Skocz do zawartości

NETFLIX

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, krupek napisał:

Obejrzałem The Ritual, w porządku się ogląda, nie za długie, nie ciągnie się, ale to staranie się być strasznym horrorem wychodzi strasznie komicznie i parę razy po prostu smiechłem.

Gdzie śmiechłeś? Bo jakoś nie kojarze cringe'u  w filmie, klimat jest gęstyi  nawet nie jest rozładowywany żadnymi żartami. Proszę, napisz, ja musze wiedzieć.

Opublikowano (edytowane)

- jak koleś budzi się obeszczany i zdezorientowany

- gra aktorska przerażenia ziomka, który skręca kostkę i 'głównego' bohatera'

- moment już na końcu, w którym 'główny' bohater próbuje uciec z chatki, kobieta zachodzi mu drogę, a on jej wymierza gonga

- no i cały ten stwór z lasu xd

Coś by się jeszcze znalazło, teraz to mi przyszło do głowy. No klimat może jest, góry i las robią robotę, to samo otoczka poczucia winy u 'głównego bohatera', ale ja chyba tak mam, że horrory mnie bardziej śmieszą, stąd cały czas szukam jakiegoś, który mnie bardziej zaintryguje.

Edytowane przez krupek
Opublikowano
47 minut temu, wronerro napisał:

Kiedy wjedzie na Netflix dom z papiru 2? Bo już na darkwarez widziałem odcinki 1-6. Co ile to wychodzi? 

Na netflixie jest tylko 1 sezon, 2 sezon to już całkowite zakończenie historii, są wszystkie odcinki.

Opublikowano

Przeca juz sa napisy w necie, szkoda czekac na netflixa bo pewnie wrzuca pod koniec roku.

Dla mnie ten drugi sezon slabszy niz pierwszy i przedluzony. Spokojnie mozna bylo to upchnac w jednym sezonie.

Opublikowano (edytowane)

Może i lekki offtop, ale że wcześniej o tym dyskutowaliśmy, postanowiłem umieścić tę informację:

HBO GO bez zobowiązań i umów z operatorem już od marca:

https://vodnews.pl/platforma-hbo-go-dla-wszystkich-juz-marcu/

Dodatkowo w marcu wychodzi nowy dwumiesięcznik, magazyn o serwisach VoD, premierach, ciekawostkach i innych bzdetach "Netfilm"

https://www.spidersweb.pl/2018/02/netfilm-pismo.html

423149-netfilm-b806c.jpg

Edytowane przez Solderowy123
Opublikowano

Śmialiśmy się nieraz z ilości napisów na niektórych okładkach PE, ale ci to naprawdę ładnie pojechali z ilością napisów. :obama:

Opublikowano
11 minut temu, S(pipi)ix napisał:

Tak. Bardzo spoko nakręcony. Szkoda, że tylko 3 epizody i do tego głównie skupiające się na obecnym sezonie.

Liczyłem na więcej materiałów historycznych i wywiadów z legendami, ale mimo to bardzo fajnie się ogląda nawet dla osób co leją na haratanie w gałe.

Opublikowano

W sumie piz,da straszna, że nie w kinach będzie, ale przeżyje. 

Opublikowano (edytowane)

Dziś wyszedł Seven Seconds  10 odcinków od twórców The killing, oceny ma przeciętne póki co, ale lubie klimat śledztwa więc na pewno usiąde :)

no i film Mute dziś też.

Anihiliacja z kolei zbiera dobre recenzje, chyba bedzie pierwszy dobry blockbuster na netflixie (może dlatego, że nie bezpośrednio od nich).

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

BoJack. Obejrzałem z 3 odcinki "eee takie sobie", kilka odcinków później "ale to jest (pipi)a dobre".

Jadę obecnie trzeci sezon i dalej dotykam się oglądając, no coś pięknego. Takie sztosiwo ukryte pod tak prostą kreską.

Opublikowano
W dniu 23.02.2018 o 14:46, balon napisał:

Ta Anihilacja to taki teochę Stranger Things z dorosłymi zamaist dzieciaków. 

To film jest tak? Zwiastun naprawdę spoko.

Mówisz?

• Plusik 1