Gość _Be_ Opublikowano 13 grudnia 2017 Opublikowano 13 grudnia 2017 To samo u mnie, przeglądałem oferte u czechów i wygląda to zaje.biscie. Netflix + HBO GO i chyba już prawie nic bym z neta nie ukradł Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 grudnia 2017 Opublikowano 13 grudnia 2017 ja mam hbo go (bo tata ma full wypas abonament na cyfre ale hbo go nie używał) , netflix i amazon prime. Nic z neta od roku nie ściągnąłem. Te trzy platformy plus wypady do kina to wszystko co potrzeba 1 Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 13 grudnia 2017 Opublikowano 13 grudnia 2017 Nic nie ściągnąłem z neta (t.j. film, serial, ebook, gierka) od 2008r. Handluj z tym! Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 grudnia 2017 Opublikowano 13 grudnia 2017 2 minuty temu, balon napisał: Nic nie ściągnąłem z neta (t.j. film, serial, ebook, gierka) od 2008r. Handluj z tym! ale to nie licytacja moze też mniej oglądasz rzeczy bo mas zmniej czasu. Ja oglądałem duzo seriali i filmów a nie było gdzie tego w tv oglądać więc ściągałem. Teraz wszystko co mnie interesuje mam na tych 3 platformach. Takie fargo nie oglądałem do teraz bo czekałem aż się pojawi w którejś z usług i obecnie sezon pierwszy na hbo go już skończony zaczynam drugi. Nie widzę sensu ściągać jak nie mam parcia aby obejrzeć teraz natychmiast. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 13 grudnia 2017 Opublikowano 13 grudnia 2017 Też odkąd mam netflixa to wszystkie serwisy do ściągania poszły w odstawkę. History by się jeszcze przydał do Wikingów. 1 Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 13 grudnia 2017 Opublikowano 13 grudnia 2017 7 godzin temu, _Be_ napisał: Tak ale nic z niej nie będzie póki HBO nie wprowadzi możliwości wykupienia abonamentu bez konieczność umów z kablówką (w innych krajach europejskich już z taką inicjatywą wychodzą, ale w Polsce przeszkadzają umowy z dostawcami i chociażby z player.pl, który miał dostępny content HBO na platformie). W polsce HBO GO będzie oddzielone od abonamentu telewizyjnego w przyszłym roku. W końcu głównie pod "uwolnienie" HBO GO od kablówek i tv sat wprowadzono nową aplikację. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 grudnia 2017 Opublikowano 13 grudnia 2017 (edytowane) 1 minutę temu, Solderowy123 napisał: W polsce HBO GO będzie oddzielone od abonamentu telewizyjnego w przyszłym roku. W końcu głównie pod "uwolnienie" HBO GO od kablówek i tv sat wprowadzono nową aplikację. Też licze na 2018, ale jeszcze nic potwierdzonego nie ma w tym temacie. Edytowane 13 grudnia 2017 przez _Be_ Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 13 grudnia 2017 Opublikowano 13 grudnia 2017 Od razu biorę się za Soprano, a później Wire Cytuj
kamilradom1910 9 Opublikowano 13 grudnia 2017 Opublikowano 13 grudnia 2017 W polsce HBO GO będzie oddzielone od abonamentu telewizyjnego w przyszłym roku. W końcu głównie pod "uwolnienie" HBO GO od kablówek i tv sat wprowadzono nową aplikację. Ta nowa aplikacja jest na androida? Przyznam że mam HBO GO ale jeszcze nie korzystałem, bo ta stara apka coś mi nie działała, a na kompie nie lubię zbytnio oglądać.Poza tym muszę wszytko robić przez VPN bo mieszkam w UK. Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 13 grudnia 2017 Opublikowano 13 grudnia 2017 (edytowane) Tak, wpisujesz po prostu w Google play nazwę aplikacji, po pobraniu w menu allikacji wybierasz polską wersję aplikacji, i masz dostęp do oferty programowej. Jeżeli aplikacja nie będzie mogła przyjąć twojego emaila, musisz zresetować urządzenie. U mnie wszystko działa poprawnie. Od poniedziałku na hbo go ponownie dostępny jest 7 epizod Star Wars, można sobie teraz powtórzyć wszystie filmy z sagi przed obejrzeniem The Last Jedi. Edytowane 13 grudnia 2017 przez Solderowy123 Cytuj
kamilradom1910 9 Opublikowano 13 grudnia 2017 Opublikowano 13 grudnia 2017 Może mi ktoś pomóc w konfiguracji VPN na urządzeniu z Androidem? Konkretnie na Tablecie (Lenovo TAB2 A10-70F z Androidem 6.0). Sprawa wygląda tak że na laptopie z Windows 10 wszystko działa idealnie, jak skonfiguruje na sztywno w routerze też działa elegancko nawet na tym tablecie i każdym urządzeniu jakie mam w domu ( niestety ta opcja odpada ponieważ żeby później przestać korzystać z VPN muszę znowu wbijać w router i wyłączać to manualnie i resetować go). Na tablecie używam apki OpenVPN a usługę mam wykupioną w myDevil.net. Niestety tablet nadal wie, że jestem w UK, a nie w PL i korzystanie HBO GO jest na nim niemożliwe. O dziwo apka Cyfrowy Polsat działa i mogę normalnie oglądać TV przez internet.Jest tu jakiś spec od tego? Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 13 grudnia 2017 Opublikowano 13 grudnia 2017 Spytaj na tym forum: http://forum.satkurier.pl/topic/17616-pakiet-hbo-hd-oraz-usługa-hbo-go-–-informacje-problemy/page-59 http://forum.satkurier.pl/topic/24084-hbo-go/page-4 Cytuj
kamilradom1910 9 Opublikowano 13 grudnia 2017 Opublikowano 13 grudnia 2017 Spytaj na tym forum:http://forum.satkurier.pl/topic/17616-pakiet-hbo-hd-oraz-usługa-hbo-go-–-informacje-problemy/page-59 http://forum.satkurier.pl/topic/24084-hbo-go/page-4Ok dzięki. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 13 grudnia 2017 Opublikowano 13 grudnia 2017 8 godzin temu, blantman napisał: ale to nie licytacja moze też mniej oglądasz rzeczy bo mas zmniej czasu. Ja oglądałem duzo seriali i filmów a nie było gdzie tego w tv oglądać więc ściągałem. Teraz wszystko co mnie interesuje mam na tych 3 platformach. Takie fargo nie oglądałem do teraz bo czekałem aż się pojawi w którejś z usług i obecnie sezon pierwszy na hbo go już skończony zaczynam drugi. Nie widzę sensu ściągać jak nie mam parcia aby obejrzeć teraz natychmiast. No ja też zawsze jestem w stanie poczekać, nie licząć jakiś absolutnych klasyków ale wtedy kino. Na Fargo też czekałem i w końcu dorwałem. W Play dali mi Showmax na rok free. Mówię sobie ale shit to jest, przeglądam, faktycznie same kupy, nagle patrzę trzy sezony Fargo. S1 wjechał jak złoto Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 14 grudnia 2017 Opublikowano 14 grudnia 2017 (edytowane) O dzięki za przypomnienie o Fargo. W weekend sobie nadrobie serial. Prawda jest taka, że Showmax oprócz produkcji MGM, filmów dystrybutowanych przez kino Świat, oraz seriali Marvela, nie ma kompletnie nic ciekawego do zaoferowania. Jedynie ci mniej wymagający znajdą tam wystarczającą ofertę dla nich, np. filmy Vegi. Widzieliście polską wersję SNL? Edytowane 14 grudnia 2017 przez Solderowy123 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 grudnia 2017 Opublikowano 14 grudnia 2017 showmax niczym mnie nie przekonał sam miesiąc wziąłem raz dla Handmaid's tale i oferta uboga. Ponownie pewnie wezmę miesiąc jak będzie inny serial mnie interesujący. Nie umywa się ich oferta do netflixa, hbo go czy nawet amazon prime. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 14 grudnia 2017 Opublikowano 14 grudnia 2017 No jak Fargo ci leży to na showkupie masz trzy sezony. Cytuj
boston_luke 193 Opublikowano 14 grudnia 2017 Opublikowano 14 grudnia 2017 Mudbound - film o dwóch rodzinach (białej i czarnej) z południa USA (więc problemy rasowe included), a akcja dzieje się na przełomie drugiej wojny. Bardzo dobry scenariusz (początek trochę słabszy, ale końcówka znakomita), zdjęcia, ścieżka dźwiękowa i mocna obsada (Carrey Mulligan, Jason Clarke i Mary J. Blige). Chociaż mi się osobiście najbardziej podobała rola ojca - fenomenalny Rob Morgan (mam nadzieję, że w 3 sezonie ST dostanie więcej czasu żeby się wykazać). 8/10 1 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 15 grudnia 2017 Opublikowano 15 grudnia 2017 Nowości na styczeń (filmik ma złą nazwę) Mnie jedynie cieszy 4. sezon B9-9 z samego początku miesiąca. Cytuj
Wojtq 809 Opublikowano 15 grudnia 2017 Opublikowano 15 grudnia 2017 Nic ciekawego dla siebie nie widzę, więc szykuje się raczej nadrabianie kilku zaległości niż bycie na bieżąco. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 grudnia 2017 Opublikowano 15 grudnia 2017 Brooklyn 9-9 i Lovesick z nowym sezonami? Bardzo fajnie. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 16 grudnia 2017 Opublikowano 16 grudnia 2017 Nie wiem czy to dopiero dodane, ale wcześniej nie widziałem - anime Erased i bardzo fajny film Cloverfield Lane 10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi