Opublikowano 7 maja 20177 l Pewnie slowpoke, ale obczaiłem, że na Netfliksie są Chłopaki z baraków. Zaje,biste to jest :D. Tez ogladam dopiero od jakiegos czasu. Przedtem to tylko skrawki na YT. Pamietam jak kilka miechow temu dave latal z Rickim w avku xD Chlopaki wymiataja. Obok Breaking Bad szykuje sie kolejny serial życia.
Opublikowano 7 maja 20177 l Ja obejrzałem dwa sezony i akurat netflix mi się skończył :( Uwielbiam ten serial jak na razie, jest komiczny ale w nienachalny sposób i to jest w tym piękne. Je.błem jak na końcu pierwszego sezonu poszli obrobić ten sklep spożywczy żeby mieć żarcie na ślub, a Cory i Trevor brali tylko banany xD
Opublikowano 9 maja 20177 l TEN FUCKIN DOLLARS A MONTH!!!!!!!!! na zachętę dla innych Edytowane 9 maja 20177 l przez Figaro
Opublikowano 10 maja 20177 l Zauważyłem że przez dłuższy czas jest dosyć cicho o Stranger Things, a taki hajp przecież był.
Opublikowano 12 maja 20177 l Skończyłem wlasnie 3 sezony Bojacka. Ku.rwa mistrzostwo ! Wiadomo moze czy planują czwarty sezonik?
Opublikowano 12 maja 20177 l Skończyłem wlasnie 3 sezony Bojacka. Ku.rwa mistrzostwo ! Wiadomo moze czy planują czwarty sezonik? Już dawno zapowiedziany
Opublikowano 15 maja 20177 l Jak ktoś z was ma żonę lub dziewczyne i czasem nie ma co z nią zrobić to polecam Anne with an E. Jak zapuściłem żonie w niedzielę jeden odcinek w celu sprawdzenia to 3 obejrzała pod rząd. Dzisiaj w pracy okazało się że żona kolegi tak samo. W sumie to Ania z Zielonego Wzgórza ale w nowej odsłonie. Tak czy siak serial idelany jak chcesz pograć lub poczytać w spokoju :D
Opublikowano 15 maja 20177 l to juz to wyszlo? moja chciala obejrzec, thx za cynk, zapuszcze jej na laptopie i bede giercowal
Opublikowano 15 maja 20177 l Blant rozumiem że ona ogląda na monitorze, a ty jak samiec alfa grasz na TV?
Opublikowano 16 maja 20177 l Blant rozumiem że ona ogląda na monitorze, a ty jak samiec alfa grasz na TV? W sypialni mam smart tv 32 calowy i tam ogląda. 4k i hdr nie potrzeba do takich seriali :)
Opublikowano 16 maja 20177 l No to fajnie, że Netflix ma serial który można puścić żonce żeby siedziała cicho.
Opublikowano 16 maja 20177 l Maly offtop Warto isc w hbo go za 5 zeta? Wszystko tam jest co na hbo? Jak apka?
Opublikowano 16 maja 20177 l Gdzie hbo go za 5 zeta? Dla filmów średnio, seriale mają fajne, apka znacznie gorsza od netflix, ale było to rok temu. Edytowane 16 maja 20177 l przez Moldar
Opublikowano 16 maja 20177 l warto za 5 zł jeden minus że to nawet chyba nie full hd. HBO 100 lat za murzynami ale super seriale czy filmy się tam zdarzają. No i twin peaks właśnie tam bęziesz mógł obejrzeć jak człowiek a nie jak zwierzak jakiś
Opublikowano 16 maja 20177 l Jak ktoś z was ma żonę lub dziewczyne i czasem nie ma co z nią zrobić to polecam Anne with an E. Jak zapuściłem żonie w niedzielę jeden odcinek w celu sprawdzenia to 3 obejrzała pod rząd. Dzisiaj w pracy okazało się że żona kolegi tak samo. W sumie to Ania z Zielonego Wzgórza ale w nowej odsłonie. Tak czy siak serial idelany jak chcesz pograć lub poczytać w spokoju :D kurevsko smutne to juz to wyszlo? moja chciala obejrzec, thx za cynk, zapuszcze jej na laptopie i bede giercowal i żenujące