Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No jak jednocześnie ragi i ogi polecają, to damn przynajmniej parę odcinków muszę zobaczyć.

Top topów. Alkohol, krew, pot, łzy, sperma i coca cola.

Edytowane przez ragus

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Wyświetleń 541,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

Te 4k z hdr jak uzyskujecie? Mój XOne fat tego jeszcze nie obsłuży. Wystarczy np nowoczesny tv (oczywiście z 4K I HDR), który już będzie miał apkę Netflixa czy jednak muszę mieć XOne S, PS Pro czy jakieś Scorpio?

Opublikowano

Co ważne do hdr potrzeba mega stabilnego sygnału. Jak masz taką możliwość to polecam podpiąć neta kablem do tv. Ja tak zrobiłem i jest duża różnica, nie mam jaj z hdr i dziwnymi skokami jakości.

Opublikowano

Dear White People (serial)- dobra kontynuacja filmu, która jeszcze bardziej podzieli publiczność (i to widać, o ile krytyka jest zgodna co do wartości tego filmu, to opinie widzów są skrajnie różne). Dla mnie osobiście ciekawa perspektywa, trudna do przetrawienia w pewnych miejscach, ale dobrze obrazująca podejmowany problem i w sumie dobrze tłumacząca ten podział w sposobie myślenia. To, że się z czymś nie zgadzam czy czegoś nie popieram, nie oznacza, że nie istnieje i nie ma sensu dla innych. Logan Browning- najładniejsza obca ever :banderas:

Opublikowano

a coś więcej? Jaki gatunek? Do czego byś porównał?

Opublikowano

Skończył mi sie darmowy miesiąc. Przed upływem terminu zrezygnowałem z członkostwa, opłaty nie pobrało, a oglądać dalej mogę. Czary?

Opublikowano

Tzn. jak zrezygnujesz wcześniej z członkostwa, to i tak możesz oglądać do końca tych 30 dni od dnia rozpoczęcia korzystania z usługi. No chyba, że te 30 dni już minęło, to wtedy tak, czary.

Opublikowano

No właśnie już 2 dni po terminie. It's a kind of magic

Opublikowano

Mam nadzieje, że zainwestowali troche kasy w jakieś treningi dla Finna bo te jego tai chi to wołało o pomste do nieba. 

Opublikowano

Mega, ale idą trochę w śmieszki. Mam nadzieje, ze nie będzie przeginki pod tym względem.

No i już w sierpniu :)

Opublikowano

Skończyłem inbetweeners, 3 sezon najlepszy chyba, jak serial o nastolatkach to tylko taki xD

Opublikowano

Obejrzałem pierwszy, trochę na siłę ale dalej nie mam ochoty. Zbyt dużo LBGT i lewackiej propagandy.

Opublikowano

Trailer finałowego sezonu Bloodline

Ale to będzie mocne :obama: Aż nie mogę uwierzyć jak ten serial jest niedoceniony(nawet tu na forumku).

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Byłem sceptycznie nastawiony na drugi sezon Bloodline'a, bo myślałem że to materiał na jeden sezon a tu taki banderas się okazał. Teraz finał pozamiata. :obama:

Ale fakt, chyba najbardziej niedoceniany serial na netflixie.

Opublikowano

Dołączam się do grona fanów Bloodline. Czekam na trzeci sezon z zapartym tchem i mam nadzieję, że szlag ich wszystkich...