Skocz do zawartości

NETFLIX

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty to nie wszyscy.

Nc plus oferta, do konca umowy

Warto. Ja dostałem 3 kanały HBO z HBO Go za 5 zł i zupełnie nie żałuje. HBO seriale własne ma świetne, ale filmy pojawiają sie na określony czas i potem znikają.

Apka niestety fatalna. Przynajmniej u mnie na telewizorze chodzi w 720p. Po przeskoczeniu na Netflix 4K chce sie aż płakać.

Opublikowano

kurevsko smutne

Rozumiem że Ty nigdy nie potrzebujesz chwili spokoju od drugiej połówki.

Nie traktuje żony jak dziecka, że coś jej musze włączyć by coś porobić.

I nie musze jej rzucać bumeranga by pograć.

• Plusik 6
Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie, to Netflix przejmie władze nad światem. 

Gość _Be_
Opublikowano

Nie no ale jakieś dobre seriale by mogli w końcu stworzyć

Opublikowano

Netflix robi serial o ojcu i synu, którzy zacieśnili swoje relacje dzięki graniu razem w Final Fantasy XIV  :taknieco:

Nie wiedziałem, że Bansai i Ukjo są spokrewnieni.

Opublikowano

Ty to nie wszyscy.

Nc plus oferta, do konca umowy

Warto. Ja dostałem 3 kanały HBO z HBO Go za 5 zł i zupełnie nie żałuje. HBO seriale własne ma świetne, ale filmy pojawiają sie na określony czas i potem znikają.

Apka niestety fatalna. Przynajmniej u mnie na telewizorze chodzi w 720p. Po przeskoczeniu na Netflix 4K chce sie aż płakać.

Nie wiem jak u innych ale mnie się spóźniają napisy praktycznie we wszystkim. Nie sądzę żeby to była wina połączenia bo po kabelku i prędkość wystarczająca. Młodego Papieża nie dało się oglądać z napisami. No i jakość wideo i dźwięku okropna. A biblioteka raczej średnia. Oprócz kilku fajnych seriali paru filmów nic ciekawego.

Opublikowano

Obejrzałem wczoraj Blame! Dawno nie oglądałem żadnego anime i powiem że animacja zrobiła na mnie spore wrażenie. Co do fabuły to trochę zbyt chaotycznie ale nie wiem jak to się ima mangi bo nie czytałem.

Gość _Be_
Opublikowano

Dotychczasowe zwiastuny i scenki niestety nastawiają mnie na 'super komedię kurwo', w porywach film 4/10.

Niech ktoś odważny da znać za 3 dni jak było.

No na meta jest 40 coś także wiesz :> 

Opublikowano

dopoki netflix nie kosztuje wiecej niz jednorazowe pojscie do kina raz w miesiacu to i tak jeden ch.uj. Nawet jak sie obejrzy w miesiacu 1-2 filmy i pare odcinkow jakiegos serialu to i tak sie oplaca. Dodatkowo mozna sciagnac na urzadzenia filmy co jest mega plusem (ostatnio widzialem ze nawet na windowsa w koncu mozna - mozna wiec spokojnie na lapku sobie posciagac do samolotu/autobusu). Piekne czasy mamy gdy za cene 2 kebabow mozna ogladac co sie chce, kiedy sie chce w dobrej jakosci :)