem Spectral i w sumie to byl dobry popcorniak no i efekty mial niezle. W kilku miejscach jest to zrzynka z Aliens, ale ogladalo sie ok.
Opublikowano 8 stycznia 20178 l Czy Netflix ma zamiar wydawać jakiś nowy serial w każdym miesiącu? Boże kochany, co oni robią.
Opublikowano 9 stycznia 20178 l Ja bardzo, ale to BARDZO chętnie dałbym im moje piniondze, ale za granicą nie mam dostępu do polskiej bazy, więc niech się walą.