Opublikowano 3 marca 20178 l Sorry złego linka dałem. Tutaj Tilda gra. ;) Nowy film od Pana Bonga? W ciemno.
Opublikowano 9 marca 20178 l Polecicie jakiś za(pipi)isty serial? Mam już za sobą: Stranger Things, Narcos, OA, Black Mirror, Bloodline i dokumentalny Abstract (polecam bardzo wszystkim choćby odrobinę artystycznym duszom).
Opublikowano 9 marca 20178 l Making a Murderer, OJ Simpsin vs the People jeśli szukasz super sztosów.
Opublikowano 9 marca 20178 l Breaking Bad, The Shield, Orange is the New Black BB widziałem, a pozostałe dwa mają za dużo sezonów. Gdybym się wciągnął to nic bym nie robił tylko oglądał. Making a Murderer, OJ Simpsin vs the People jeśli szukasz super sztosów. Może w końcu spróbuję to pierwsze, skoro taki sztos.
Opublikowano 9 marca 20178 l Tak jak pisałem w dedykowanym temacie, The Shield znika z netflixa 30 marca, zostało więc 20 dni, serial ma 88 odcinków, więc rzeczywiście srogo byś musiał napier.dalać żeby się wyrobić. Ale poletzam, jeszcze jak.
Opublikowano 10 marca 20178 l "Aktualizacja oferty Netflix Polska Nowe tytuły w ofercie: + Otrzęsiny (2017) [+ audio, napisy] + Buddy Błyskawica (2017) [+ audio, napisy] + Raz po raz (2016) [+ napisy] Zmiany w odcinkach! Liczba nowo dodanych odcinków: + Raz po raz (2016) - 8 [+napisy] + Buddy Błyskawica (2017) - 12 [+audio, napisy] + Miłość (2017) - 12 [+audio, napisy] Liczba odcinków z dodaną polską ścieżką dźwiękową: + The 100 (2017) - 1 Liczba odcinków z dodanymi napisami: + Line of Duty (2016) - 6"
Opublikowano 22 marca 20178 l amerykańska wersja, może teraz jakoś się tym Death Note zainteresuję, bo anime i manga to nie moje klimaty. Z innej beczki, odpaliłem sobie Chłopaków z baraków, boże jakie to jest zaje.biste xD Nie mam pojęcia czemu dopiero teraz odkryłem.
Opublikowano 22 marca 20178 l jak chłopaki z baraków to tylko z lektorem xd a ten death note to nie bardzo :(
Opublikowano 23 marca 20178 l Jezus Maria, co oni chca zrobic z moja ukochana manga! Przeciez to bedzie kupa totalna
Opublikowano 23 marca 20178 l amerykańska wersja, może teraz jakoś się tym Death Note zainteresuję, bo anime i manga to nie moje klimaty. Z innej beczki, odpaliłem sobie Chłopaków z baraków, boże jakie to jest zaje.biste xD Nie mam pojęcia czemu dopiero teraz odkryłem. c0r, nie odwalaj maniany. Akurat Death Note to jedno z naprawdę niewielu serialowych anime, jakie można polecić osobom mającym alergię na chińskie bajki.
Opublikowano 23 marca 20178 l Owszem, ale tylko pierwszy sezon z tego co pamietam, potem to juz jakies bzdury sie dzieja straszne
Opublikowano 23 marca 20178 l nie wiecie, czy iZombie będzie na bieżąco 3 sezon w Netflix ? Bo wkręciło mnie to durne podejście do umarlaków, lepsze to niż TWD :D
Opublikowano 23 marca 20178 l Chyba jedyny plus jaki się znajdzie to Willem Dafoe dubbingujący Ryuka. Po trailerze spodziewałem się opanowanego klimatu, a tutaj skakanie po karuzeli (xD) i ucieczka przed policją. Typowo po amerykańsku i dziwi mnie to, bo jeśli takich zabiegów będzie więcej w stosunku do burzy mózgów i inteligentnych pułapek i zagrywek to pewnie wyjdzie kupa. Szkoda, bo Death Note swoim oryginalnym klimatem spokojnie znalazłby miejsce wśród serialowych thrillerów. Pomijam czarnego L i brzydala Light. EDIT: A to ma być film XD To cofam, obojętnie mi już hehe. Edytowane 23 marca 20178 l przez Dr1zzt
Opublikowano 1 kwietnia 20178 l Dla osób lubiących kryminały, polecam The Bridge. Ale prawilnie oryginał ma się rozumieć?
Opublikowano 1 kwietnia 20178 l Giga upload w N, m.in. Avengers, Ant-Man, Przebudzenie mocy.Brzmi jak Prima Aprilis...