sprite 1 787 Opublikowano 10 stycznia 2018 Opublikowano 10 stycznia 2018 (edytowane) Zero info jak na razie. Myślę, że kilka miechów będzie trzeba jeszcze czekać. Edytowane 10 stycznia 2018 przez sprite 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 stycznia 2018 Opublikowano 10 stycznia 2018 Na amerykańskim już w grudniu mieli :| a w polsce na tym obesranym ale kino+ więc tak jak mówi sprite będzie trzeba poczekać Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 10 stycznia 2018 Opublikowano 10 stycznia 2018 Wiadomo czy filmy Quentina znowu będą dostępne? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 10 stycznia 2018 Opublikowano 10 stycznia 2018 Netflix Polska idzie w reklamę. W sumie dobrze... Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 10 stycznia 2018 Opublikowano 10 stycznia 2018 Ehh, jednak czegoś konkretniejszego się spodziewałem po polskim oddziale... Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 Bueee, jest Gonciarz, nie ma okejki. Z innej beczki, w polecane wpadło mi La Mante (Modliszka), francuski 6 odcinkowy mini-serial o seryjnych mordercach. Gorąco polecam, 3 odcinki za mną i fajna gęsta atmosfera, trochę twistów, nie ma za wielu dłużyzn. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 11 godzin temu, MBeniek napisał: Netflix Polska idzie w reklamę. W sumie dobrze.. W sumie to nie ma czegoś takiego jak netflix polska, za kampanie odpowiadają agencje reklamowe z warszawy (jak chociażby za akcje z rowerami z Stranger Things) Cytuj
Ptaszor 2 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 34 minuty temu, Rudiok napisał: Bueee, jest Gonciarz, nie ma okejki. To Gonciarz ma dziewczynę? Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 To chyba biały związek musi być. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 34 minuty temu, Ptaszor napisał: To Gonciarz ma dziewczynę? Albo ma dziewczynę albo jest w największym friendzonie jaki widział ten świat I żeby nie było offtopu: obejrzałem Godless. I jak w sumie nie jestem fanem westernów, tak ten mi się przyjemnie oglądało. Historia co prawda przewidywalna i jest trochę głupotek, ale i tak jakoś wciąga. Cała oprawa audiowizualna (łącznie ze sceneriami, widoczkami) na wysokim poziomie, a aktorstwo też niczego sobie. Póki co i tak jest mało nowości na rynku, więc można chociaż spróbować. Odcinków jest co prawda tylko 7, ale niektóre mają po prawie 1,5h, więc i tak wychodzi taki standardowy 10odc serial. Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 (edytowane) Nowy zwiastun Modyfikowanego Węgla 2 Luty 2018r Edytowane 11 stycznia 2018 przez Malibu 2 Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 9 godzin temu, MBeniek napisał: I żeby nie było offtopu: obejrzałem Godless. I jak w sumie nie jestem fanem westernów, tak ten mi się przyjemnie oglądało. Historia co prawda przewidywalna i jest trochę głupotek, ale i tak jakoś wciąga. Cała oprawa audiowizualna (łącznie ze sceneriami, widoczkami) na wysokim poziomie, a aktorstwo też niczego sobie. Póki co i tak jest mało nowości na rynku, więc można chociaż spróbować. Odcinków jest co prawda tylko 7, ale niektóre mają po prawie 1,5h, więc i tak wychodzi taki standardowy 10odc serial. Potwierdzam, bardzo spoko serial. Choć jak dla mnie mogli by to zamknąć w 4-5 odcinkach bo jest sporo dłużyzn a niektóre wątki słabo nakreślone. Takie 7/10 głównie za bandę Franka Griffina. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 Po(pipi)alo ich. Od darwina obejrze a reszta niech gnije. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 No miałem to samo wklejać;/ Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 Ale wiecie, że tego nie będzie na netflixie tylko w internecie? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 David Letterman na netflix jakie to dobre Czekam na następny odcinek. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 @up Letterman to klasa. Mam nadzieje ze będzie to "konkurowało" z miernymi Late Nightami gdzie prowadzący dostają spazmów nt. swoich dow(nene)ów. Jest merytorycznie i ciekawie, jednocześnie będąc bardzo lekko. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 stycznia 2018 Opublikowano 15 stycznia 2018 W dniu 9.01.2018 o 20:33, Malibu napisał: Matko bosko jaki ten serial jest dobry, inteligetny, emocjonalny (finał rozje.bał na atomy, dość personalnie odczułem problemy Alyssy z ojcem więc już kompletnie mnie to rozłożyło). Pewne sytuacje przypominały mi Fargo z czarnym humorem i kompletnie czasem od czapy absurdalnymi twistami chociaż z początku miałem problem żeby wgryźć się w historię gdyż protagoniści byli wręcz odpychający - osobiście drażnią mnie osoby o charakterze Alyssy i byłem po prostu wku,rwiony jej pomysłami, ale to co się dzieje pózniej to emocjonalny rollercoaster. Na początku trochę zdziwiła mnie forma serialu i wydawało mi się, ze zamiast 8 odcinków po ~20min lepiej by to zagrało jako po prostu półtorej godziny filmu i chyba jestem dalej tego zdania, ale tak czy siak polecam gorąco. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 15 stycznia 2018 Opublikowano 15 stycznia 2018 Czy w Netflixie można jakoś pobierać filmy, czy odtwarzać potem w trybie Offline? Szukam czegoś takiego, żeby oglądać bez połączenia z netem. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 stycznia 2018 Opublikowano 15 stycznia 2018 Tak jak zainstalujesz aplikacje na kompie lub tablecie możesz wtedy sciągać. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 15 stycznia 2018 Opublikowano 15 stycznia 2018 B, właśnie oglądam "The End.." i przede wszystkim świetne zdjęcia, ech, mógłbym kiedyś być takim kimś, co robi takie ujęcia A muzyka.. ło panie! Nie czytałem za bardzo tego co napisałeś, by nie natknąć się na "spojlery", chcę z tej historii mieć jak najwięcej i nic nie czytam po sieci. Zostały mi chyba 4 odcinki, może dziś skończę. [the end of the f****** world] Serdecznie polecam! Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 stycznia 2018 Opublikowano 15 stycznia 2018 Tak zdjęcia i soundtrack też wyśmienite. Koniecznie oglądać. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 15 stycznia 2018 Opublikowano 15 stycznia 2018 kolejny + dla End of the fucking world ode mnie, wchłonąłem całość na 2 razy, no bo jak był dobry twist to chcesz wiedzieć natychmiast co jest dalej humor bardzo w moim typie, także bardzo mi spasowało, do tego ta chav aktorka i jej rola to czyste pokłady beki, trochę taka Maisie Williams do potęgi x duże zaskoczenie ten serial, warto zerknąć Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 15 stycznia 2018 Opublikowano 15 stycznia 2018 Również gorąco polecam duże pozytywne zaskoczenie. Obejrzane na 2 razy i tylko na początku mały zgrzyt gdzie bohaterowie ciagle powtarzają jakimi to nie są ultra psychopatami wygladalo to trochę naiwnie i dziecinnie ale później wszystko jest tip top i ogląda się to niesamowicie dobrze do samego końca. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi