Opublikowano 21 maja 20186 l Teraz zauważyłem, że plakat mocno zalatuje 80's. Jeśli to będzie współczesna animacja, zrobiona w stylu z lat 80-tych, to się jaram.
Opublikowano 23 maja 20186 l Oferta na czerwiec. https://upflix.pl/aktualnosci/zobacz/1924/Nowości+w+czerwcu+|+Oficjalna+lista+premier+od+Netflix+Polska
Opublikowano 23 maja 20186 l Taka nie najlepsza ta oferta, ale z przyjemnością obejrzę drugi sezon GLOW.
Opublikowano 23 maja 20186 l O nowy sezon You Me Her - nawet nie wiedziałem, Glow też sie obejrzy obie pozycje idealne na babski wieczorek
Opublikowano 26 maja 20186 l Alienista, serial nie nuży i...to właściwie wszystko pozytywne co można o nim powiedzieć. 10 odcinków skupiających się na głównym wątku, bo te poboczne są nijakie i tak słabo zaakcentowane że nic praktycznie nie wnoszą. Nie ma w tym serialu nic zaskakującego no i finał niestety wypada słabo.
Opublikowano 26 maja 20186 l 2gi sezon The Toys That Made Us, rozsadza mi mózg za każdym razem jak okazuje się że kreskówki oglądane za dzieciaka były po to by sprzedawać zabawki, a nie zabawki były dodatkiem do serialu. Odcinek o transformersach ciekawy, ile w tym prawdy, że pozabijali w bajkach większość gwardii nie dlatego, że tak chcieli opowiedzieć historię w ten sposób a po to by sprzedać nową turę zabawek bo stare już nie schodziły
Opublikowano 28 maja 20186 l Co wejdę na Netflixa to widzę jakieś dziwne obyczajowo-romantyczne bzdury ich własnej produkcji. Z ostatnich fajnych rzeczy obejrzałem Safe i wyśmienite Wild Wild Country. Możecie polecić coś bardzo dobrego i względnie nowego, co by miało najwyżej jeden sezon (ewentualnie 2)?
Opublikowano 30 maja 20186 l Godzinę temu, qraq_pk napisał: "Love" ma co prawda 3 sezony, ale się oglądało bardzo przyjemnie Ale pisał, że nie chce romantycznych
Opublikowano 30 maja 20186 l Przeskoczyłem do konkurencji i zabrałem się za dobrze ocenianego Barry'ego z HBO. Dosyć uniwersalna historia o wyrywaniu się ze schematów i szukaniu siebie, tutaj jako czarna komedia o mordercy na zlecenie, który chce zostać aktorem. Jest bardzo zabawnie.
Opublikowano 31 maja 20186 l W dniu 28.05.2018 o 20:44, Wojtq napisał: Co wejdę na Netflixa to widzę jakieś dziwne obyczajowo-romantyczne bzdury ich własnej produkcji. Z ostatnich fajnych rzeczy obejrzałem Safe i wyśmienite Wild Wild Country. Możecie polecić coś bardzo dobrego i względnie nowego, co by miało najwyżej jeden sezon (ewentualnie 2)? Happy!
Opublikowano 31 maja 20186 l Holistyczne biuro detektywistyczne Dirka Gentlego - już sam tytuł sugeruje że jest to "inny" serial. Fajny
Opublikowano 31 maja 20186 l Zbierania planktonu przez Netflixa ciąg dalszy. Tym razem przejmują produkcję "Locke & Key" opartego na komiksie o tym samym tytule. Pomysł był już dwa razy kasowany, w obydwu przypadkach wyprodukowano już nawet pilotażowe odcinki, jednak spuszczono je dwa razy w kiblu. Zobaczymy co z tego wyjdzie za trzecim razem. https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/locke-key-picked-up-series-at-netflix-1115562
Opublikowano 31 maja 20186 l dokument o funko popach bardzo fajny, zrozumiałem szajbę na te figurki i ogólną motywację w zbieractwie tego.
Opublikowano 1 czerwca 20186 l Dlaczego u nas nie ma Arrested Development, skoro z tego co kojarzę Netflix przejął prawa do tego serialu (a na pewno do sezonu 4&5)? Ktoś się orientuje? Wiadomo czy i kiedy się pojawi?
Opublikowano 2 czerwca 20186 l Ja wiem, że funkcje społecznościowe są teraz pchane wszędzie do zrzygania, ale czego mi brakuje w Netfliksie to opcji dodawania znajomych, podglądania co oni oglądają i możliwości polecania tytułów. Obiad mi stygnie jak szukam czegoś do oglądania.
Opublikowano 2 czerwca 20186 l Ja też nienawidzę jedzenia wystygniętego obiadu, toteż takie rzeczy mam przygotowane już wcześniej A propos gromadzenia danych o serialach, to przypomniałaś mi o trakt.tv, na której dawno nie byłem i pasuje uaktualnić zbiory serialowe.
Opublikowano 2 czerwca 20186 l no od tego są procenty na netflixie, jak ocenisz coś, to algorytm wyszuka ci podobny stuff w "polecanych", mi to bardzo dobrze sprawdza. A bycie "kustoszem netflixa" xD steam mi sie przypomina i ten chaos informacyjny. Zdecydowanie na nie, chyba, że będzie możliwość wyłączenia tego.
Opublikowano 5 czerwca 20186 l 27/07/2018 premiera nowego sezonu Orange is the New Black Edytowane 5 czerwca 20186 l przez chris85