Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Wyświetleń 541,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

@sprite ma rację @Banny, The Knick to dla mnie też 10/10, The Alienist to takie 6.5/10. Można jak nic lepszego nie leci, ale jak nie obejrzysz to wiele nie stracisz.

Opublikowano

Wciągnąłem się ostro w seriale, Black Sails z żoną, sezon 3 w połowie, Wikingowie sam, sezon 3 w połowie, jestem zachwycony produkcją, a rodzinnie wraz z dziećmi Zagubieni w kosmosie, dzisiaj wieczorem lecimy z ostatnim odcinkiem bieżącego sezonu. 

Zaskakujące jest to, że w obecnych czasach seriale często są o niebo lepsze od pełnometrażowych produkcji.

Jaki ten Netflix dobry.

W międzyczasie wskoczyłem w próbny miesiąc HBO go i jedyne co obejrzałem to Spiderman: Homecoming (takie meh) i 3 odcinki Kryptona, który wydaje się całkiem ok.

Opublikowano
Teraz, Andreal napisał:

Zaskakujące jest to, że w obecnych czasach seriale często są o niebo lepsze od pełnometrażowych produkcji.

Już od kilku lat tak jest.

Opublikowano

Zacząłem oglądać Zagubionych w kosmosie. Dotarłem do 6 odcinka i nie wiem czy to skończę. Ewidentnie za długi, a do tego postacie coraz bardziej irytują (oprócz robota). Dorzucić do tego niesamowitą liczbę nieoczekiwanych przeciwności losu jakie spotykają naszych bohaterów i zbiegów okoliczności i wychodzi serial który z każdym odcinkiem ogląda się coraz ciężej.

Opublikowano
6 godzin temu, Plugawy napisał:

Oglądał z Was ktoś? Warto?

Kumpel mi poleca, podobno świetny. 

Opublikowano

o jezu ale to będzie dobre

Opublikowano

Może ktoś miał podobną sytuację - otóż minął mi darmowy miesiąc i chaiłem anulować subskrypcję, niestety nie mogę się zalogować z kompa na konto (hasło się nie zgadza), nie mogę także go zresetować (nie ma w ogóle stosownego maila - nie dochodzi, sprawdzałem wszędzie), kontakt przez czata nie funkcjonuje. W skrócie nie ma sposobu, żeby się zalogować (z konsoli nic nie mogę zrobić), ani też z nimi skontaktować.

Opublikowano

Ostatnio obejrzałem "Lost in Translation" i niech mnie beniz stuknie jeżeli nie była to główna inspiracja. Dla twórców BoJacka przy robieniu odcinka podwodnego,  podobieństwo było uderzające.

Opublikowano
Godzinę temu, Słupek napisał:

Ostatnio obejrzałem "Lost in Translation" i niech mnie beniz stuknie jeżeli nie była to główna inspiracja. Dla twórców BoJacka przy robieniu odcinka podwodnego,  podobieństwo było uderzające.

Tak, zdecydowanie. W ogóle nie wiem jakim cudem Sofia Coppola zrobiła jeden dobry film w karierze, ale jeśli ktoś go nie widział to koniecznie. Bill Murray :wub:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Kocham 'Lost in translation' i oglądam przynajmniej raz do roku.

'Lost in space' skończyłem całe, ale to było coś jak 'Altered Carbon', czyli zaczęło się zayebiście by skończyć na totalnej nędzy. 5/10.

Opublikowano

A ja się przyznam, że pierwszy raz widziałem "Lost in Translation", mało tego nawet nigdy nie słyszałem o tym filmie (nie wiem jakim cudem). Jedyne co mi się przypomniało po seanie to to, że kiedyśśśśśśś szukałem fap materiału ze Scarlett. To trafiłem na zdjęcie Wdowy w majtasach, teraz wiem, że to było z "Lost in Translation" :kaz:

Dzięki netflixowi poszły rewatche "Zakochany bez Pamięci" ( :wub: nadal boli) i "Okruchy Dnia" (czemu Tarantino tak nie cierpi tego filmu :( ).

Opublikowano
W dniu 28.04.2018 o 15:54, Plugawy napisał:

Oglądał z Was ktoś? Warto?

Obejrzałem pierwszy odcinek i nawet spoko, serial ma potencjał, Meloni doskonały.

Opublikowano

Dajcie znac czy Deszcz jest tak samo spoko jak Ciemnosc.

Koncze Daredevila i Defendersow i bede mial chwile na cos nowegp

Opublikowano

Gdzieś czytałem, że w niektórych scenach The Rain wygląda na produkcję o okrojonym budżecie, aczkolwiek nie odstrasza mnie to i postaram się wypracować trochę czasu by obejrzeć.

Opublikowano
8 minut temu, Banny napisał:

Gdzieś czytałem, że w niektórych scenach The Rain wygląda na produkcję o okrojonym budżecie, aczkolwiek nie odstrasza mnie to i postaram się wypracować trochę czasu by obejrzeć.

No generalnie recenzje wskazują na kolejny dość średniawy serial. Szkoda czasu moim zdaniem.

Opublikowano

: - (

To mnie zasmuciłeś, aktualnie na N oglądam tylko Icarus (ten dokument) a tak to nie widzę tam nic dobrego chyba.

Opublikowano

Zależy co obejrzałeś, ale fakt, że ostatnio nie wiele jest dobrych rzeczy na przynajmniej takich na które warto przeznaczyć wolny czas. Bo zamiast kilku seriali na 5-6 wole obejrzeć coś solidniejszego.