Rudiok 3 367 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Giga upload w N, m.in. Avengers, Ant-Man, Przebudzenie mocy.Brzmi jak Prima Aprilis... Już wczoraj było. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Zaczalem ogladac Shooter/Strzelec i wciagnelo mnie na tyle, ze juz 4 odcinek dzisiaj wpadnie. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 pytani do tych co mają 4k tv i netflixa w cenie 53 zł z opcją ultra hd. Czy seriale netflixa z tą opcją mają hdr? Bo zastanawiam się czy nie dopłacić tych 10 zł i sobie prawilnie z hdr oglądać. Właśnie zmieniłem internet na chacie i wreszcie spełniał normy co do oglądania w 4k :) Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 (edytowane) Tylko wybrane. W wyszukiwarce wpisz HDR, wyswietli ci liste dostepnych. http://www.trustedreviews.com/how-tos/how-to-find-netflix-amazon-hdr-streams Edytowane 3 kwietnia 2017 przez El Loco Chocko Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Kupiłem i iron fist z hdr w 4k o ja (pipi)ie. Nowa jakość Cytuj
funditto 657 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Sprawdźcie Trzynaście Powodów - w dwa dni obejrzeliśmy z zoną pięć odcinków i naprawdę dawno żaden serial nas tak nie wciągnął. Jeśli następne odcinki nie obniżą lotów to będzie jeden z najlepszych seriali roku. Ostatnie tak pozytywne zaskoczenie na Netflix to chyba Stranger Things. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 pytani do tych co mają 4k tv i netflixa w cenie 53 zł z opcją ultra hd. Czy seriale netflixa z tą opcją mają hdr? Bo zastanawiam się czy nie dopłacić tych 10 zł i sobie prawilnie z hdr oglądać. Właśnie zmieniłem internet na chacie i wreszcie spełniał normy co do oglądania w 4k :) Blant jaki miałeś net wcześniej i na jaki zmieniłeś, że daje teraz radę? Bo też się zastanawiam nad zwiększeniem neta ale nie wiem czy max od mojego dostawcy mi styknie na 4k z hdr od Netflixa. Funditto, a co to za gatunek i do czego byś to porównał? Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Balon- drama z nastolatkami na pierwszym planie. Ponoć całkiem niezłe, ale mnie takie klimaty nie ruszają kompletnie. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Uuuuu też chyba nie moje klimaty :( Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Moja to ogląda, zachwala. Obejrzałem połowę epka i dla mnie nuda. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Pierwszy odcinek jeszcze tak mocny nie jest, ale z każdym następnym coraz bardziej hamsko się robi. Moja żona powiedziała, że Jej ten serial przypomina trochę Life Is Strange, ale z perspektywy Kate Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 (edytowane) pytani do tych co mają 4k tv i netflixa w cenie 53 zł z opcją ultra hd. Czy seriale netflixa z tą opcją mają hdr? Bo zastanawiam się czy nie dopłacić tych 10 zł i sobie prawilnie z hdr oglądać. Właśnie zmieniłem internet na chacie i wreszcie spełniał normy co do oglądania w 4k :) Blant jaki miałeś net wcześniej i na jaki zmieniłeś, że daje teraz radę? Bo też się zastanawiam nad zwiększeniem neta ale nie wiem czy max od mojego dostawcy mi styknie na 4k z hdr od Netflixa. Funditto, a co to za gatunek i do czego byś to porównał? 25 mb ale faktycznej prędkości mam 10-15 mb/s i to już wystarczy. tyle że 4k czasem wolniej się wczytuje. Jak full hd w sekunde to 4k kilka sekund buforuje ale po zmianie kolorków już wiesz że hdr:D Edytowane 6 kwietnia 2017 przez blantman Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Dobra w środę zwiększą mi neta na 35mb. Zobaczymy ten mityczna Netflixowe 4k z hdr. To będzie podobne do tych demówek np szachami itp.? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 pamiętaj że mało jest faktycznie z hdr. Masz dużo 4k materiałów ale BEZ HDR :D Ja na początku myslałem że net mi zamula i nie ma hdr ale potem odkryłem że 3/4 materiałów 4k jest bez. Wpisz w netflix hdr a tam ci wyszuka wszystkie z tym ficzerem. Dla mnie iron fist naprawdę robi robotę ale jest to trochę szarawy serial lepiej widać efekty na santa clarita diet Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 No info czy jest hdr jest przy opisie danego serialu. Ciut tego jest, no i co fajne to co raz więcej nowości jest z hdr. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Jeśli miałem netflixa na 2 miesiące za darmo od tmobile, to mogę na tym koncie skorzystać jeszcze z darmowego miesiąca po przypisaniu karty płatniczej? Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 (edytowane) Odpaliłem te 'Powody' i rzeczywiście wciąga, chociaż pierwszy i czasami nawet drugi odcinek odrzuca klimatem sztamponowej, amerykańskiej gimbazy w flashbackach, ale im dalej tym lepiej. Ciekawe postacie, fajnie prowadzona narracja no i całkiem niezła intryga, chce się iść do przodu. Mi też to troszkę przypomina Life of Strange ale bez żadnych nadprzyrodzonych elementów. Edytowane 9 kwietnia 2017 przez Homer S 1 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Dodałbym jeszcze że melodia z openingu bardzo przypomina LiS Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Jeśli miałem netflixa na 2 miesiące za darmo od tmobile, to mogę na tym koncie skorzystać jeszcze z darmowego miesiąca po przypisaniu karty płatniczej? Nie jestem pewien, ale jesli na danym urządzeniu korzystałes z darmowego miesiąca to już raczej nie będziesz mógł. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Właśnie z tego darmowego miesiąca nie korzystałem, tylko z dwóch od t-mobile, gdzie nie trzeba było przypisywać karty. No nic, jak nie zadziała to najwyżej założę nowe konto dla tego darmowego miesiąca, bo w sumie interesuje mnie tylko 13 reasons why na tę chwilę. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Założenie nowego też może nie zadziałać bo po ip Cię może sprawdzić lub w inny magiczny sposób. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Stawiam, ze zadziala bo nie przypisywal karty. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Odpaliłem te 'Powody' i rzeczywiście wciąga, chociaż pierwszy i czasami nawet drugi odcinek odrzuca klimatem sztamponowej, amerykańskiej gimbazy w flashbackach, ale im dalej tym lepiej. Ciekawe postacie, fajnie prowadzona narracja no i całkiem niezła intryga, chce się iść do przodu. Mi też to troszkę przypomina Life of Strange ale bez żadnych nadprzyrodzonych elementów. Naprawdę przypomina Life is Strange? To bardzo dobry omen. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Opublikowano 11 kwietnia 2017 (edytowane) Odpaliłem te 'Powody' i rzeczywiście wciąga, chociaż pierwszy i czasami nawet drugi odcinek odrzuca klimatem sztamponowej, amerykańskiej gimbazy w flashbackach, ale im dalej tym lepiej. Ciekawe postacie, fajnie prowadzona narracja no i całkiem niezła intryga, chce się iść do przodu. Mi też to troszkę przypomina Life of Strange ale bez żadnych nadprzyrodzonych elementów. Naprawdę przypomina Life is Strange? To bardzo dobry omen. Kompletnie nie przypomina, nie wiem skąd te porównanie. Ot, historia z klimatem i mnóstwem niedopowiedzeń, które z każdym odcinkiem układają się w całość. Znając życie na końcu będzie jakiś mindfuck :) Trzeba jednak przyznać, że potrafi trzymać przy ekranie, 4 odcinki za mną, nawet żonę wciągnąłem. Edit: właśnie uświadomiłem sobie, że przeczytałem "Stranger Things" zamiast "Life is Strange", cofam więc to, co napisałem. "13 powodów" jest dość podobne do wspomnianej gry. Edytowane 11 kwietnia 2017 przez Andreal Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi