Luqat 968 Opublikowano 2 stycznia 2018 Opublikowano 2 stycznia 2018 46 minut temu, schabek napisał: 2gi sezon juz jest w necie, takze ten conie a wikipedia huya sie zna widocznie Wikipedia podaje, że w maju będzie premiera...na netflixie. Trzeba czytać ze zrozumieniem, a nie rzucać mięsem. Poza tym trochę konsekwencji. Raz piszesz przez "ch", a w następnym poście przez "h". Zdecyduj się, bo nie wiadomo jaka jest poprawna wersja. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 2 stycznia 2018 Opublikowano 2 stycznia 2018 Drugi sezon juz dawno puszczony w espanii i pewnie gdzies lata w necie. Na leddicie napisali takze schabowy ma racje, wikipedia chuya warta. Pozostaje czekać na netflixa albo porządny release Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 2 stycznia 2018 Opublikowano 2 stycznia 2018 15 minut temu, Luqat napisał: Wikipedia podaje, że w maju będzie premiera...na netflixie. Trzeba czytać ze zrozumieniem, a nie rzucać mięsem. Poza tym trochę konsekwencji. Raz piszesz przez "ch", a w następnym poście przez "h". Zdecyduj się, bo nie wiadomo jaka jest poprawna wersja. Jak juz sie namysle przez jakie 'h' mozna pisac to dam ci znac. Do tego czasu pisz po prostu 'siurak'. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 2 stycznia 2018 Opublikowano 2 stycznia 2018 (edytowane) http://www.imdb.com/title/tt6468322/ imdb tez sie ch... zna? daj jakiegos linka z informacja o sezonie nr 2. juz znalazlem: https://es.wikipedia.org/wiki/La_casa_de_papel#Segunda_temporada oba sezony sa na netflixie jako jeden - w hiszpanii wyszlo w dwoch czesciach po prostu. takze nie ma kolejnych odcinkow. Edytowane 2 stycznia 2018 przez Ölschmitz Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 2 stycznia 2018 Opublikowano 2 stycznia 2018 17 minut temu, Ölschmitz napisał: http://www.imdb.com/title/tt6468322/ imdb tez sie ch... zna? daj jakiegos linka z informacja o sezonie nr 2. juz znalazlem: https://es.wikipedia.org/wiki/La_casa_de_papel#Segunda_temporada oba sezony sa na netflixie jako jeden - w hiszpanii wyszlo w dwoch czesciach po prostu. takze nie ma kolejnych odcinkow. Ten dalej swoje XD Tak imbd tez Sa dwa sezony. Oryginalnie odcinkow pierwszego sezonu bylo 9, kazdy trwal godzine albo troche ponad. Netflix je pocial, skrocil do srednio 45min przez co wyszlo im 13odc pierwszego sezonu. Drugi sezon byl emitowany po wakacjach w espanii. 6 godzinnych odcinkow, wiec netflix znowu moze zrobic z tego powiedzmy 10. A jak dalej nie wierzysz to zapraszam do obejrzenia pierwszego odcinka drugiego sezonu. Spoiler https://openload.co/f/zmrak2c6jmU/La.casa.de.papel.2x01.HD720p.Castellano.BarryQueen.mp4 Comprende? Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 2 stycznia 2018 Opublikowano 2 stycznia 2018 (edytowane) Schabek ma rację, a Olszu blefuje. Na netflixie jest TYLKO 1 sezon. Wyjaśnienie z reddita: Cytat Actually, there will be more than two episodes. The original TV series is made of 15 episodes. Sometimes they're listed as "Season 1" (9 episodes), and "Season 2" (6 episodes), although it's technically an only season. Netflix's 13 episodes correspond to TV's first NINE episodes. Some match exactly, some have been split: for example, TV's E07 is Netflix's E10. TV's E08 is split into N's E11 and E12. TV's E09 is split to complete N's 12 and "create" E13. The remaining original (TV's) 6 episodes will be made (I hope?) into Netflix's "second season" of 6? 9? 13? episodes. 2 sezon na Netflixie pewnie za kilka miechów. Edytowane 2 stycznia 2018 przez sprite 1 Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 2 stycznia 2018 Opublikowano 2 stycznia 2018 (edytowane) ... Edytowane 2 stycznia 2018 przez Luqat Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 Powrót Grace and Frankie 19 stycznia Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 18 godzin temu, schabek napisał: Ukryj zawartość https://openload.co/f/zmrak2c6jmU/La.casa.de.papel.2x01.HD720p.Castellano.BarryQueen.mp4 Comprende? a jo, zwracam honor czyli netflix ch.uje Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 4 sezon Brooklyn 9-9 wylądował. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 16 godzin temu, PRQc napisał: Powrót Grace and Frankie 19 stycznia Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 Jutro Dirk Gently, lubiłem ten poryty humor z pierwszego sezonu, szkoda tylko, że się nie sprzedał i trzeciego sezonu nie będzie Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 (edytowane) Skończyłem Suburre od twórców Gomorry i cóż realizacyjnie to mocny serial, zdjęcia, montaż wszystko cacy, mamy ładny Rzym i brzydkie realia miasta. W to wszystko zamieszani są włoscy i cygańscy mafiozi i niby wszystko gra, serial ma dużo plot twistów, zdrad i przeróżnych zagrań politycznych na wyższych szczeblach aż do Watykanu ale wydaje mi się, że to za szybko wszystko zostalo pokazane przydalby się jakiś rozwój postaci, głębsze spojrzenie na ich motywacje (chociaż czytałem, że to prequel do filmu z 2015 roku o tej samej nazwie więc może dlatego - jeszcze nie widziałem więc nie wiem). Generalnie oglądało mi się ten serial ok, ale czegoś mi brakowało. Czułem też, że ktoś chciał trochę wzorować się na The Wire (próba pokazania różnych sfer miasta i jak dane niziny i wyżyny społeczne nawzajem się przeplatają i mają na siebie wpływ) ale no panie nie robi się to w jeden sezon. Mam straszny zgryz z tym serialem bo nie wiem czy poleciłbym komuś go do oglądania mimo, że sam obejrzałem całość i mi się podobała (ostatnie dwa odcinki obejrzałem jeden po drugim). Edytowane 5 stycznia 2018 przez _Be_ Cytuj
Słupek 2 145 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 A widziałeś film? Mi podszedł o wiele bardziej niż serial (niby druga Gomorra xd), paradoksalnie w o wiele krótszym czasie trwania. Postacie są o wiele lepiej napisane i zagrane (Samurai, Manfredi), zresztą historię też się lepiej śledzi i bardziej wciąga. Drugiego sezonu nawet nie tykam jeżeli wyjdzie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 Nie widziałem - pisałem o tym w tamtym poscie Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 łyknąłem na raz dzisiejszą premierę: End of the fu*king world. Niezłe, krótkie, zabawne. Cytuj
Duki 105 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 A mial ktos problem z ustawieniem regionu bedac za granica? Chcialem odswiezyc sobie dzisiaj Wladce Pierscieni i okazalo sie nagle, ze filmow tutaj nawet nie ma (Norwegia), a widzialem je bedac jeszcze w PL. Netflix sprawdzajac IP sieci dostrzega w jakim kraju loguje sie na konto i teraz nie mam dostepu do poszczegolnej zawartosci. Czytalem, ze ludzie korzystaja np. z AirVpn zeby maskowac IP, co umozliwa logowanie sie na inny region, lecz nie mam pewnosci czy i to dzisiaj by cos pomoglo. Ktos praktykowal podobne mteody? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 No ale jak cos to Wladca Pierscieni zniknal z Netflixa 5ego stycznia. Podobnie z reszta jak i wiele innych filmow. Wiec w tym przypadku to nie wina regionu. https://upflix.pl/aktualnosci/zobacz/1326/Kolejne+144+filmy+oznaczone+do+usunięcia+z+oferty+Netflix+Polska Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 Władca pierścieni zniknął może na dzień, już odnowili licencję. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 (edytowane) 3 godziny temu, Duki napisał: A mial ktos problem z ustawieniem regionu bedac za granica? Chcialem odswiezyc sobie dzisiaj Wladce Pierscieni i okazalo sie nagle, ze filmow tutaj nawet nie ma (Norwegia), a widzialem je bedac jeszcze w PL. Netflix sprawdzajac IP sieci dostrzega w jakim kraju loguje sie na konto i teraz nie mam dostepu do poszczegolnej zawartosci. Czytalem, ze ludzie korzystaja np. z AirVpn zeby maskowac IP, co umozliwa logowanie sie na inny region, lecz nie mam pewnosci czy i to dzisiaj by cos pomoglo. Ktos praktykowal podobne mteody? Akurat ta opcja jest tak z dupy, że szkoda gadać. Chociażby niedawno dodane Friends. W Polsce mają opcję z napisami lub lektorem, za granicą niestety już nie. To sami dotyczy większości filmów, które nie są Netflix Orginals. Zmiana regionu nic nie daje. Edytowane 7 stycznia 2018 przez chris85 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 10 stycznia 2018 Opublikowano 10 stycznia 2018 End of the F***ing world. Coś nowego, nietypowego i naprawdę wciągającego aż do samego finału. Naprawdę bardzo mi się podobała gra aktorska głównych bohaterów. Przez cały miniserial męczył mnie jedynie kompletnie niepotrzebny i nic nie wnoszący do treści wątek relacji między policjantkami. Ja wiem, że Netflix stara się zadowolić wszystkich odbiorców i nie mam nic przeciwko, pod warunkiem, że wszystko ładnie się ze sobą spina, , tutaj tego brak. Black Mirror. Nadrabiam zaległości, jestem w trakcie sezonu 4. Do tej pory najbardziej spodobały mi się odcinki: Zamknij się i tańcz oraz Znienawidzeni z poprzedniego rzutu. Ten serial ma w sobie coś takiego, że nie dam rady obejrzeć kilku odcinków pod rząd, ale pojedynczo wchodzą jak słodycze. 1 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 10 stycznia 2018 Opublikowano 10 stycznia 2018 Czy wiadomo cokolwiek na temat premiery Peaky Blinders s.4 na polskim Netfliksie? Nie chcę zaczynać nowego serialu, kiedy za rogiem czeka Thomas Shelby :} Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi