Rudiok 3 367 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Oj niestety, też mnie wczoraj skusił The Titan, ale balasek jednak straszny.... Nawet nie ma co gadać, same klisze, powiewanie flagi, generyczni bohaterowie, meh. Dziwi mnie, że tyle kasy sypią na oryginalne produkcje, a tak naprawdę póki co nie mają się za bardzo czym pochwalić... Wyjątki co kojarzę to Beasts of no nation, Mudbound czy I don't feel at home in this world anymore. Z tych nowości to cienizna... Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Ej @Rudiokteż wczoraj właśnie oglądałem The Titan. Potwierdzam, że film bardzo słaby. Początkowe 20min całkiem fajne, zapowiada dobrego popcorniaka, a później to już linia pochyła do szamba. Za to drugi odcinek nowego sezonu Chłopaków z Baraków Akcja w łazience Najlepsza scena jak dotąd. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 7 kwietnia 2018 Opublikowano 7 kwietnia 2018 (edytowane) https://twitter.com/NetflixPL/status/982261974917500930 Edytowane 7 kwietnia 2018 przez Orzeszek Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 7 kwietnia 2018 Opublikowano 7 kwietnia 2018 No właśnie, warto inwestować czas w nowe sezony "Chłopaków z baraków"? Skonczyłem na sezonie dziewiątym (czyli tym z pułkownikiem i kupnem motelu) i momentami było już trochę nużąco i brakowało tej prostej głupkowatości pierwszych sezonów. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 7 kwietnia 2018 Opublikowano 7 kwietnia 2018 jeden rabin powie tak, drugi rabin powie nie. 10 sezon taki sobie, 11sty jeden z najlepszych, 12sty taki sobie imo, finał spoko, hołd dla johna dunswortha. Humor ten sam, ricki próbujący zaciągać się skrętem i jednocześnie pić piwo zawsze bawi, absurdy, do prasowanka imo średnio sie nadaje, bo sporo humoru sytuacyjnego. Jak lubisz tych jełopów i jeszcze sie nie znudziło no to kolejna dawka tego samego, jest powtórka z rozpraw sądowych, akcji z obrabianiem supermarketu, Lahey rzuca guwnometafory, Randy chodzi bez koszuli i w każdej okazji napierdala się z rickiem. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 7 kwietnia 2018 Opublikowano 7 kwietnia 2018 a ja nie wiem jak to się stało że dopiero ostatnio obejrzałem dłuższy odcinek say goodnight to the bad guys, złoto. Chyba se na dniach odświeżę baraki od początku. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 7 kwietnia 2018 Opublikowano 7 kwietnia 2018 Orbiter 9 poleciła mi apka. Hiszpania, sci fi - myślę będzie dobrze. Początek obiecujący, kosmos, oszczędne scenografie, może będzie Moon dla ubogich ALE to jest pierwsze 10-15min. Później robi się romansidło i flaki z olejem. Meh. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 10 kwietnia 2018 Opublikowano 10 kwietnia 2018 W dniu 7.04.2018 o 19:53, tukan napisał: Orbiter 9 poleciła mi apka. Hiszpania, sci fi - myślę będzie dobrze. Początek obiecujący, kosmos, oszczędne scenografie, może będzie Moon dla ubogich ALE to jest pierwsze 10-15min. Później robi się romansidło i flaki z olejem. Meh. Wczoraj widziałem trailer, okropnie sie to zapowiadało. Tabula Rasa - nie jest to poziom The Dark (realizacyjnie, scenariuszowo czy fabularnie) ale po 5 epkach mogę polecić. Będzie solidny serial. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 15 kwietnia 2018 Opublikowano 15 kwietnia 2018 (edytowane) Skończyłem dzisiaj najnowszy sezon Chłopaków z Baraków. W sumie wypada pozytywnie, jest klimat starych części. 10ep to do bólu pożegnalny odcinek, bez jakichś większych akcji. Odniosłem wrażenie, że to już ostatni sezon, raz, że aktor grający Lahey nie żyje, dwa, że końcówka chyba daje wprost do zrozumienia, że możemy liczyć na kreskówkę z Chłopakami, no nie? Aktorzy sa już starzy i chociaż dalej bym chętnie obejrzał nowy sezon, tak nie wiem czy daliby radę grać dalej na tym samym poziomie. Chociaż po tych latach to im pewnie w krew weszło. W każdym razie szkoda wielka, że to już koniec bo te 10epów weszło bardzo szybko. Zacznę chyba oglądać od pierwszego sezonu XD A i z nowości nie polecam Zagubieni w kosmosie. Wiedziałem, że będzie infantylnie, ale ledwo dotrwałem do końca odcinka, a w jego połowie juz życzyłem śmierci całej druzynie bohaterów. Spośród nich każdy jest specjalistą i coś tam umie, a ojciec (były żołnierz) był chyba przeszkolony do umienia niczego XD Szczerze nie polecam. Film z lat 90 był lepszy mimo że bardziej skierowany był dla młodzieży. Edytowane 15 kwietnia 2018 przez Plugawy Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 15 kwietnia 2018 Opublikowano 15 kwietnia 2018 Tabula Rasa - skończone wczoraj. Bardzo dobre! (z lekkim minusem) polecam. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 http://www.serialowa.pl/172715/dom-z-papieru-czesc-3-netflix/ ciekawe... Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 @wronerro Dzisiaj Frantik już wrzucał info w temacie o serialu 1 Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 2 sezon - 29 czerwca 1 1 1 1 1 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Opublikowano 18 kwietnia 2018 (edytowane) Wziąłem się za dokańczanie Unabomber i do 4tego odcinka było ok nawet bardzo, ale od 5tego jest zaje.biście. Rozbroiło mnie spojrzenie Kaczyńskiego jak wrócił sie by podnieść butonierkę z fajkami po pierwszej akcji na krześle. Przerażające. I koleś prowadzący to badanie też zauważył, że coś jest nie tak, bo minę zrobił nietęgą xD Pewnie to był celowy kinowy zabieg, żeby było fajnie, ale i tak robi wrażenie. Edytowane 18 kwietnia 2018 przez Plugawy Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Seven Seconds skasowane https://naekranie.pl/aktualnosci/seven-seconds-skasowane-nie-bedzie-2-sezonu-3106939 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Nie żebym się zdziwił, ale szkoda trochę. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 No szkoda. Całkim dobrze wypadł ten 1 sezon. Czuć było klimat "The Killing". 1 Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 (edytowane) 10 maj - 8 epów Edytowane 20 kwietnia 2018 przez sprite 1 Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Ogląda ktoś Serię niefortunny zdarzeń ? Jak wasze opinie ? Cytuj
YETI 10 990 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Drugi sezon Dope dostępny, znów pęknie w jedno, dwa posiedzenia. Alieniste ktoś oglądał? Bo obsada i tematyka bardzo dobre. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Atypowy nawet spoko, luźny serial, 8 odcinków można szybko wciągnąć. 1 Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Opublikowano 23 kwietnia 2018 The Alienist - taki Mindhunter w XIX wieku, jest morderstwo, jest dochodzenie i wchodzą początki profilowania i psychologii. Dobra obsada (Bruhl zawsze na propsie, ale zaskoczyła mnie Dakota Fanning), dużo gore i nie boją się pokazać krwi i flaków. GOTY to nie jest, ale historia trzyma się kupy i nie jest za długie 2 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Opublikowano 23 kwietnia 2018 2 minuty temu, Rudiok napisał: The Alienist - taki Mindhunter w XIX wieku, jest morderstwo, jest dochodzenie i wchodzą początki profilowania i psychologii. Dobra obsada (Bruhl zawsze na propsie, ale zaskoczyła mnie Dakota Fanning), dużo gore i nie boją się pokazać krwi i flaków. GOTY to nie jest, ale historia trzyma się kupy i nie jest za długie Jeśli the Knick dla mnie to 10/10 to czy tutaj będę czuć się dobrze/ poczuję niedosyt i wrażenie "podróbki" mnie ogarnie? Może nie tyle co o profil serialu ale mam na myśli tu scenariusz/czas/stroje/klimat/muzykę itd. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Opublikowano 23 kwietnia 2018 @Banny Nie no bez przesady. Knick to genialny serial, a Alienist jest bardziej w kategorii "można obczaić, ale niekonicznie". Do Knicka nie ma startu. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi