Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Wyświetleń 541,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

Tylko karty SD czy na pena też?

Opublikowano

Zacząłem Expanse i powoli lece do przodu, jestem po 5-ciu odcinkach .Jezusku, jakie to dobre. :obama: :obama: Jak dla mnie najlepiej zrealizowany i wciągający sci-fi od czasów rimejka BSG. Chyba się trzeba będzie zainteresować książkami, bo podobno już szóstka jest skrobana.

Opublikowano

Jak książki to tylko po angielsku. Za niedługo drugi sezon i nawet po przeczytaniu książek nie mogę się doczekać tych akcji, które nadchodzą :D

Opublikowano

Dzisiaj dodano kilkadziesiąt pozycji, dużo wraca po chwilowej nieobecności, ale jest też trochę nowych (przynajmniej na NETFIX) rzeczy.

Opublikowano

O proszę, wziąłem abonament w T-Mobile i dali mi netflixa na dwa miechy za darmo, zobaczymy w końcu z czym to się je. :fsg:

Opublikowano
Fuck whoever made this trailer, fuck whoever made this concept, and fuck whoever gave birth to whoever made this.

This is disgusting. Imagine if the title was 'Dear Black people' or Dear Asian People' RIOTS IN THE FUCKING STREETS, HALF OF AMERICA WOULD ALREADY BE BURNED TO THE GROUND. But it's 'Dear White People', because racism against white people doesn't exist, because that isn't possible. Being racist towards white people is sexy and trendy. FUCK YOU. God forbid you say or do ANYTHING that might hurt a black person's feelings but a white person? WHO CARES RIGHT!?! Martin Luther King Jr. is thrashing in his grave, I can hear it from here. Poor guy, this wasn't your fault.

I am banging my head against my keyboard so hard right now it's not even funny.

And I just canceled my Netflix. Hello Amazon Prime.

:pawel:

Opublikowano

Język to nie problem. W Polszy można zakupić czy trzeba szukać po jakichś amazonach?

Brat brał na appstore na ipada, jak na inny czytnik to Amazon.

Przy okazji, na Netflix wskakuje Castlevania

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Jaki hejt na Netflix za ten serial xd

https://www.youtube.com/watch?v=1LzggK5DRBA

Film był całkiem, całkiem, inteligentne podejście do tematu, ładnie nakręcony i z duchem wczesnych filmów Spike Lee ( chociaż bez takiej złości jak w do the right thing). Widzę, że część obsady ta sama. Już chłodzę grape fanta.
Opublikowano

Dodali, To nie jest kraj dla starych ludzi oraz Watchmen, najlepszy film na podstawie komiksu. :)

Najlepszy to Strażnicy Galaktyki [emoji106]:banderas:

Opublikowano

Santa Clarita Diet zdecydowanie do polecania, po trzech odcinkach humorek nadal się trzyma i nadal mam banana na ryju ze względu na fenomenalne aktorstwo Olyphanta i Drew. Oby poziom się utrzymał do końca sezonu.